Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky. Uz 2 tydny mi meska perioda. Konecnce jsem se dostala na gyndu a tam mi bylo receno, ze mi praskla cysta a dostala jsem injekci na ovulaci. Ovsem me uz tak 3 tydny boli v podbrisku. Neustale chodim na zachod se kontrolovat, protoze ta bolest je stejna jako u bezne periody. Boli to treba hodku a pak zase ne. Je tahle bolest normalni? Vsude ctu, ze cysta boli treba 2 dny, ale ja uz to takhle mam 3 tydny a nevim co s tim :// Na gynde mi toho ani nebylo moc receno
Mám to stejné, nevím si už rady. U doktora jsem byla a nic nenašel.
@Amn23 A nemuzes byt tehotna? Nekdy to na ultrazvuku nejde hned videt.
@Anonymní píše:
@Amn23 A nemuzes byt tehotna? Nekdy to na ultrazvuku nejde hned videt.
Před týdnem jsem se testovala a test byl negativní
@Amn23 Ano zkousela 3, vsechny negativni. Pak jsem zasla na tu gyndu, tam mi to potvrdili. Vcera mi odpo prisla perioda, slaba ale injekce zabrala. Ptala jsem se ted jeste jednoho doktora a rikal, ze ta bolest je normalni a nejspis mi praskla kdyz me to bolelo nejvic. Nejaka cysta boli trosku a nejaka vice ![]()
Kdy jsi byla u doktora? Zkus si ale udelat jeste jeden test.
Byla jsem minulý týden, dělal ultrazvuk potvrdil že cysta praskla a co mě hodně překvapilo že se mě ptal jestli nejsem těhotná. Zkusím jestli to do pondělí nedostanu a pak asi test a doktora znovu. ![]()
Ahojky. Uz 2 tydny mi meska perioda. Konecnce jsem se dostala na gyndu a tam mi bylo receno, ze mi praskla cysta a dostala jsem injekci na ovulaci. Ovsem me uz tak 3 tydny boli v podbrisku. Neustale chodim na zachod se kontrolovat, protoze ta bolest je stejna jako u bezne periody. Boli to treba hodku a pak zase ne. Je tahle bolest normalni? Vsude ctu, ze cysta boli treba 2 dny, ale ja uz to takhle mam 3 tydny a nevim co s tim :// Na gynde mi toho ani nebylo moc receno