Prasklá kůže ,,tam"

Anonymní
17.7.18 16:39

Prasklá kůže ,,tam"

Citlivé téma, proto anonym
Stalo se mi teď, že jsem měla problém s bolavým,,spodkem" a svěděním. Koupila jsem si candibene a dva dny po dobrání poslední tablety jsem dostala menstruaci. Asi po třech dnech mi ale praskla kůže úplně nahoře, kde se vlastně už spojí velké stydké pysky, nevím, jak to místo přesně popsat. Nevím, co s tím, prasklina se za týden jakoby rozšklebila a na okraji je suchá kůže, štípe to jak čert. Mažu to tak jednou, dvakrát denně kalciovkou, ráno a večer clotrimazolem (napadlo mě, že to bude od kvasinek, ale nevím, pro jistotu se maže i můj muž), už jsem dnes kápla i tea trea olej. Co s tím, nemáte někdo zkušenost? K dr se asi týden až dva nedostanu. Dnes už teda konečně nemám ms, tak snad pomůže i větrání. Nějaká rada? Už z toho šílím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4754
17.7.18 16:51

:zed: kožní?, gynda? obvoďák? To nedostanu se k Dr. znamená, že jsi na dovolené? Tady napiš jak to dopadlo :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 16:53

@Swift říkám, že se k dr týden až dva nedostanu :zed: jinak už bych tam byla

• Citovat
  • Upravit
4754
17.7.18 16:53

Může to být i bakteriální infekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.7.18 17:06

Zkusila bych heřmánkovou koupel a větrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 17:17

Já měla jednou taky nepříjemné problemy se spodkem. Mela jsem takovy bolak, jakoby akné, otekl mi cely jeden velky stydky pysk. Jsem sestra, z práce jsem si vzala ampulku s antibiotikem, co se podava do zily. Kapla jsem si to na tampon a potrela si to. Dalsi den to bylo pryc. Jinak bych musela jit na gyndu a priznam se, ze nevim, co by mi na to napsala.

• Citovat
  • Upravit
2357
17.7.18 17:30

2× denně sedací koupel ve slabě růžovém roztoku KMnO4 + po koupeli Clotrimazol, větráním nic nepokazíš a pokud se t d 3 dnů nezlepší, tak dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80016
17.7.18 17:41

a hemagel by nepomohl, když léčí třeba natrhnutí po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí