Údajný troll děkuje!

Anonymní
23.8.22 17:17

Údajný troll děkuje!

Včera jsem dávala diskuzí o tom jak sem vyplašená z toho že bych musela rodit pomocí operace
Všem kdo se k tomu jakkoli vyjádřil jsem vděčná páč mě to utužilo k tomu že v budoucnu prcek bude :andel: i kdybych nikdy nerodila a šla jen na operací tak mi to dodalo naději miminko mít a tím chci všem poděkovat :srdce: :kytka:
Další informace k tomu už zjišťovat nebudu a smířim se z operací… :kytka:
Takže jak jste psali troll vám moc děkuje za podporu a povzbuzení a po zákroku už na to nebudu sama :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32913
23.8.22 17:24

Ještě přestaň s tou blbostí, že sekce není porod a pak ti to zbaštíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 17:26
@andelka83 píše:
Ještě přestaň s tou blbostí, že sekce není porod a pak ti to zbaštíme ;)

Pro mě to je operace každý má právo na názor.
Mě včerejší diskuze pomohla k tomu že sem si i tuhle variantu připustila a teď to záleží i příteli. :hug:

• Citovat
  • Upravit
32913
23.8.22 17:30
@Anonymní píše:
Mě včerejší diskuze pomohla k tomu že sem si i tuhle variantu připustila a teď to záleží i příteli. :hug:

Operace to je, ale porod taky. Narodí se díky tomu dítě.
Je fajn, že jinak snad posun nastal. Vlastní dítě stojí za překonání ledasčeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
23.8.22 17:31
@Anonymní píše:
Mě včerejší diskuze pomohla k tomu že sem si i tuhle variantu připustila a teď to záleží i příteli. :hug:

a co bys dělala, kdybys musela na akutní sekci? Taky bys uvažovala jestli tu variantu připustíš nebo ne :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 17:33
@andelka83 píše:
Operace to je, ale porod taky. Narodí se díky tomu dítě.
Je fajn, že jinak snad posun nastal. Vlastní dítě stojí za překonání ledasčeho.

Jo to jo do jednoho špunta bych šla…
Záleží na příteli zda se smířit z tím že se mu prcek nenarodí normálně a že u toho nebude apod… Tohle už nechám na osudů a především na něm.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.22 17:34
@ivašot. píše:
a co bys dělala, kdybys musela na akutní sekci? Taky bys uvažovala jestli tu variantu připustíš nebo ne :roll:?

Tak já na tu operací bych musela tam se jiný způsob porodu zavrhl aniž bych byla ještě těhotná takže operace

• Citovat
  • Upravit
32913
23.8.22 17:34
@ivašot. píše:
a co bys dělala, kdybys musela na akutní sekci? Taky bys uvažovala jestli tu variantu připustíš nebo ne :roll:?

Nezabředávej do toho. Včera jsme tímhle (a jinými seky) zabily přes 2h času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.8.22 17:35
@Anonymní píše:
Jo to jo do jednoho špunta bych šla…
Záleží na příteli zda se smířit z tím že se mu prcek nenarodí normálně a že u toho nebude apod… Tohle už nechám na osudů a především na něm.

Prosím tě, bude rád, že jste oba v pořádku. A normálně se narodí. Jako spousta jiných dětí. Pokud mu teda nenakukáš ty svoje bludy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.8.22 17:35
@Anonymní píše:
Tak já na tu operací bych musela tam se jiný způsob porodu zavrhl aniž bych byla ještě těhotná takže operace

Zavrhl? Už jsi mluvila s dalšími odborníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.8.22 17:36
@Anonymní píše:

samozrejme je cisarsky rez operace. Zaroven to je taky porod, to se vubec nevylucuje. Ta stejna vec muze mit ruzne nazvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 17:38
@andelka83 píše:
Prosím tě, bude rád, že jste oba v pořádku. A normálně se narodí. Jako spousta jiných dětí. Pokud mu teda nenakukáš ty svoje bludy.

Jo to bude prcka si přeje… :palec: jen měl jinou představu a těšil se poněkud na porod

• Citovat
  • Upravit
32913
23.8.22 17:39
@Anonymní píše:
Jo to bude prcka si přeje… :palec: jen měl jinou představu a těšil se poněkud na porod

Tak představy jsou jedna věc a realita druhá. Pokud je zralý a dospělý, tak to chápe. Ne všechno máme ve svých rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.8.22 17:39
@Anonymní píše:
Jo to bude prcka si přeje… :palec: jen měl jinou představu a těšil se poněkud na porod

tvuj manzel/pritel se tesil na porod`? Nema on nejakou uchylku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.8.22 17:40
@Anonymní píše:

Chlap muze byt i u cs. Jinak moc nechápu, proč by se chlap měl těšit na porod. To jako az te uvidí zpocenou, v bolestech, od krve a i jiných tekutin a nebude ti moci nijak ulevit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí