Mám hodně modřin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.5.22 21:19

Velka tvorba modrin

Ahojky, nema nekdo zkusenost zacalo se mi delat velke mnozstvi modrin po nohach kdyz se treba poskrabu tak se mi udelaji modriny..Nebo ruzne po nohach aniz bych se bouchla.. v roce 2016 jsem byla na Hematologii a vse bylo v poradku.. ale ted je obdobi ze se mi opravdu delaji hodne nasadila sem i zelezo a vitamin B. Samosrejme sem zacala googlit a nasla to nejhorsi 🙈

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15411
24.5.22 21:40

Taky se mi dělají modřiny. Tak se na hematologii objednej znovu, když je teď máš hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.5.22 21:43

V nejakem podcastu jsem slysela, ze nadmerna tvorba modrin muze byt zpusobena nedostatkem vitaminu C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
24.5.22 22:34
@Anonymní píše:
Ahojky, nema nekdo zkusenost zacalo se mi delat velke mnozstvi modrin po nohach kdyz se treba poskrabu tak se mi udelaji modriny..Nebo ruzne po nohach aniz bych se bouchla.. v roce 2016 jsem byla na Hematologii a vse bylo v poradku.. ale ted je obdobi ze se mi opravdu delaji hodne nasadila sem i zelezo a vitamin B. Samosrejme sem zacala googlit a nasla to nejhorsi 🙈

A co třeba nejhorší? Nenapadá mi žádná hrozna choroba, co by zpusobova hrozně modřin a hematologicky by bylo všechno v pořádku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5371
24.5.22 22:57
@Dendiss píše:
V nejakem podcastu jsem slysela, ze nadmerna tvorba modrin muze byt zpusobena nedostatkem vitaminu C.

A rutinu. Proto se dává ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 06:16

@Adaneli uz jsem objednana na cerveenec🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.22 06:17

@Dendiss vitaminu C mam prisun dost si myslim denne si dam ovoce nebo zeleninu 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.22 06:18

@Lama Lama tak mozna prehanim ale hned sem za tim videla leukemii🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.22 06:18

@Takco aha dekuji

• Citovat
  • Upravit
81475
25.5.22 06:59
@Anonymní píše:
@Lama Lama tak mozna prehanim ale hned sem za tim videla leukemii🙈

Leukémie způsobuje zvýšenou krvácí ostatní tím, že nádorové buňky útlumu krvetvorby a netvoří se desticky. Trombocytopenii pozná i podprůměrný chirurg ( toho nepovažuji ani za doktora), natož hematolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 07:04

@Lama Lama takze myslis ze s toudle variantou muzu byt v klidu 🙈 aspon trosku

• Citovat
  • Upravit
81475
25.5.22 07:06
@Takco píše:
A rutinu. Proto se dává ascorutin.

Máš recht. Ale většinou nepomůže nic. Prostě větší křehkost cév vrozená, kterou nepřekonaš. Plus uzkostne ladění dané ženy (chlap s modrinama ještě nikdy neprisel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 07:17

@Lama Lama Myslis teda ze niceho vaznyho se obavat nemusim?😔

• Citovat
  • Upravit
81475
25.5.22 07:30
@Anonymní píše:
@Lama Lama Myslis teda ze niceho vaznyho se obavat nemusim?😔

Ach ty ujištění… myslím, že je větší pravděpodobnost, že tě dneska cestou z práce srazí quto, než že zemres v důsledku nediagnistovane nemoci, která ti způsobuje modriny na nohou. Pokud to nejsou modriny 10×10 cm, nemáš jinak krvacive potíže a další příznaky, jsi hematologicky vysetrena, tak bych se vůbec netrapila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
25.5.22 08:16

Hele, pro odlehčení. Nemáš náhodou gelové nehty? :D
Já je mám kvůli ekzému, protože se svými bych se uškrábala a s těmi gelovými to nejde. No a když něco svědí a nejde to poškrábat, tak přidám na síle. Škrábance teda žádné, ale modřiny mám pěkné. Taky jen na nohou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí