Prasklinky a trhliny v okolí poštěváčku

Anonymní
28.12.15 21:41

prasklinky a trhliny v okolí poštěváčku

Ahoj, vkládám anonymně, snad chápete. Poslední dobou se mi po sexu vždy objeví trhlinka v oblasti hráze a v okolí poštěváčku, v oblasti mezi malými a velkými pysky. Nevím co to způsobuje, myslím že se mi to začlo dělat až po porodu. Zkusila jsem různé krémy, ale nic na to nezabírá :zed: prostě ráno po sexu trhlinka a docela bolestivá a pálí, někdy mi to praskne i během milování a to je pak hned po romantice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
28.12.15 21:43

Křehká sliznice - bud následek zánětu nebo špatného zvlhčení. Drsné sexuální praktiky nepředpokládám :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.15 21:48

Takže řešit s doktorkou? Teď mi dochází, že se mi to začlo dělat po dost hnusný mykóze, ktero jsem měla asi měsíc po porodu. Ne, ne, žádným drsným praktikám neholdujeme :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.15 21:49

Být tebou, zavolala bych své gynekoložce a řešila to s ní.. Určitě to ale bude potřeba nejdřív nechat celé zahojit a také zjistit zda to není bakteriální záležitost. Přeji brzké uzdravení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
195
28.12.15 22:04

Je to mykozou, kup si krem :hug: clotrimazol, je bez predpisu, stojí asi 60 kc a nedám na něj dopustit, trpím na to taky a pouzivam ho i na opary, pak napis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.12.15 22:06

Mívala jsem dřív, když jsem často trpěla mykózama.. odeznělo po nějaké době, ale určitě by neuškodilo používat dlouhodoběji nějaký intim přípravek na přírodní bázi, např. od Nobilis Tilia či AOK. Zmínit se na gyndě taky dobrý.

Příspěvek upraven 29.12.15 v 08:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.12.15 22:28

Chronicka mykoza. Prelecit sebe i partnera. Pravděpodobně si to predavate. Chlap muze byt i bez priznaku a stejně ti to předává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.15 01:52

Vypadá to na mykózu. Clotrimazol čípky a Fungicidin je krém. Používat obojí společně 2× denně minimálně 10 dní. Mazat se musí současně i chlap. Při mytí je teď dobré nepoužívat a do při praní spodního prádla nalít do pračky ocet. Nepoužívat aviváž. Držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa