Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, znáte někdo dobrou metodu jak vyčistit uši bez vatových tyčinek? Šetrnější způsob?
existují např spreje, kapky atd ![]()
Já slyšela udělat trychtýř z papíru, úzkou stranou dovnitř a vrch zapálit
jestli je to šetrný, to netuším ![]()
Také jsem resila
zrovna včera jsem se ptala v lekarne a byl mi doporucen nejaky sprej. stříkne se, necha se působit, uvnitř ucha se uvolni spina i maz a pak všechno vyleze ven. uz jsme zkusili, ja i prcek, a super ![]()
@peta81 píše:
Také jsem resilazrovna včera jsem se ptala v lekarne a byl mi doporucen nejaky sprej. stříkne se, necha se působit, uvnitř ucha se uvolni spina i maz a pak všechno vyleze ven. uz jsme zkusili, ja i prcek, a super
A jak se ten sprej jmenoval?
@chipsa tak jsem se sla podivat. aurecon, stal asi 120kc. je tam morska voda a aloe vera, vhodne i pro male deti…
Ja si jednou koupila nejaky sprej, ale to byla takova sila striknuti, ze jsem myslela, ze mi to prolitne druhym uchem ven
Takze to chce vybrat nejaky setrnejsi…
Sprej-vaxol (s tím jsem nejvíc spokojená) a nebo jsou kapky od aurekonu a OticSolution (to mám teď poprvé). Občas si koupím ušní svíčky.
@viky23 Papír by asi bafnul, že by tazatelka nestačila hasit. Existují ušní svíce, která mám osobně moc ráda. Fungují na nějakém podtlaku a báječně pomohou i od bolesti hlavy. Jen musí pomoc druhá osoba. Ale je to paráda
![]()
@Halamka to by bylo něco pro mě, je závisla na čištění uší, musím aspoň jednou denne ![]()
@viky23 píše:
@Halamka to by bylo něco pro mě, je závisla na čištění uší, musím aspoň jednou denne
taky tak ![]()
@Levandulina píše:
Ja si jednou koupila nejaky sprej, ale to byla takova sila striknuti, ze jsem myslela, ze mi to prolitne druhym uchem venTakze to chce vybrat nejaky setrnejsi…
Díky, zkusím. Já už jsem z těch vatových tyčinek zoufalá.
@Halamka navíc malá za mnou chodí, že chce vyčistit uši, ale teda jí to dělám tak jednou za měsíc pokud si nevzpomene. Bude to mít asi po mě ![]()
Ahoj, znáte někdo dobrou metodu jak vyčistit uši bez vatových tyčinek? Šetrnější způsob?