Doplňky dělají domov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
6.2.14 18:03

Hodně dobře opečovaných rostlin a jinak za mě když už dekoraci, tak rozhodně raději osobitou (můj zdroj je Fler), IKEA se snažím omezovat (i když s bandou dětí je to prostě nejlepší obchod), nemusíme bydlet všichni stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
6.2.14 18:23

No na Ikeu bacha, člověk tam nakoupí mraky pitomostí, pak to narve všude možně po bytě a útulnost nikde. Spíš bych nakupovala postupně podle nápadu a záměru. Jinak v bytě určitě kytky, svíčky, polštářky. Já mám ještě oblíbené různé proutěné koše. V jednom má pes hračky, v druhém chlap v polici hračky na pc, které se pořád válí někde po bytě, v dalším blbinky co nemají své stálé místo atd. A ještě obrazy a obrázky, fotky dětí v rámečcích. Jo a taky upomínkové předměty z dovolených, sušené kytky v dřevěných nebo proutěných nádobách atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
6.2.14 19:11

A co třeba skládané obrazy? Stačí tohle heslo prohnat googlem. Možná by někde udělali skládaný obraz i z vlastních fotek.
Hodně tady čtu, že útulno vám dělají mj. závěsy a záclony. To já je bytostně nesnáším a mám je v oknech jen kvůli muži. Při každým mytí oken, kdy jsou dole, zkouším, jestli by to nešlo bez nich, ale ještě jsem si to neprosadila. Máte to taky někdo tak nebo jsem výjimka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.2.14 19:41

Asi se budu opičit, ale útulný domov u nás dělají - obrazy na stěnách, fotografie, kytky v květináči, koberce v místnostech, záclony na oknech, aromatická lampa s vůní, prostírání na stole v kuchyni, akvárko, dětské obrázky na dekorační síti, kalendář udělaný z našich fotografií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
6.2.14 20:45

@Zenyatta
záclony a závěsy - mám to stejně (ten vztah) a nemám je, nikde :mrgreen:. Tam kde je to nutný jsou textilní rolety z IKEA, na většině oken nic a přesto útulno.

• Citovat
  • Upravit
1055
6.2.14 20:52

@stazinka09 Uff, já jsem si myslela, že jsem jediná, takovej exot, kterej považuje záclony a zbytečnost a hnusný pracholapy. Doufám, že jak se přestěhujem do nového, tak je prostě nepověsím, protože žádné nekoupím a ty stávající se při stěhování „záhadně“ zašantročí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
6.2.14 23:16

Já taky nemám nikde záclony a vůbec mi nechybí (hlavně při uklidu), jen přemýšlim, že třeba do jedné místnosti asi k malý do pokojíčku koupim jen závěsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.2.14 10:18

Záclony taky nemáme a nemám je ráda. Závěsy mám ty zatemňovací v pokojíčku a u nás v ložnici, mě by stačili žaluzie, ale chlap si na nich trval, tak jsou tam. A toho prachu co nachytají, děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.2.14 17:45

Ja miluju svicky, mam je vsude :) no a nejaky hezky zajimavy obraz na zed, ja si dva obrazky nakreslila sama - jeden do kuchyne a jeden do predsine… nic velkeho, ale docela to zutulnilo. zaclony nemam, mam barevne zavesy, libi se mi to vice, pripada mi to modernejsi a utulnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný