Čistá intermitentní katetrizace - provádíte to někdo?

Anonymní
10.1.19 08:57

Čistá intermitentni katetrizace

Holky je tu některá z vás co provádí čistou intermitentní katetrizaci? Potřebovala bych získat nějaké zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
602
10.1.19 18:52

Tak na toto zkušenosti po netu neziskáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 19:00

Jj, já ano, když mi dáš nějaký kontakt, ozvu se ti. Ale naučit by tě to měli nejlépe za hospitalizace na urologii, já můžu jen posdílet svoje zkušenosti, „čikuji“ se už dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.19 20:01

Já už s tím bojují také delší dobu. Ale teď me začaly zlobit opakované infekce e.coli tak jsem chtěla vědět jestli je to běžné nebo mám jen smůlu. Případně jak se tomu bránit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.19 20:38

A máš ty infekce s příznaky, nebo se na ně přišlo náhodně? Já měla jednou záněty půl roku v kuse, kromě E. coli jsem pak měla i Klebsiellu a Pseudomonadu. Pak jako náhodný nález v létě zas E.coli (dělali mi kultivaci před cystoskopií). Pokud je prý infekce asymptomatická, tak se ani neléčí ATB u cévkujících se, ale pokud máš řezání, pálení, teplotu… tak asi brát ATB. Nebo se někdy dává jako profylaxe večer Nitrofurantoin dlouhodobě. Nebo nevím, jestli třeba nevyzkoušet Uro-Vaxom, popř. pít urologické čaje, jíst kanadské brusinky, lichořeřišnici… ale určitě se v první řadě poradit s urologem.

• Citovat
  • Upravit
183
10.1.19 21:04

Mila anonymní i ja se číkuji delší dobu. Mam období kdy jsem v pohodě a období kdy ne. Teď zrovna také moc ne, možná tou zimou :) ale zkouším urovaxom a doufám ze ten zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.19 22:08

Děkuji, že jste se někdo ozval. Zkusím se zeptat mého lékaře na ten urovaxom a snad mi pomůže

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex