Praní skvrn od příkrmů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
21.4.11 22:38

Tak já jsem žlučovým mýdlem vyprala i skvrny od vodových barviček i po delší době :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
22.4.11 11:39

a nemate neco osvedceneho na skvrnu od bananu? Ariek profesional, vanish i odstranovac skvrn z dm jsem zkousela bez uspechu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.4.11 20:53

Ahoj, já hned bodíčko přeperu v ruce ve studené vodě, kdyžtak přidám trochu tekutého mýdla nebo prášku. A zbyde mi už jenom světlý flíček. potom si bodíčko namočím do kýble se studenou vodou a nechám ho tam do dalšího praní, aby ten flíček nezaschnul. Po vyprání je bodíčko v pořádku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5091
28.5.11 22:01

Tak mě hodně zabira nakonec dr.Beckmann-Pre-Wash.Je sice dražší ale používám ho hlavně na značkové nebo pěkne pradlo ktere chci mit hned jako nove.Jinak pomaha i to tekute žlučo.mýdlo z Dm ale třeba až na 2-3 vyprání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.5.11 12:58

Ahoj, prosim te ten dr.Beckmann-Pre-Wash odstrani i strasi skvrny? Obcas nejake najdu, tak jestli by to odstranil. Maji ho taky v DM? Ja od dr. Beckmann pouzivam prasek na omylem obarvene pradlo a ten je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5091
4.8.11 21:51

jj odstraní i starši skvrny..ja ty skvrny namatlam tak 2h. před praním a pak peru…
v DM ho nemají.V Kaufu a Tete ho kupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.8.11 22:11

Ahoj, tak dik. Po matersky ho hned koupim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
4.8.11 22:14

Banán mi ani to žlučový mýdlo nevypralo, je tam stále :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.8.11 06:44

Banán je potvora u toho si davam velký pozor, aby něco nezašpinila. Taky nevím čím ho odstranit. U dcery jsem zmařila úplně bodíčko, u syna se mi tomu naštěstí daří zabránit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.8.11 23:37

Náš malý 31 měsíců je pěkné čuňátko a tričko na bříšku má jako šmudla.Když jsem prala v Tidu nebo Bonuxu, tak mi to taky vadilo a pak jsem přešla na Formil z Lídlu a vetšinu vyprere.Občas mimalinko nechá oranžovou skvrnu, tak to stříknu Arielem na skvrny a hodim do pračky a vyndavám čisté.Nebo bych ještě zkusila Lanza Marseiské mýdlo a nebo Antiflek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný