Že by kvasinková infekce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
15.10.23 21:34

Ze by Kvasinkova infekce?

Ahojte, uz celkem dlouho mě páli spodek (nějak jsem to moc nebrala v potaz jelikož používám nový intimní gel). Před par dny jsem zjistila ze to mam celkem i zarudnute a dneska jsem si všimla přímo bílého hrudkovaneho výtoku z pochvy (před tím jsem to prirovnavala k ovulaci). Myslíte ze by to mohly být kvasinky? Popřípadě je nutné chodit na gyndu? Budu kdyžtak rada za jakékoliv doporučení🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5227
15.10.23 21:48

Vyhodila bych ten novy gel (a priste venovala pozornost tomu, ze kdyz te neco pali, tak se ti telo snazi neco rict), udelala si vyplach vnitrne i zevne Rosalginem a kdyby to ani druhy den nebylo dobre, aplikovala bych Gynopevaryl Combipack (globule a krem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35607
16.10.23 06:49

Vypadá to tak. Kup si něco v lékárně na zavádění a krém na mazání. Když to nepomůže tak gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.10.23 07:05

@JancaS84 @Afrikana moc dekuju, urcite tam hnedka skocim. Jenom mě včera začalo pobolivat trošinku v podbrisku a dneska cítím jak bedra. Myslíte ze to muže být k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
16.10.23 08:14
@Tes36 píše:
@JancaS84 @Afrikana moc dekuju, urcite tam hnedka skocim. Jenom mě včera začalo pobolivat trošinku v podbrisku a dneska cítím jak bedra. Myslíte ze to muže být k tomu?
Že by si zvedla telefon a zavolala na gyndu a poradila se, pokud tě bolí podbrišek a bedra nemusí už volně dostupné globule zabrat.Aby jsi taky zbytečně neplatila léky, na gyndě by ti podle potřeby napsali recept na léky které by pomohli více. Nemás problém i s pálením při močení?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
16.10.23 09:19

Ano, nejspise se jedna o kvasinkovou infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.10.23 09:49

@mamule42 prave mám uz od včerejšího večera. Ja straně nerada na gyndu chodím🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
16.10.23 10:58
@Tes36 píše:
@mamule42 prave mám uz od včerejšího večera. Ja straně nerada na gyndu chodím🙈

Co máš od včerejšího večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.10.23 10:59

@mamule42 to pálení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
16.10.23 11:02
@Tes36 píše:
@mamule42 to pálení

Jo to jsem pochopila ale jestli tě to pálí při močení, pokud bolí podbřišek a bedra může být k tomu i záněť močáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.10.23 13:56

@mamule42 taky jsem si říkala ale jelikoz to mám dole cele červené a sem tam to svedi tak nevím jestli by to byl mocak. A dneska bolest už moc nemam a pri močení mě taky moc nepalilo, tak je to takové divne🙈 měla jsem vecer sladké a potom se to všechno takhle zhoršilo tak jestli to nebylo kvůli tomu. Každopádně asi bych si měla pro něco do lékárny asi zajít co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5912
16.10.23 14:01

To se fakt ptáš :lol: i kdyby to byli jenom kvasinky tak to nevyléčíš bez ničeho. Gyno pevaril je na to docela dobrý. Hlavně si ho vem i s mastí, uleví se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
15.11.23 07:08

Na gyndu asi nikdo nechodí rád, ale kvasinky bych přeléčila. A když bolí podbříško, tak to už není sranda. Neboj, však oni ti na gyndě hlavu neutrhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí