Praskání v kloubech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.5.22 08:18

Praskání v kloubech

Dobrý den, nechci hned běžet za doktorem, tak to nejdřív zkusím tady.

Je mi 21 let a zhruba před měsícem mi začaly praskat klouby, asi by mě to neznepokojovalo, ale začalo to z ničeho nic, protože předtím jsem snad nikdy v životě neslyšela aby mi nějaký kloub prasknul. Kdyby mi prasklo v koleni jednou denně ještě to asi pochopím, ale důvodem proč mě to znervózňuje je, že mi celý den praská snad ve všech kloubech, když zmáčknu houbu na nádobí- praskne mi v ruce, když jdu praská mi v nohou, když se převalím na posteli praská mi snad všude. Přijde mi ze mi nepraská jen v kloubech, ale i v kostech a je to opravdu nepříjemné a znervózňující. :roll:

Nevíte čím to muže být? Měla bych to nějak řešit, nebo je to normální? Dekuji za rady a odpovědi.

Příspěvek upraven 27.05.22 v 08:30

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
27.5.22 08:26

Já bych si naordinovala 14 dní intenzivní kúru nějakých chondroprotektiv - colafit, proenzi apod., pokud by to nezabralo, řešila bych s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.22 07:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, nechci hned běžet za doktorem, tak to nejdřív zkusím tady.

Je mi 21 let a zhruba před měsícem mi začaly praskat klouby, asi by mě to neznepokojovalo, ale začalo to z ničeho nic, protože předtím jsem snad nikdy v životě neslyšela aby mi nějaký kloub prasknul. Kdyby mi prasklo v koleni jednou denně ještě to asi pochopím, ale důvodem proč mě to znervózňuje je, že mi celý den praská snad ve všech kloubech, když zmáčknu houbu na nádobí- praskne mi v ruce, když jdu praská mi v nohou, když se převalím na posteli praská mi snad všude. Přijde mi ze mi nepraská jen v kloubech, ale i v kostech a je to opravdu nepříjemné a znervózňující. :roll:

Nevíte čím to muže být? Měla bych to nějak řešit, nebo je to normální? Dekuji za rady a odpovědi.

Příspěvek upraven 27.05.22 v 08:30

Zakladatelko jak na tom jsi? Trápím se teď s tím samým. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast