Doplňky dělají domov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
6.2.14 17:02

Polštářky, fotky, svíčky, knihy… a teď teda všude spousta hraček ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 17:03
@Šílená Sonja píše:
Závěsy na okna, aspoň nějaký kus hadry, kobereček, polštáře. Kytka v květináči, porstírání na stůl. A raději pár hezkých, kvalitních věcí, než deset kravinek. Ale j á s tím mám taky problém to pak v obchodě ukočírovat.

No prave, ja bych se chtela vyvarovat tich blbinek, ktere by steje skoncili nekde v krabici na pude, takze radsi investuji do neceho draziho, ten koberecek se mi zda jako super napad, mame v planu delat plovoucku, tak at je tam alespon kousek teplicka na nozicky. :cert:

• Citovat
  • Upravit
5578
6.2.14 17:04

Určitě květiny, nějaký příjemný obraz, kobereček, nějaké dekorace, typu mísa se sušenými dekoracemi apod.., my jsme si ještě udělali takový obraz, to je jako naše teplo domova :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 17:05
@Mína13 píše:
Polštářky, fotky, svíčky, knihy… a teď teda všude spousta hraček ;) :lol:

No to mi povidejte, ja mam jednoho prcka, kocku a civavu, kazdej maji nejmin 30 hracek a ja nedelam nic jineho, nez ze chodim a uklizim a tridim co je koho. :zed: :D Ty polstarky… asi koupim latku a usiju potah, mam totiz 4 strasne pohodlny, ale uz maji vybledly potah, takze je ozivim akorat nejakym novym povlakem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
10911

@slunečnicee to je uzasny napad!!! Jdu do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578

Jinak samozřejmě svíčky, fotky, je toho hodně…, ale v Ikei mají spoustu krásných blbinek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 17:06
@slunečnicee píše:
Určitě květiny, nějaký příjemný obraz, kobereček, nějaké dekorace, typu mísa se sušenými dekoracemi apod.., my jsme si ještě udělali takový obraz, to je jako naše teplo domova :) :srdce:

To je uzasny… asi se budem opicit, ale nevim jak se a to bude tvarit muj kocourek a civavka… :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27264
6.2.14 17:06

Podle mě hodně zútulní závěsy a záclony.
Mě osobně dělá domov domovem -vůně, teplo, čistý záchod a umyvadlo :D Já vím, je to blbost, ale hanbou bych se propadla, kdyby k nám přišla návštěva a já měla záchod jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
6.2.14 17:07
@Makikki píše:
To je uzasny… asi se budem opicit, ale nevim jak se a to bude tvarit muj kocourek a civavka… :lol: :mrgreen: :mrgreen:

My tam máme naši fenku :lol:, maltezáček a v květnu nám přibyde ještě jedna malá ručička :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
@slunečnicee píše:
Jinak samozřejmě svíčky, fotky, je toho hodně…, ale v Ikei mají spoustu krásných blbinek :pankac:

No prave, v Ikee je vsechno hrozne moc krasny, bohuzel az moc, ale musim se tam krotit a zamerit se fakt na to co potrebuju… jinak se asi nebudu vejit do rozpoctu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5578
@lleennttiillkkaa píše:
Podle mě hodně zútulní závěsy a záclony.
Mě osobně dělá domov domovem -vůně, teplo, čistý záchod a umyvadlo :D Já vím, je to blbost, ale hanbou bych se propadla, kdyby k nám přišla návštěva a já měla záchod jako prase.
:pankac: :pankac: naprostý souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
6.2.14 17:08
@Makikki píše:
No prave, v Ikee je vsechno hrozne moc krasny, bohuzel az moc, ale musim se tam krotit a zamerit se fakt na to co potrebuju… jinak se asi nebudu vejit do rozpoctu. :mrgreen:

S tím mám vždycky problém :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 17:08
@slunečnicee píše:
My tam máme naši fenku :lol:, maltezáček a v květnu nám přibyde ještě jedna malá ručička :*

Juuu tak to gratuluji. Chce se mi brecet… ja chci taky mimii :* Ale mam ted doma 6. mesicni Kristynku a chci se ji max. venovat, takze na sourozence si pocka. :hug:

• Citovat
  • Upravit
5578
6.2.14 17:10
@Makikki píše:
Juuu tak to gratuluji. Chce se mi brecet… ja chci taky mimii :* Ale mam ted doma 6. mesicni Kristynku a chci se ji max. venovat, takze na sourozence si pocka. :hug:

To se ani nedivím, anše malá bude mít 3, takže to už se dá.., ale dřívě bych si to moc představit neuměla :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
6.2.14 17:10

Já nemám ráda „cetky“. Domov mi určo dělájí záclony, závěsy, fotky nás na zdech místo obrazů, uklizeno, voňavo a kytky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný