Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, uz celkem dlouho mě páli spodek (nějak jsem to moc nebrala v potaz jelikož používám nový intimní gel). Před par dny jsem zjistila ze to mam celkem i zarudnute a dneska jsem si všimla přímo bílého hrudkovaneho výtoku z pochvy (před tím jsem to prirovnavala k ovulaci). Myslíte ze by to mohly být kvasinky? Popřípadě je nutné chodit na gyndu? Budu kdyžtak rada za jakékoliv doporučení🙂
Vyhodila bych ten novy gel (a priste venovala pozornost tomu, ze kdyz te neco pali, tak se ti telo snazi neco rict), udelala si vyplach vnitrne i zevne Rosalginem a kdyby to ani druhy den nebylo dobre, aplikovala bych Gynopevaryl Combipack (globule a krem).
Vypadá to tak. Kup si něco v lékárně na zavádění a krém na mazání. Když to nepomůže tak gynekolog.
@JancaS84 @Afrikana moc dekuju, urcite tam hnedka skocim. Jenom mě včera začalo pobolivat trošinku v podbrisku a dneska cítím jak bedra. Myslíte ze to muže být k tomu?
@Tes36 píše:Že by si zvedla telefon a zavolala na gyndu a poradila se, pokud tě bolí podbrišek a bedra nemusí už volně dostupné globule zabrat.Aby jsi taky zbytečně neplatila léky, na gyndě by ti podle potřeby napsali recept na léky které by pomohli více. Nemás problém i s pálením při močení?
@JancaS84 @Afrikana moc dekuju, urcite tam hnedka skocim. Jenom mě včera začalo pobolivat trošinku v podbrisku a dneska cítím jak bedra. Myslíte ze to muže být k tomu?
@mamule42 prave mám uz od včerejšího večera. Ja straně nerada na gyndu chodím🙈
@Tes36 píše:
@mamule42 prave mám uz od včerejšího večera. Ja straně nerada na gyndu chodím🙈
Co máš od včerejšího večera.
@Tes36 píše:
@mamule42 to pálení
Jo to jsem pochopila ale jestli tě to pálí při močení, pokud bolí podbřišek a bedra může být k tomu i záněť močáku.
@mamule42 taky jsem si říkala ale jelikoz to mám dole cele červené a sem tam to svedi tak nevím jestli by to byl mocak. A dneska bolest už moc nemam a pri močení mě taky moc nepalilo, tak je to takové divne🙈 měla jsem vecer sladké a potom se to všechno takhle zhoršilo tak jestli to nebylo kvůli tomu. Každopádně asi bych si měla pro něco do lékárny asi zajít co?
To se fakt ptáš
i kdyby to byli jenom kvasinky tak to nevyléčíš bez ničeho. Gyno pevaril je na to docela dobrý. Hlavně si ho vem i s mastí, uleví se ti.
Na gyndu asi nikdo nechodí rád, ale kvasinky bych přeléčila. A když bolí podbříško, tak to už není sranda. Neboj, však oni ti na gyndě hlavu neutrhnou.