Rýma nebo dutiny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.5.22 21:26

Rýma nebo dutiny?

Dobrý večer maminky,
Prosím o radu. Cca měsíc mám hroznou rýmu, zelenou.. kolikrát mi to jde do očí, furt jsem to dávala, ale už mě to začíná pěkně vytáčet :-D už mě z toho neustále pobolívá hlava a ještě ke všemu jsem 20tt, takže nemůžu si vzít vše… Myslíte, že to může být z pylu? (Před rokem mi alergický testy vyšli negativně) nebo dutiny? Nevím zda mám jít k doktorovi nebo ještě počkat :-D nechci přeci jen s každou kravinou k doktorovi, nedokážu si představit, že přijdu a řeknu „Mám měsíc rýmu a už mě z toho bolí hlava, toť vše“ :-D díky za rady a tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
25.5.22 21:31

@Karolína1123 Tak pokud s tím „mám měsíc rýmu a bolí mě hlava“ přijdeš na ORL, tak budeš na správném místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 21:33

Já s místním ORL nemám úplně dobrou zkušenost, nejradši bych šla k obvodnímu jestli by se na to nemohl podívat nějak on 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
25.5.22 21:40
@Karolína1123 píše:
Já s místním ORL nemám úplně dobrou zkušenost, nejradši bych šla k obvodnímu jestli by se na to nemohl podívat nějak on 😄

tak už dávno jsi to s doktorem měla řešit, zelená rýma je zánět, hnis - na co čekáš, až ti to sedne na průdušky, do uší, dostaneš ještě zánět spojivek - prostě máš v hlavě ložisko zánětu, ať jsou to dutiny - pravděpodobně, nebo rýma - to není nic zdravého ani dobrého si tohle pěstovat, určitě jsou atb, které mohou těhotné a nevím jestli se může Pamycon do nosu, ale docela si zahráváš, když to necháváš vyhnít takovou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85223
25.5.22 22:09

Dle popisu mi to na dutiny prijde. Prakticky doktor by to taky mel rozlisit. Ovsem zda Ti napise jako tehotne leky je otazka, nekteri nechteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 22:17

@stinga to asi ano, ale furt jsem to přiřazovala k pylu a na dutiny jsem si ani nevzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.22 22:18

@blumen Já jdu zítra ještě na krev k jiné lékařce vedle, tak jsem si říkala, že bych si tam zkusila dojít, aby se mi na to podíval, nechci úplně k mému ORL, nemám moc dobré zkušenost a kór když jsem teď těhotná.. dříve když mi dělal vyšetření když jsem taky měla dutiny, tak mi třeba umrtvil nos nějakou Vodičkou, teď by mi to asi neudělal a ještě by se to v tom vyžíval a to vážně nechci 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí