Doplňky dělají domov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makikki
6.2.14 17:10
@slunečnicee píše:
S tím mám vždycky problém :lol: :lol:

No my jeste k tomu bydlime uplne u nemecka, takze se tam dostaneme jednou za uherak, takze fakt jen to nutny, minule jsem si tam odsud dovezla domu same kravinky, poradac do supliku… mimochodem o 5 cm vetsi, takze nepasuje.. potom nejake ptakovinky do kuchyne, ale ani je nepouzivam, jediny co jsem vyuzila, byli kosiky do spajzky… ty jsou fakt senza, vsechno ma sve misto! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
5578
6.2.14 17:12
@Makikki píše:
No my jeste k tomu bydlime uplne u nemecka, takze se tam dostaneme jednou za uherak, takze fakt jen to nutny, minule jsem si tam odsud dovezla domu same kravinky, poradac do supliku… mimochodem o 5 cm vetsi, takze nepasuje.. potom nejake ptakovinky do kuchyne, ale ani je nepouzivam, jediny co jsem vyuzila, byli kosiky do spajzky… ty jsou fakt senza, vsechno ma sve misto! :potlesk:

No nějaké budu muset taky koupit, protože já tam mám plno krámů a kolikrát mi to leze krkem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 17:13
@Alises píše:
Já nemám ráda „cetky“. Domov mi určo dělájí záclony, závěsy, fotky nás na zdech místo obrazů, uklizeno, voňavo a kytky :) :)

Na ty fotky se tesim, zavesy mam vlastni.. usite, jsou uzasne, ladi mi s ubrusem.. hraskove zelene s puntiky a jeste s takovou zelenou kocickou, co ma uvnitr vonavy pytlicek… :kytka: Ale nevim, jestli mi to bude pasovat do noveho. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
971
6.2.14 17:14

Ahoj, my na dekorace nejsme - myšleno vazičky, svíčky, obrazy, sošky a další lapače prachu (kdo by to uklízel). Za mě - méně věcí, lépe se byt udržuje… Takže máme v obýváků na poličce 50 let starou kytaru a pár fotek. Na zdech máme obrouskou mapu (asi 1×1,5m) Evropy a Španělska. Je to zajímavé, když k nám přijde návštěva - vždy jdou k mapě a říkají něco ve stylu, když jsem byl tady a tady, tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
6.2.14 17:15
@Makikki píše:
No to mi povidejte, ja mam jednoho prcka, kocku a civavu, kazdej maji nejmin 30 hracek a ja nedelam nic jineho, nez ze chodim a uklizim a tridim co je koho. :zed: :D Ty polstarky… asi koupim latku a usiju potah, mam totiz 4 strasne pohodlny, ale uz maji vybledly potah, takze je ozivim akorat nejakym novym povlakem. :lol:

tak to naše kočka přišla definitivně o všechny své hračky, když náš Matýsek začal chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 17:15
@slunečnicee píše:
No nějaké budu muset taky koupit, protože já tam mám plno krámů a kolikrát mi to leze krkem :oops:

Jo usetri to fakt cas.. ja se tam vecne prehrabovala, ted mam v jednou kosiku vse na polevku, od koreni po nudle, potom kosik na sladkosti, tam leze vetsinou muj muz, kosik pro psa, pak pro kocku, kosik na testoviny, kosik na ryzi a lusteniny, na mouky… proste fakt maximalni spokojenost, mi ani nevadi varit, driv jsem vsechno lovila hodinu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Makikki
6.2.14 17:16
@Mína13 píše:
tak to naše kočka přišla definitivně o všechny své hračky, když náš Matýsek začal chodit :mrgreen:

No nase mala jeste nechodi, tak uvidim jak to pujde dal, ale jestli uvidim, ze zuzla hracku Macika.. tak nevim. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
6.2.14 17:17

@Makikki Mně se líbí takovýty huňatý, měkkoučký koberce. Máme čokoládově hnědej a do fialova. Pak africký sošky (domorodci, žirafa, vyřezávaný masky na zeď atd.), různý pěkný přehozy přes gauč, malý lucerničky, nějakej svícen, košíky, bambusový prostírání, ratanový doplňky, máme hodně polštářků.. Teď jsem si uvědomila, že máme snad jen jedno kvítko a to takovou střední palmu takže určitě i víc rostlin :)

• Citovat
  • Upravit
20807
6.2.14 17:18

@Makikki

právě proto jsem je všechny sebrala a uklidila. Neměla jsem nervy na to, sledovat, jak si cpe kožešinkové myšičky, které před chvílí rasila kočka do pusinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
6.2.14 17:20
@Hr4sek22 píše:
@Makikki Mně se líbí takovýty huňatý, měkkoučký koberce. Máme čokoládově hnědej a do fialova. Pak africký sošky (domorodci, žirafa, vyřezávaný masky na zeď atd.), různý pěkný přehozy přes gauč, malý lucerničky, nějakej svícen, košíky, bambusový prostírání, ratanový doplňky, máme hodně polštářků.. Teď jsem si uvědomila, že máme snad jen jedno kvítko a to takovou střední palmu takže určitě i víc rostlin :)

No tak to je presne jako u moji mamky, ta ma taky takovej vkus, jeste ma pak takove ty vonici tycinky, to si tam clovek prijde jak v nejakym kmenu Apacuuu. :lol: Takova jina atmosfera. Ale mam to tam rada, to je takovej muj prvni domov, segra ta ma doma zase tu provance.. nebo jak se tomu rika.. levandule, fialova, bily nabytek… taky moc pekny. 8)

• Citovat
  • Upravit
7765
6.2.14 17:21

@Makikki Tak záleží jaké budete mít barvičky na zdech atd., ale určo to půjde sladit. Já mám zelenou moc ráda to musí vypadat dobře.

Já nemám ráda ty různé písky ve skleničkách atd. Jen se na to práší a působí to na mě pak přeplácaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
6.2.14 17:21

Rostliny v pěkných květnících, obrazy a fotografie, ale nemám ráda fotografie lidí, radši krajinky, mám třeba zvětšené staré fotografie našeho města. Na sedačce polštářky pro pohodlí. Koberce, závěsy, záclony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.2.14 17:23
@Makikki píše:
No my ted mame kuchyn zlutou a pokoj zelenej, tak to asi udelame stejne, jen nevim jakou barvu do loznice, ale mam ruzove, fialove a cervene povleceni na postel, takze mozna nejakou, aby se to tam hodilo. :lol:

My máme v ložnici meruňkovou. Miluju tu barvu, ložnice je krásně prosvětlená a přitom působí útulně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
6.2.14 17:49

Květiny (u nás jedině v květináči a hodně odolné :mrgreen: ), obrazy, rámečky s fotkami, nějaký hezký, huňatý koberec, závěsy a záclony, na jídelním stole hezký ubrus, prostírání, vázu s květinou, na pohovce polšťáře. My teda máme k tomu všemu ještě krb, knihovnu a velké množství svíček - ty miluju. Pak jsou různé jiné doplňky, třeba nálepky na zeď, různé sošky, truhličky, košíčky, přehozy na gauč, ikea je dobrý nápad, tam člověk sežene všechno :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.2.14 17:50

Za mě můžu hlasovat taky pro kytky, nejlíp nekvetoucí, které tak nějak zvládnout přežít téměř samy :D A já si docela potrpím i na květináče, v kterých je mám - žádné plastové, pěkné keramické a všechny jakoby podobný dekor. Huňatý kobereček taktéž. Sladěné barvy - my preferujeme teda smetanovou, vanilkovou, bílou, šedou, hodně zelenkavé (polštáře, prostírání, koberec, křesílka, květináče a vlastně i ty všechny kytky jsou zelený, tak mi ladí :lol: ) a do toho máme v celém baráku všechno v dekoru ořechu a ještě kamenný obklad. Mně přijdou ty přírodní materiály a barvy takové nejpříjemnější, v červených, fialových atd místnostech se vůbec necítím.
Tak ať se podaří zabydlet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný