Prasečí chřipka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
29.7.09 22:49

Praseci chripka

Docela se divim, ze jsem nikde nenasla tema „praseci chripka“ - nebo jsem se spatne koukala.
Ja se toho tedy docela bojim, mam 3mes mimi. Zacalo se to v Cesku docela rozlejzat. Delate nejaka opatreni ? Myslim jestli se vyhybate s detmi treba nakup.centrum apod. Pry nejhorsi to bude na podzim. Ach jo. Jako by tech nemoci nemely deti uz tak dost.
Co Vy na to maminky ?
diky
nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5021
29.7.09 23:05

Já si naopak říkám, že by neškodilo prodělat to teď, v té mírnější vlně, abychom na podzim byli chránění proti té horší…strach mám, možná se to tady nikomu nechce řešit, stejně se s tím moc neudělá a je to jen další z mnoha strachů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.7.09 23:20

Já jsem hysterická matka,ale panika z PCH mě zatím nechytila.
Nedělám nic,mohu jen doufat že nás to nepotká.
Do krámu chodím normálně,malej vše ošahá atd.. občas i něco vocucá :roll: (třeba když má chut na sušenku tak si jí veme z regálu a chce prokousnout obal) :lol: .
Také jezdíme hodně na výlety kde se vyskytujou i cizinci.Jíme v restauracích atd..
Držím všem palce aby nás to nepotkalo a když ano v mírném pruběhu :wink: .
Dokonce jsem ani ještě neštudovala pruběh a příznaky což je u mě divné :lol:

Také musíte opsat kontrolní kod aby jste vložily příspěvek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.7.09 07:16

Pokud to prodelat tak asi jak pise Judycum v mirnejsi vlne nez az se to rozleze.
Strach mam ale co delat?Nakupovat musim,s malou chodim vsude,take mi vsechno osaha,ocumla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43025
30.7.09 07:48

Já z médií pochopila, že prasečí je jedna z nejmírnějších chřipek, co kdy byla. Jak zmutuje na podzim uvidíme. Zatím se ale není čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
30.7.09 08:25

No a my k tomu všemu jedeme s malou v září do Anglie za babičkou a dědou, kde je největší výskyt v Evropě. Ale taky jsem tak nějak pochopila, že každoročně má komplikace s běžnou chřipkou daleko víc lidí…jedem autem takže nebudem cestovat s více lidmi a samo, že kdyby se to nějak dramaticky zhoršilo, tak nepojedem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.7.09 09:56

Já mám oba kluky s alergiemi, jeden má astma, oba oslabenou imunitu. Prasečí chřipky se bojím asi tak, jako bych se bála jakékoliv jiné sezónní chřipky - protože kluci chřipku ještě nikdy neměli, tak nevím, co to s nimi udělá. Opatření žádná nedělám.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
23847
30.7.09 10:52

Já akorát zahnala všechny myšlenky na leteckou zahraniční dovolenou v září. Bojím se, že v letadle dík klimošce nastoupí jeden nakažený a vylezou nakažení všichni. To je jen taková moje soukromá hysterie, třeba to až tak strašné nebude, aly my nikam neletíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
30.7.09 11:24

Bojím se, čtu zprávy a některý zní děsivě.

Nic konkrétního ndělám. Cestujeme, nakupujeme, vitamínama se necpeme.

Co z toho bude je ve hvězdách. Tajně doufám, že se nám to vyhne nebo bude probíhat jako každá jiná chřipka.

A díky zakladatelce, jsem ráda za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.7.09 12:19

Ozdravný pobyt letos zatím absolvovaly holky s prarodiči (v květnu týden na Slovensku v termálech). Teď se tužíme pobytem v přírodě, plaváním a konzumací postupně dozrávajících darů přírody. Když to vyjde podpoříme to pobytem u moře (pokud MŽP vyplatí inzerovanou dotaci na ekologizaci topení, žádost je tam teprve od března, tak nevím).
Na podzim se necháme všichni naočkovat proti sezónní chřipce (když zbude vakcína i na nás).
A pak normální zimní provoz: plavčo, solná jeskyně, turistika…
Snad to zvládnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
30.7.09 13:03

Možná jsem divná, ale tohle rozhodně neřeším… Jsou věci, které můžu ovlivnit - např. to, zda moje dcera dostává ovoce, zeleninu, v zimě občas nějaký ten vitamínek, zda dost pije a je přiměřeně oblečená - ale naproti tomu něco prostě neovlivním, třeba to, jestli na nás jednou někdo prskne nějaký bacil. To se může stát kdykoli, kdekoli a tím, že se nad tím budu nervovat, tomu nezabráním… Do hypermarketů a podobných center skoro nechodíme (to odjakživa, nějak nemáme potřebu), ale mezi lidi prostě musíme, přece nemůžeme sedět zavřené doma. V tomhle věřím na osud - jestli se něco má stát, tak se to stane a budeme si s tím muset co nejlépe poradit…

Bohunka ______________
Helenka, 2 roky
TP 10.11.09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
30.7.09 19:52

Zatím nepodnikám nic. Na podzim, až bude deštivo, se budu vyhýbat dětským koutkům. A nejen kvůli prasečí chřipce, ale všeobecně, tam se těch nemocí nasbírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.1.13 13:52

Ahoj, manželovi dnes volal syn, že potřebuje aby odvezl bývalou manželku do nemocnice, že má všechny příznaky prasečí chřipky, už je tři dny v horečkách, tak jí tam teď vezl, je tu možnost že si jí tam nechají a kluci budou u nás, mám z toho strach, doufám že jestli to je ono, že se kluci nenakazili, za jak dlouho se projeví nějaké příznaky? Mám taky strach aby holky něco nechytly :think:

• Citovat
  • Upravit
8071
19.1.13 13:54

Prasečí chřipka je přece letos skoro každá, nechápu tu paniku, tři dny horečky jsou přece normální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.1.13 13:59
@Cuarentena píše:
Prasečí chřipka je přece letos skoro každá, nechápu tu paniku, tři dny horečky jsou přece normální. :nevim:

Mladej to hledal na internetu a podle něho má všechno jak to našel popsané, Horečky přes 40,strašnej kašel, křeče, zvracení, průjem a já nevím co všechno ještě, chápu ho, bojí se o mámu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA