Prášky na spaní bez předpisu?

1029
10.1.19 20:28

@Toma18
Ahoj kocko,to me cele strasne mrzi :hug: … Ono to bude trvat,nez se ten spanek zlepsi a zkvalitni.Napada me - co zkusit neco prirodniho?Nejake caje (tam ale zase hrozi,ze budes chodit na zachod),taky jsem je zkousela a nekdy pomohly.Nebo na zklidneni je treba i mucenka,medunka,kozlik?
Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1029
10.1.19 20:30

Jo a jeste jsem si vzpomnela na Persen forte a manzel si obcas bere Hypnox forte a chvali si ho. To jsou volne dostupne doplnky na spanek.Ale mne teda nikdy nepomohly.Asi to zabira na kazdeho jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 20:44

Mne na tyhle nocni stavy, kdy nemuzu usnout, pomaha bud Persen Forte, nebo L-tryptofan, nebo Melatonin. Ty dva posledni vic,nez ten prvni, vse volne prodejne. Persen jsou jen byliny.

• Citovat
  • Upravit
2397
10.1.19 20:53

Zkuste bylinky, uklidňující koupel, aromarerapii,meditaxni hudbu. Dobrá je levandule, mateřídouška. Z čajů třezalkovy, medunkovy. Nebo jsou přímo směsi na lepší usinani a na stres… Zda to pomůže těžko říct. Ale ani to neublíží. Ať je lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.23 08:24

Prášky na spaní bez předpisu - https://restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.23 21:12

Karolbark

Vše přírodní je drahé a bohužel to moc nepomáha. Znám to a Zolpidem se nedá nějak sehnat. Je to boj a je to boj na dlouhou trať. Kdybych znala lékaře co to píše, tak bych asi dala vědět a pak asi na léčbu. Protože si člověk zřejmě musí sáhnout na dno a pak se odrazit. Nevím, je těžké někomu řadit, ale vím, že to jde. Vše chce svůj čas a najít cestu k uzdravení. Můj bratr byl nemocný na závislost a byl to boj. Nesoudim nikoho a držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.9.24 10:20

Taky se spánkem bojuju. Co mi zatím pomáhá, je hořčík (bisglycinát a treonát), l-theanine, případně ashwagandha před spaním. Někdy to doplním i heřmánkovým čajem, ale to je zase údajně mírné antibiotikum, tak nevím, jestli by to člověk měl pít pravidelně. Ale už je to teda docela dost tablet, což není moc příjemné polykat. Možná přejdu tady na gumové medvídky https://www.mybears.cz/…litni-spanek, ale to se zase bojím, že bych jich spořádala víc než je doporučené dávkování :) Co se týče prášků, tak mi doktorka předepsala cosi, ale nakonec jsem se to neodhodlala brát. Četla jsem, že hypnotika vlastně nevyvolávají úplně přirozený spánek a v USA zjistili, že se při mírném užívání těchto léků snad zvyšuje riziko úmrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí