Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky ja jsem se tedka docela zasmala a pobavila, tak bych rada slysela taky vas nazor
Moje tchyne pere ponozky tak, ze kluky naucila, ze je smotaji dohromady a tu kulicku smotanych ponozek potom hodi do pracky a vypere. Rozlozi je az vyprane… Ja jsem proti tomu, protoze podle me se ty ponozky poradne nevyperou a pokud je na spodku ponozky nejaky smeti nebo tak, tak to tam proste zustane… Vedla jsem s pritelem trosku valku, ale nevzdala jsem se a takhle zabalene ponozky jsem ho nechala pekne rozmotavat nez jsem sla prat. Prave jsem byla veset pradlo a vzpomela jsem si na ty zacatky
Jak je to u Vas?
U nas uz se perou normalne ![]()
Slyším poprvé, sice jsou určitě špinavé, ale zase neřeší záhadu lichých ponožek ![]()
Peru normálně, tedy nesmotané. A po vyprání se snažím ponožky spárovat, někdy je páruju až po uschnutí. A v poslední době mi skoro pokaždé nějaká chybí. ![]()
@zizulka peru rozbaléné, jinak by se nevypraly.. a kromě toho, že mi pračka každou chvíli nějakou sežere a už ji prostě nenajdu, t ak je to v pohodě. Chlap ví, že kuličky ani smotance neberu - nepřebírám, prostě je nechám v koši, ať si to sám rozmotá
problém v tom není.
Propocený fusekle prát smotaný? Si nedokážu představit, jak se takhle můžou vyprat
. Já peru normálně a občas nadávám, že ta pračka ty ponožky snad žere.
Nekde jsem videla obrazek, ze jsou schovany za tou gumou co tam je… u nas v sedy barve… ale mame spodni otvirani, takze vrchem co jsou, tam to podle me nenajdes
… Jako vysvetlit broukovi, ze 30 let ho maminka ucila tuhle inteligentni vec a chtit to po nem jinak byl docela problem
Ale pochopil, diky bohu…
Naše peru normálně, ty malinké dětské v síťce na prádlo.
Co bydlím na novém, ještě se mi žádná neztratila
Takže si myslím, že je to i geografickými podmínkami ![]()
@terinka4444 píše:
Lichožrout, jo? To slyším prvně, u nás je žere pračka.
to jsem si driv taky myslela. Vsadim boty, ze i u vas to je lichozrout
Peru jednotlive, liche davam do suplete, druha do paru se casem najde, si rikam. Jediny, komu tento system nevyhovoval, je muz, pac se rano obleka potme a casto sel s kazdou ponozkou jinou. Tak od Jeziska dostal sponky na sepnuti ponozek (jine nez postovala @Majdula83 ) a musi je do kose hazet sepnute…
@zizulka píše:
Nekde jsem videla obrazek, ze jsou schovany za tou gumou co tam je… u nas v sedy barve… ale mame spodni otvirani, takze vrchem co jsou, tam to podle me nenajdes… Jako vysvetlit broukovi, ze 30 let ho maminka ucila tuhle inteligentni vec a chtit to po nem jinak byl docela problem
![]()
![]()
Ale pochopil, diky bohu…
myslis ze ta guma ma kapacitu na 100 ponozek
![]()