Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, chci se zeptat před chvíli jsem zapínala šnůru prodlužku na pračku do zásuvky a když jsem jí tam dávala tak tam tak divně prasklo v té zásuvce-nevíte čím to může být? chlop není doma a mám strach ať mě to při vypojování až pračka dopere nekoplo
děkuji za odpověďi ![]()
Nám to jedna zásuvka dělá taky, už dlouho, ale zatím jsem to nějak neřešila ![]()
@lyrica a nevíte čím to je? Jsem se fakt lekla jak blázen jsem z toho „hotová“ jsem totiž panikařka ![]()
@verunka84 nevíme
Ono to tam někdy u trošku jiskří, ale já zrovna tuhle používám málo
Kdysi mi někdo říkal, že to snad může dělat prach, co se tam nachytá, no a tím, že ji používáme málo je ho víc..Ale to fakt nevím zda je pravda ![]()
Počkám s tebou na rady ![]()
Jojo me to taky delaj zasuvky. Hlavne na prodluzce. Vzdycky to zaprasti a trochu jiskru to hodi. Ale neresim to. Uz to dela nejakej ten rok.
Může to být prdlužovačkou, mě takhle jednou bouchla zásuvka v kuchyni. Je očouzená ale už nebouchá, jenom vyhodila pojstky v celém bytě ![]()
Holky, tak děkuji za zkušenosti
jsem se trochu uklidnila
a už vás někoho kopla zásuvka? já mám z toho strach ![]()
@nikol.ondrášovka my se ted prestehovali a bouchly 2 zasuvky v jednom tejdnu a zrovna kdyz byl chlap v praci. Aspon jsem se poznala se sousedama. ![]()
Mě teda ještě nekopla, ale radši jsem týden pobouchlé zásuvce vytahovala zté zásuvky věci rukou omotanou hadrem, ale asiby mi to nepomohlo:D
Fuj, nám teď v týdnu to udělala jedna zásuvka, manžel do ní strkal napájení k PC a rána a dokonce jsem viděla i jiskru (no jiskru, úplně modro), ale prej ho to nekoplo. Vyhodilo to el. v celým bytě. Já už do té zásuvky nikdy nic nestrčím!
@verunka84 mě několikrát, jednou tak, že jsem i brečela. Vždy v jiných bytech. I proto tipuju, že umřu na zásah el. proudem jednou
@dani24687 to musí být hnusný pocit to všechno v těle brní, ne?