Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já bych si naordinovala 14 dní intenzivní kúru nějakých chondroprotektiv - colafit, proenzi apod., pokud by to nezabralo, řešila bych s lékařem.
@Anonymní píše:
Dobrý den, nechci hned běžet za doktorem, tak to nejdřív zkusím tady.Je mi 21 let a zhruba před měsícem mi začaly praskat klouby, asi by mě to neznepokojovalo, ale začalo to z ničeho nic, protože předtím jsem snad nikdy v životě neslyšela aby mi nějaký kloub prasknul. Kdyby mi prasklo v koleni jednou denně ještě to asi pochopím, ale důvodem proč mě to znervózňuje je, že mi celý den praská snad ve všech kloubech, když zmáčknu houbu na nádobí- praskne mi v ruce, když jdu praská mi v nohou, když se převalím na posteli praská mi snad všude. Přijde mi ze mi nepraská jen v kloubech, ale i v kostech a je to opravdu nepříjemné a znervózňující.
Nevíte čím to muže být? Měla bych to nějak řešit, nebo je to normální? Dekuji za rady a odpovědi.
Příspěvek upraven 27.05.22 v 08:30
Zakladatelko jak na tom jsi? Trápím se teď s tím samým. Děkuji
Dobrý den, nechci hned běžet za doktorem, tak to nejdřív zkusím tady.
Je mi 21 let a zhruba před měsícem mi začaly praskat klouby, asi by mě to neznepokojovalo, ale začalo to z ničeho nic, protože předtím jsem snad nikdy v životě neslyšela aby mi nějaký kloub prasknul. Kdyby mi prasklo v koleni jednou denně ještě to asi pochopím, ale důvodem proč mě to znervózňuje je, že mi celý den praská snad ve všech kloubech, když zmáčknu houbu na nádobí- praskne mi v ruce, když jdu praská mi v nohou, když se převalím na posteli praská mi snad všude. Přijde mi ze mi nepraská jen v kloubech, ale i v kostech a je to opravdu nepříjemné a znervózňující.
Nevíte čím to muže být? Měla bych to nějak řešit, nebo je to normální? Dekuji za rady a odpovědi.
Příspěvek upraven 27.05.22 v 08:30