Prasklý vaječník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
630
12.10.14 15:35

praskly vajecnik

Dobry den zeny chci se zeptat co to znamena ze je praskly vajecnik nikde to tu neni napsane tak se chci zeptat jelikoz kamaradka je v nemocnici stim a ja nevim co to je a nechci se ji ptat protoze touzila po miminku tak aby se ji to nedotklo nejak…neni to ze byla mimodelozne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33018
12.10.14 15:40

@loooli Tak mi to nedalo a zkusila jsem zagooglit a našla jsem akorát prasklou cystu na vaječníku a prasklý vejcovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.10.14 15:42

Taky se mi to zdá jako blbost…u mimoděložního mi praskl vejcovod, ne vaječník :lol: :lol: :lol:, ale možná se pletu, kdyžtak se omlouvám předem… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
12.10.14 15:50

@lucotek Spousta ženský nezná bohužel ani vlastní základní anatomii. Ležela jsem ny gyndě s ženskou, která byla po operaci cysty na vaječníku. Při vizitě jí dr. sdělil průběh a výsledek operace, s tím, že cystu odstranili, ale museli při tom vzít i drobný kousek vaječníku. Nicméně do budoucna by to na funkci nemělo mít vliv. A ona pak volala kamarádce, že cysta je pryč a ořezali jí to vajíčko. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
12.10.14 15:59

Ja to prave take nikde nenasla jen ty cysty ale nevim volala me ze ji vcera odvezla zachranka ze ji praskl vajecnik ze nekrvaci do bricha ze tam ma srazeninu a ceka zda pujde na operaci tak nevim prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
12.10.14 15:59
@Svistice píše:
@lucotek Spousta ženský nezná bohužel ani vlastní základní anatomii. Ležela jsem ny gyndě s ženskou, která byla po operaci cysty na vaječníku. Při vizitě jí dr. sdělil průběh a výsledek operace, s tím, že cystu odstranili, ale museli při tom vzít i drobný kousek vaječníku. Nicméně do budoucna by to na funkci nemělo mít vliv. A ona pak volala kamarádce, že cysta je pryč a ořezali jí to vajíčko. :roll:
:roll: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.10.14 16:30

@loooli Tak to se určitě bude jednat o prasklou cystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pana
12.10.14 17:03

@loooli že by to nebylo na guglu? To se fakt divím :?:

• Citovat
  • Upravit
pana
12.10.14 17:04
  • Citovat
  • Upravit
688
12.10.14 17:28

Pravděpodobně prasklá cysta, ale může být tak masivní, že poškozená je i velká část vaječníku. Co mi víme? Ultrazvuk nám neukázala, že? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pana
12.10.14 17:30

@hellivete
neukázala nic :) od toho jsou doktoři, co my tady, holky od plotny máme vědět o vaječníku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3085
12.10.14 20:41

Holky na vajecniku muze klidne prasknou treba cevka a z toho tect krev do bricha. Prasknuti muze byt po prasknuti cysty apod. Treba tim kamaradka zakladatelky myslela tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
13.10.14 20:09

@looraa jj jak rikate dneska mi to rekla jak ji to popsali v nemocnici ze ji praskla cevka jelikoz ma vejcovody nejake zužene ci co tak se ji to tam nejak podelalo ci co taze tak ale uz ji je lepe…a dokonce ji rekli ze az se ji to zahoji ma prijit na testy pruchodu vejcovodu bo 3 roky se snazi o mimi a nic a to byla i v genetu a nic nezjistili takze timto ukoncuji muj prispevek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí