Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím vsechny, jdu si sem pro radu. Dnes jsem si všimla, že se mi na skle u vitríny udělal krásný pavouk… Absolutně netuším jak se to stalo.
Rozhodně nechci nechat hned dělat nové sklo, jelikož se za půl roku stěhujeme a vitrínu budeme mít novou. Jenže mám obavy, aby se to sklo za toho půl roku nevysypalo
Napadlo mě použít na to sklenářský tmel, nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Ještě jsem přemýšlela o samolepicí folii. Co je lepší možnost? Moc děkuji za všechny rady.
Pokud jsou doma děti nebo třeba pes atd., tak bych to sklo radši sundal a někde schoval.
@Elea9 píše:
Zdravím vsechny, jdu si sem pro radu. Dnes jsem si všimla, že se mi na skle u vitríny udělal krásný pavouk… Absolutně netuším jak se to stalo.Rozhodně nechci nechat hned dělat nové sklo, jelikož se za půl roku stěhujeme a vitrínu budeme mít novou. Jenže mám obavy, aby se to sklo za toho půl roku nevysypalo
Napadlo mě použít na to sklenářský tmel, nemáte s tím náhodou někdo zkušenost? Ještě jsem přemýšlela o samolepicí folii. Co je lepší možnost? Moc děkuji za všechny rady.
Já jsem prasklé sklo na dočasnou dobu podlepovala nejširší izolepou, drželo to dobře.
Takže ta folie by byla fajn.
@Cenarius Pes do místnosti nikdy nesměl a děti ještě nemáme. Proto jsem se rozhodla řešit to jiným způsobem než sundání skla.