Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer maminky,
Prosím o radu. Cca měsíc mám hroznou rýmu, zelenou.. kolikrát mi to jde do očí, furt jsem to dávala, ale už mě to začíná pěkně vytáčet
už mě z toho neustále pobolívá hlava a ještě ke všemu jsem 20tt, takže nemůžu si vzít vše… Myslíte, že to může být z pylu? (Před rokem mi alergický testy vyšli negativně) nebo dutiny? Nevím zda mám jít k doktorovi nebo ještě počkat
nechci přeci jen s každou kravinou k doktorovi, nedokážu si představit, že přijdu a řeknu „Mám měsíc rýmu a už mě z toho bolí hlava, toť vše“
díky za rady a tipy ![]()
@Karolína1123 Tak pokud s tím „mám měsíc rýmu a bolí mě hlava“ přijdeš na ORL, tak budeš na správném místě.
Já s místním ORL nemám úplně dobrou zkušenost, nejradši bych šla k obvodnímu jestli by se na to nemohl podívat nějak on 😄
@Karolína1123 píše:
Já s místním ORL nemám úplně dobrou zkušenost, nejradši bych šla k obvodnímu jestli by se na to nemohl podívat nějak on 😄
tak už dávno jsi to s doktorem měla řešit, zelená rýma je zánět, hnis - na co čekáš, až ti to sedne na průdušky, do uší, dostaneš ještě zánět spojivek - prostě máš v hlavě ložisko zánětu, ať jsou to dutiny - pravděpodobně, nebo rýma - to není nic zdravého ani dobrého si tohle pěstovat, určitě jsou atb, které mohou těhotné a nevím jestli se může Pamycon do nosu, ale docela si zahráváš, když to necháváš vyhnít takovou dobu
Dle popisu mi to na dutiny prijde. Prakticky doktor by to taky mel rozlisit. Ovsem zda Ti napise jako tehotne leky je otazka, nekteri nechteji.
@stinga to asi ano, ale furt jsem to přiřazovala k pylu a na dutiny jsem si ani nevzpomněla.
@blumen Já jdu zítra ještě na krev k jiné lékařce vedle, tak jsem si říkala, že bych si tam zkusila dojít, aby se mi na to podíval, nechci úplně k mému ORL, nemám moc dobré zkušenost a kór když jsem teď těhotná.. dříve když mi dělal vyšetření když jsem taky měla dutiny, tak mi třeba umrtvil nos nějakou Vodičkou, teď by mi to asi neudělal a ještě by se to v tom vyžíval a to vážně nechci 😄