Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Každá žena co prosla tou operaci je fakt pro mě frajerka… Kdybych byla troll.proc bych psala o svých problémech ale.ja si všimla že v ČR je hodně zlých a nenávistných lidí kdy jiný názor než má daný člověk se nehodí tak raději do druhého kope…
Tak proč si tady povídáš sám/sama se sebou?
Proč sám/sama sobě ze svého nicku nadáváš? @admin - už toho zoufalce sundejte!
@utopia píše:Účelem trollů je rozpoutat diskuzi a rozvášnit davy, nebýt při tom hned odhalen. Což se povedlo. Krmil diskuzi dost solidně včera i dnes. To, co hlásá, to už je jiná… rozumím, co tím myslíš a je mi líto, že to tak mnoho žen vnímá, sama nechápu proč. Je to ale o tom, jak to máš nastavené v hlavě, prostě důležitý je snad to, co je po porodu 🤷♀️. Naštěstí osobně neznám nikoho, kdo by byl z cs nějak nešťastný, jsou šťastné, že je dítě venku zdravé. Naopak znám mnohé, co o císaře prosily, dokonce si vymýšlely indikace, aby nemusely rodit vaginálně. Je to dost “moderní” i mezi osobnostmi, je to přece “bez práce” a důsledky si málokdo uvědomuje… je to velmi nečernobílé téma klidně na celou další diskuzi 😀
@admin - připojuji se. Ale já si teda nemyslím, že je to výbornej troll. Naopak mi přijde nebezpečnej vzhledem k tomu, jaké názory šíří mezi matky a vzbuzuje zdání, že je jednou z nich. Mnohé matce, která si prošla CS tohle určitě nepřidá…
Jestli tě k životnímu rozhodnutí popožene diskuze na ememinu, tak good luck, ať narážíš jen na inteligentní názory.
Dobrý den, účet @Ryntintan byl zablokován, autorovy příspěvky jsou mimo téma, urážlivé - celkově nevhodné.
Děkuji za hlášení,
Viki ![]()
Ty dítě neměj, fakt to máš v hlavě pomotany a jsi sobec. U když tedy pevně doufám, že jsi troll.
@lachtanice86 píše:
Ty dítě neměj, fakt to máš v hlavě pomotany a jsi sobec. U když tedy pevně doufám, že jsi troll.
Je to troll, už dokonce potvrzený a adminy zablokovaný
. Viz příspěvek hned nad tvým ![]()
@Suelinda píše: Účelem trollů je rozpoutat diskuzi a rozvášnit davy, nebýt při tom hned odhalen. Což se povedlo. Krmil diskuzi dost solidně včera i dnes. To, co hlásá, to už je jiná… rozumím, co tím myslíš a je mi líto, že to tak mnoho žen vnímá, sama nechápu proč. Je to ale o tom, jak to máš nastavené v hlavě, prostě důležitý je snad to, co je po porodu 🤷♀️. Naštěstí osobně neznám nikoho, kdo by byl z cs nějak nešťastný, jsou šťastné, že je dítě venku zdravé. Naopak znám mnohé, co o císaře prosily, dokonce si vymýšlely indikace, aby nemusely rodit vaginálně. Je to dost “moderní” i mezi osobnostmi, je to přece “bez práce” a důsledky si málokdo uvědomuje… je to velmi nečernobílé téma klidně na celou další diskuzi 😀
Jo, s tím souhlasím - že roli trolla naplnil dokonale, a proto to hodnocení, že je výborný. Já znám mnoho žen, o kterých píšeš ty - které si z toho nic nedělají a také ty, které škemraly o císaře, aby nemusely rodit vaginálně. Ale pak znám bohužel i takové, které to berou jako osobní selhání, vaginální porod byl pro ně alfou a omegou a každá takováto ťafka jim to připomene.
Taky jsem na tom podobně a cítím se jako monstrům. Jen se z tím nemám potřebu svěřovat cizím lidem. Stejně si tu všem byla pro smích a vysloužís si blokaci
@Klapik97 píše:
Taky jsem na tom podobně a cítím se jako monstrům. Jen se z tím nemám potřebu svěřovat cizím lidem. Stejně si tu všem byla pro smích a vysloužís si blokaci
To sis rychle založila nový profil ![]()
@Klapik97 píše:
Novej profil 😅? Aspoň styl psaní jsi mohl změnit…
Nepsala sem vám ale autorce aby se nesverovala stačí si vsugerovat že děti člověk nechce a je líp
@Klapik97 píše:
Nepsala sem vám ale autorce aby se nesverovala stačí si vsugerovat že děti člověk nechce a je líp
A my ti píšem, že víme, že jsi zakladatelka a seš trapná/trapnej. Už se na to vykašli, trolle.
Dobrý den,
uživatele @Ryntintan jsem zároveň odtajnila - je zakladatelem této diskuze.
Děkuji za hlášení,
Viki ![]()
Já bych (kdyby to nebyl troll) doporučila první díl z Rod draka ![]()