Prasklá cysta bez neschopenky?

23.8.22 19:29

Prasklá cysta bez neschopenky?

Ahoj holky, mám dotaz na vás, které máte zkušenosti s prasklou cystou na vaječníku. Před dvěma dny mě vzbudila nesnesitelná bolest v podbřišku, šla jsem na záchod a bolestí zvracela a mezi tím vždy bolestmi schoulena v klubíčku, nemohla jsem se ani posadit… no hrozný, co vám budu povídat. Odvezla mě RZS a prej prasklá cysta. Naštěstí bez nutnosti operace a jen konzervativní postup léčby, nechali si mě den a půl na pozorování a pustili mě domů. Ve zprávě mám doma klidový režim, ale sestra mi řekla, že neschopenku nemám. Měli jste neschopenku ještě po hospitalizaci a na jak dlouho případně? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24684
23.8.22 19:33

A nemysleli, že si případnou neschopenku máte vyžádat od vašeho gynekologa, příp. praktika? Oni někde v nemocnicích to neradi vystavují. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
23.8.22 19:35

Neschopenku jsem neměla, jen 2 dny neplacené volno. Když praskla, tak už mi bylo 2. den dobře. Neschopenku jsem ani nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
23.8.22 19:56

Zalezi, jak se citis. Pokud spatne nebo mas fyzicky narocnou praci, zajdi s propousteci zpravou ke svemu gynekologovi na kontrolu a nechej si vystavit neschopenku (lze 3 dny zpetne)

• Citovat
  • Upravit
19983
23.8.22 20:40

Neměla jsem pn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
23.8.22 20:42
@lucad77 píše:
A nemysleli, že si případnou neschopenku máte vyžádat od vašeho gynekologa, příp. praktika? Oni někde v nemocnicích to neradi vystavují. :nevim:

@Veronika meg taky si to tak myslím, máš si zajít k praktikovi nebo gynekologovi, ať ti neschopenku vystaví, klidový režim znamená neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.22 20:59

Moc všem děkuji za odpovědi! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat