Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak porad levnejsi postinor nez potrat nebo dite… Sance je mala, ale vzdy tam je..
Pokud 100% vis, ze dite nechce, tak bez pro ten postinor. lepsi nez pripadny potrat…
A co bys udělala, kdybys zjistila za dva týdny, že jsi těhotná? Pokud bys šla na potrat, tak neremcej a jdi pro pilulku. Pokud by to v podstatě nějak nevadilo, tak holt „poručeno pánubohu“ a uvidí se.
Šance je malá v takový den, ale pořád tam je, já otěhotněla 5tý den cyklu takže taky jsem si říkala že je to nemožné, jenže my jsme miminko chtěli, takže pokud o mimi nestojíte raději utíkej pro postinor, na babské rady bych tady nespoléhala…
Měla jsem poslední ms 5.10 a otehotněla jsem 13.11 takže mi jedna ms vynechala a já stejně otěhotněla. takže šup do lekarny.
@Gladys píše:
A co bys udělala, kdybys zjistila za dva týdny, že jsi těhotná? Pokud bys šla na potrat, tak neremcej a jdi pro pilulku. Pokud by to v podstatě nějak nevadilo, tak holt „poručeno pánubohu“ a uvidí se.
PŘESNE neHALA BY JSI SI DÍTE, KDYBY SE STALO A NEBO NE, POKUD NE, TAK JDI DO LEKOSKY PRO POSTINOR
Ahoj, omlouvám se za anonym. Bohužel se stalo, že nám dnes prasknul kondom
Jsem ale 25 DC, tak nevím zda investovat takovou pálku do postinoru
Pokud mám cykly tak asi 30 dní dlouhé. Aby se mi tak moc posunula ovulace to mi při té dnešní smůle s kondomem přijde jako už moc smůly najdenou. Co si o tom myslíte? A neznáte případně nějakou levnější verzi postinoru? Díky