Doplňky dělají domov

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Makikki
6.2.14 16:50

Doplňky dělají domov

Ahoj maminky, zrovna se stehujeme do vetsiho bytu, ted mame sotva pet a pul nabytku a nejake blbinky, zajimalo by me, co udela domov dovovem, nejake to utulnicko. :kytka: Bez ceho se treba doma neobejdete? A co pysni Vas byt? Zitra bych chtela zajet do Ikei, ale nejak se chci vyvarovat dalsich blbin a zamerit se na domaci atmosferu. Poradite? :*

Příspěvek upraven 06.02.14 v 16:52

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
6.2.14 16:51

@Makikki já mám ráda fotky na zdech, mám takové ty průhledné rámečky a zakládám si na tom, polštářky na pohovce…

• Citovat
  • Upravit
2390
6.2.14 16:52

Nejsem doma, když tam nejsou fotky našich dětí. Nemám ráda sochy, ty nemusím, ale musím mít něco na stěnách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.2.14 16:52

Já mám milion svíček z ikei :-D a ty lucerny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 16:53

No to je fakt, takze je to jasny nejake fotoramecky a potom nechat vytisknout fota, zatim mame vse jen v pc.. dekuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20767
6.2.14 16:53

Fotky, kytky, polštářky, svíčky, hodiny, v ikee měli krásné mísy teba na ovoce, držák na časopisy…

http://www.ikea.com/…/decoration/

Příspěvek upraven 06.02.14 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.2.14 16:54

Plno polštářků, teplé barvy, teplo a vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 16:54
@krs91 píše:
@krs91 píše:

Ja taky miluju svicky, ale mame doma kocourka a ten se vydrape vsude, takze svicky zapaluju jen minimalne a vetsinou jen tu, ktera mi hori nelip pod nosem, abych se vyvarovala pozaru. :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1039
6.2.14 16:55

Já miluju svíčky a taky nesmí chybět kytičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 16:56

No my jeste premyslime, jestli udelat nejakou tu modernu, nebo klasiku, ale v ty moderne se proste moc necitim… tak nevim. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Makikki
6.2.14 16:56
@Kate92 píše:
Já miluju svíčky a taky nesmí chybět kytičky :)

Jo kyticky take miluju. :srdce: Jen na ne chudery obcas zapomenu.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
6.2.14 16:57
@Makikki píše:
Ahoj maminky, zrovna se stehujeme do vetsiho bytu, ted mame sotva pet a pul nabytku a nejake blbinky, zajimalo by me, co udela domov dovovem, nejake to utulnicko. :kytka: Bez ceho se treba doma neobejdete? A co pysni Vas byt? Zitra bych chtela zajet do Ikei, ale nejak se chci vyvarovat dalsich blbin a zamerit se na domaci atmosferu. Poradite? :*

bez kytek…ty delaji utulno a domov, pak barvy…ja mam rada ty teple

• Citovat
  • Upravit
Makikki
6.2.14 17:00
@KackaDoup píše:
bez kytek…ty delaji utulno a domov, pak barvy…ja mam rada ty teple

No my ted mame kuchyn zlutou a pokoj zelenej, tak to asi udelame stejne, jen nevim jakou barvu do loznice, ale mam ruzove, fialove a cervene povleceni na postel, takze mozna nejakou, aby se to tam hodilo. :lol:

• Citovat
  • Upravit
6.2.14 17:00

Závěsy na okna, aspoň nějaký kus hadry, kobereček, polštáře. Kytka v květináči, porstírání na stůl. A raději pár hezkých, kvalitních věcí, než deset kravinek. Ale j á s tím mám taky problém to pak v obchodě ukočírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
6.2.14 17:02

@Makikki a co mas rada za styl? Jinak taky jsem pro fotografie na zdech, je to krasny a dela to utulno, mam to radeji nez obrazy. Taky se ted snazim doladovat, sundala jsem vanocni vyzdobu a je to tu hole jak prst :D tak jsem koukla na Fler.cz a naobjednala si neco ala Provensalsko, uz se nemuzu dockat az to prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný