Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj maminky. Dceři při porodu praskla žilka v oku, stalo se to nejspíš tlačením při porodu.. Má okolo panenky z jedné strany takové červené olemování. Dnes jí je teprve 10 dní, ale pořád se to nelepší. Když jsem se na to ptala doktorky na kontrole, tak to nijak neřešila, což mě moc neuklidnilo, protože si to ani pořaádně neprohlídla. Máte s tím některá zkušenosti? Zkusím najít nějakou fotku, kde to jde vidět.
Díky za každou odpověď..
Promiň, nemám zkušenosti s tímto u miminka, ale manželovi občas žilka v oku praskne a trvá tak 14 dnů, než oko vypadá v pořádku.
Stalo se mi to zrovna před týdnem a to v noci i bez porodu
Primář na očním mi dal nějaké jodové kapky, kapu 2× denně a pořád vypadám jako z hororu ![]()
Ja mela oci po porodu černý obě. Trvalo to mozna 14 dni, nez se mi to upravilo. Chtelo ti spánek. U dítěte zkusenost nemam, zkus zavolat jinemu doktoru, treba poradi
Má to spousta dětí, trvá velmi dlouho, v řádu týdnů, než to zmizí.
Děkuji.. Asi zajdu k jinému doktorovi. Snad to nějaké kapky dají dopořádku..
@MichelleCrews píše:
Děkuji.. Asi zajdu k jinému doktorovi. Snad to nějaké kapky dají dopořádku..
Na to se nic nedává
Vstřebá se to samo.
@Makikki za jak dlouho vam to zmizelo? A davala jste nějaké kapky.?
@deninn píše:
@Makikki za jak dlouho vam to zmizelo? A davala jste nějaké kapky.?
makiki už sem 6 roků nechodí
žádné kapky se na to nedávají, můžeš si koupit Ascorutin, ale je to spíš placebo pro pocit že pro to něco děláš, pomaličku to bude mizet, tím Ascorutinem nic nezkazíš, kapky na to nemají vliv
Na to se nic nedává. Vstřebá se to samo. Docela dlouho to trvá, tak neplaš ![]()