Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Polštářky, fotky, svíčky, knihy… a teď teda všude spousta hraček
![]()
@Šílená Sonja píše:
Závěsy na okna, aspoň nějaký kus hadry, kobereček, polštáře. Kytka v květináči, porstírání na stůl. A raději pár hezkých, kvalitních věcí, než deset kravinek. Ale j á s tím mám taky problém to pak v obchodě ukočírovat.
No prave, ja bych se chtela vyvarovat tich blbinek, ktere by steje skoncili nekde v krabici na pude, takze radsi investuji do neceho draziho, ten koberecek se mi zda jako super napad, mame v planu delat plovoucku, tak at je tam alespon kousek teplicka na nozicky. ![]()
Určitě květiny, nějaký příjemný obraz, kobereček, nějaké dekorace, typu mísa se sušenými dekoracemi apod.., my jsme si ještě udělali takový obraz, to je jako naše teplo domova
![]()
@Mína13 píše:
Polštářky, fotky, svíčky, knihy… a teď teda všude spousta hraček![]()
No to mi povidejte, ja mam jednoho prcka, kocku a civavu, kazdej maji nejmin 30 hracek a ja nedelam nic jineho, nez ze chodim a uklizim a tridim co je koho.
Ty polstarky… asi koupim latku a usiju potah, mam totiz 4 strasne pohodlny, ale uz maji vybledly potah, takze je ozivim akorat nejakym novym povlakem. ![]()
Jinak samozřejmě svíčky, fotky, je toho hodně…, ale v Ikei mají spoustu krásných blbinek ![]()
@slunečnicee píše:
Určitě květiny, nějaký příjemný obraz, kobereček, nějaké dekorace, typu mísa se sušenými dekoracemi apod.., my jsme si ještě udělali takový obraz, to je jako naše teplo domova![]()
To je uzasny… asi se budem opicit, ale nevim jak se a to bude tvarit muj kocourek a civavka…
![]()
Podle mě hodně zútulní závěsy a záclony.
Mě osobně dělá domov domovem -vůně, teplo, čistý záchod a umyvadlo
Já vím, je to blbost, ale hanbou bych se propadla, kdyby k nám přišla návštěva a já měla záchod jako prase.
@Makikki píše:
To je uzasny… asi se budem opicit, ale nevim jak se a to bude tvarit muj kocourek a civavka…![]()
![]()
My tam máme naši fenku
, maltezáček a v květnu nám přibyde ještě jedna malá ručička ![]()
@slunečnicee píše:
Jinak samozřejmě svíčky, fotky, je toho hodně…, ale v Ikei mají spoustu krásných blbinek
No prave, v Ikee je vsechno hrozne moc krasny, bohuzel az moc, ale musim se tam krotit a zamerit se fakt na to co potrebuju… jinak se asi nebudu vejit do rozpoctu. ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Podle mě hodně zútulní závěsy a záclony.
Mě osobně dělá domov domovem -vůně, teplo, čistý záchod a umyvadloJá vím, je to blbost, ale hanbou bych se propadla, kdyby k nám přišla návštěva a já měla záchod jako prase.
@Makikki píše:
No prave, v Ikee je vsechno hrozne moc krasny, bohuzel az moc, ale musim se tam krotit a zamerit se fakt na to co potrebuju… jinak se asi nebudu vejit do rozpoctu.
S tím mám vždycky problém
![]()
@slunečnicee píše:
My tam máme naši fenku, maltezáček a v květnu nám přibyde ještě jedna malá ručička
Juuu tak to gratuluji. Chce se mi brecet… ja chci taky mimii
Ale mam ted doma 6. mesicni Kristynku a chci se ji max. venovat, takze na sourozence si pocka. ![]()
@Makikki píše:
Juuu tak to gratuluji. Chce se mi brecet… ja chci taky mimiiAle mam ted doma 6. mesicni Kristynku a chci se ji max. venovat, takze na sourozence si pocka.
To se ani nedivím, anše malá bude mít 3, takže to už se dá.., ale dřívě bych si to moc představit neuměla
![]()
Já nemám ráda „cetky“. Domov mi určo dělájí záclony, závěsy, fotky nás na zdech místo obrazů, uklizeno, voňavo a kytky
![]()