Praní skvrn od příkrmů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
23.3.11 21:17

Praní -příkrmy

Ahoj holky, začala jsem malou přikrmovat a i když máme bryndák, tak se stane, že zašpiníme body apd. Jenže problém je to vyprát. Máte nějaky osvědčený způsob, jak se skvrn zbavit??? :think: Nechci mít zničené všechno oblečení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
23.3.11 21:19

Tak na tohle téma jsem taky zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
23.3.11 21:22

tak to já taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
23.3.11 21:23

Ta oranžová mrkvička je hrozná potvora :mrgreen: Podařilo se mi ji vyprat až několikrát po sobě plus ariel na skvrny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.3.11 21:24

kamarádce prý zabírá perkarbonát sodný (soda s peroxidem vodíku), ale mám pocit, že mně nezabírá nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.3.11 21:26

Ahoj, žlučové mýdlo z DM :pankac: Jediné, co nevypere nic je banán :cert: Tím bych děti nejradši krmila v pláštěnce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Příspěvek upraven 23.03.11 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707

jablko je taky pěknej prevít! když je to bílý oblečení, tak jde flíček kdyžtak odstranit domestosem…ale nejlepší je asi místo bryndáčku na tyhle jídla používat takovej ten omyvatelnej obleček na přední část těla i s rukávkama, zavazuje se to za krkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.3.11 21:31

Namočit do Vanishe přes noc a pak vyprat, to mě zabralo asi nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
23.3.11 21:32
fragola píše:
Ahoj, žlučové mýdlo z DM :pankac: Jediné, co nevypere nic je banán :cert: Tím bych děti nejradši krmila v pláštěnce :mrgreen:

jo,po banánu s bílým jogurtem mi zůstal flek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
23.3.11 21:34

jinak,když jsem použila vanish a podobné,tak mi vypadly patentky,a už se mi stalo,že to udělalo díru :cert: a to kupuju i na doma kvalitní bavlněné body :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.3.11 21:37

Zkusím to žlučové mýdlo,našla jsem o něm diskuzi a všichni ho chválí.Dík za tip!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.3.11 21:38

mě se teda zatím vypralo vždycky všechno, ale většinou ty bryndáky i oblečení od zeleniny hned namáčím,nejhorší jsou ty skrvny když zaschnou, jiné skrvny(čokoláda, hlína aj.)nenamáčím, vždycky to v pohodě vyprala pračka,dám silnější program a vyšší teplotu a hotovo, prášek dávám na bílé a světlé lanzu nebo persil a na barevné dávám gel a ještě nikdy nám na ničem skvrna nezůstala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
23.3.11 21:39
momi33 píše:
jinak,když jsem použila vanish a podobné,tak mi vypadly patentky,a už se mi stalo,že to udělalo díru :cert: a to kupuju i na doma kvalitní bavlněné body :nevim:

Fakt??? 8-o
Mně teda nikdy a to jsem jednu dobu namáčela všechna bodyčka prakticky před každým praním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.3.11 21:40

Amway předpírací sprej…
Malá si vyklopila do klína misku „svíčkové“ pěkně mrkvičkové, krmil tatínek, neřekl mi to, hodil do prádla, já si nevšimla, vyprala, věším prádlo a flek jak…
Tak jsem to postříkala, vyprala znova a ani stopa, fakt.

Ale taky zálěží, jakou kdo má vodu, my měkkou, tak se pere dobře.
A není to spása na vše, syrové jablko zaschlé pak už taky nepustilo, možná kdybych to postříkala hned… :nevim:

Pokud je to bílé, namočím starý zubní kartáček do sava, napatlám flek a dám hned prát.

Příspěvek upraven 23.03.11 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný