Antikoncepce a krvavá sraženina, hlen..

Anonymní
26.12.15 18:07

Antikoncepce a krvavá sraženina,hlen..

Ahoj holky, beru antikoncepci Lindynette20 asi 5rokem-přestávka byla během těhotenství. po porodu užívám antikoncepci něco přes rok a dnes ráno začalo ze mě vytékat nějaké kusy krve..hleny..či cosi hustého a krvavého. Nevíte co to může být?? Menses mám dostat až za 14dní, antikoncepci beru pravidelně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.12.15 18:35

Ihned jet radsi na pohotovost.!!! neni to sranda!!! pak mi napiš jak doapdlas, může to být nebezpečné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.15 19:51

Zkusím v pondělí zavolat na gyndu, jestli tam nekdo bude.. U nás pohotovost je zrušená, musela bych do okresního města.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.15 19:55

Radsi jed je to vazne nebezpecne, známé kvuli tomuhle vzaly oba vajecniky :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.15 20:04

Ajejej.. trochu se bojím, ale nechci plašit, bolesti nemám, jenom takový tlak v podbřišku jako při menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
4604
26.12.15 20:18

Ahoj,
od porodu toto mám při každé MS, jestli to je stejné, takové velké krvavé kusy sliznice, bolesti nemám také. Nic to být nemusí, ale taky to může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
27.12.15 14:35

Kousky krevní srazeniny jsou normální ale ne 14 dnů před menstruaci, to je zvláštní. Taky bych asi jela hned k dr. Napište jak jste dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
27.12.15 16:38

Špatně jsem četla, mimo MS to může být problém, omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.15 00:31

Tak jak jste dopadla???