Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Makikki já mám ráda fotky na zdech, mám takové ty průhledné rámečky a zakládám si na tom, polštářky na pohovce…
Nejsem doma, když tam nejsou fotky našich dětí. Nemám ráda sochy, ty nemusím, ale musím mít něco na stěnách
No to je fakt, takze je to jasny nejake fotoramecky a potom nechat vytisknout fota, zatim mame vse jen v pc.. dekuji. ![]()
Fotky, kytky, polštářky, svíčky, hodiny, v ikee měli krásné mísy teba na ovoce, držák na časopisy…
http://www.ikea.com/…/decoration/
Příspěvek upraven 06.02.14 v 16:56
@krs91 píše:
Já mám milion svíček z ikeia ty lucerny:-)
@krs91 píše:
Já mám milion svíček z ikeia ty lucerny:-)
Ja taky miluju svicky, ale mame doma kocourka a ten se vydrape vsude, takze svicky zapaluju jen minimalne a vetsinou jen tu, ktera mi hori nelip pod nosem, abych se vyvarovala pozaru.
![]()
No my jeste premyslime, jestli udelat nejakou tu modernu, nebo klasiku, ale v ty moderne se proste moc necitim… tak nevim. ![]()
@Kate92 píše:
Já miluju svíčky a taky nesmí chybět kytičky
Jo kyticky take miluju.
Jen na ne chudery obcas zapomenu.. ![]()
@Makikki píše:
Ahoj maminky, zrovna se stehujeme do vetsiho bytu, ted mame sotva pet a pul nabytku a nejake blbinky, zajimalo by me, co udela domov dovovem, nejake to utulnicko.Bez ceho se treba doma neobejdete? A co pysni Vas byt? Zitra bych chtela zajet do Ikei, ale nejak se chci vyvarovat dalsich blbin a zamerit se na domaci atmosferu. Poradite?
bez kytek…ty delaji utulno a domov, pak barvy…ja mam rada ty teple
@KackaDoup píše:
bez kytek…ty delaji utulno a domov, pak barvy…ja mam rada ty teple
No my ted mame kuchyn zlutou a pokoj zelenej, tak to asi udelame stejne, jen nevim jakou barvu do loznice, ale mam ruzove, fialove a cervene povleceni na postel, takze mozna nejakou, aby se to tam hodilo. ![]()
Závěsy na okna, aspoň nějaký kus hadry, kobereček, polštáře. Kytka v květináči, porstírání na stůl. A raději pár hezkých, kvalitních věcí, než deset kravinek. Ale j á s tím mám taky problém to pak v obchodě ukočírovat.
@Makikki a co mas rada za styl? Jinak taky jsem pro fotografie na zdech, je to krasny a dela to utulno, mam to radeji nez obrazy. Taky se ted snazim doladovat, sundala jsem vanocni vyzdobu a je to tu hole jak prst
tak jsem koukla na Fler.cz a naobjednala si neco ala Provensalsko, uz se nemuzu dockat az to prijde.
Ahoj maminky, zrovna se stehujeme do vetsiho bytu, ted mame sotva pet a pul nabytku a nejake blbinky, zajimalo by me, co udela domov dovovem, nejake to utulnicko.
Bez ceho se treba doma neobejdete? A co pysni Vas byt? Zitra bych chtela zajet do Ikei, ale nejak se chci vyvarovat dalsich blbin a zamerit se na domaci atmosferu. Poradite? 
Příspěvek upraven 06.02.14 v 16:52