Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
chci se zeptat, jestli nekdo nevite, zda se da koupit DVD nebo treba knizka nebo „neco“ s prasatkem Pepinou…koukame na to v kouzelne skolce a mala to miluje…Prijde mi, ze je to jeden ze zdarilejsich kreslenych serialu pro deti, co vysilaji v TV. Maji i pekne stranky http://www.peppapig.com/, ale ja bych chtela sehnat neco v cestine, aby to malou taky trochu rozvijelo jazykove, kdyz uz ma cucet na bednu..:o).
Diky za rady a pekny novy rok vsem!
Zoo.
Taky milujeme Pepu, bratříčka Toma, maminku a tatínka…
Díky za odkaz na www stránky. Jen mě napadá, si to z tv nahrávat, nikde jsem to totiž neviděla.
Zdravím Et.
Ahoj Zoo
tak se nám ten seriál moc líbí. Mně ještě o chlup víc než Adince
. Myslím, že je skvěle udělanej pro ty nejmenší děti … kdysi pro ty maličký děti frčely Telletubies, ale tohle je prostě bomba.
Chci ti napsat, že jsem malé koupila k Vánocům úúúžasný nový triko s prasátkem Peppou, od jedné maminky na mimibazaru, bohužel sem neumím vkládat fotky, zrovna dneska jsem ji fotila … Pro bližší informace klidně napiš mail nebo SZ.
Malá je nadšená a jak téměř nemluví, „Peppa“ jí jde dobře
.
holky,
holčičí tričko s Peppou jsem dnes videla v Nextu.
pa, ivana
Jojo, právě z Nextu ho máme
Škoda, že už neběží v Kouzelné školce …
![]()
Ahoj,
nevíte někdo zda už vyšlo v češtině něco nového s Peppou než jen ta kolekce 10 DVD (Urania 2012)? Nenašla jsem v češtině nic nového, jen samostatné DVD z té kolekce nebo „Nové díly 2014“ na „jutubu,“ které jsou taktéž díly z té kolekce.
Přitom ta kolekce pokrývá asi 2,5 série ze 4 originálních, takže ještě zbývá co překládat..
Díky