Pravidelná menstruace

Anonymní
17.9.23 12:08

Pravidelná menstruace

Dobrý den, potřebuji poradit menstruaci mám cca 2 roky.
Chtěla bych se zeptat, jestli ji mám pravidelnou, když mám cyklusy 21-29 dní.?
Nikdy přesně nevím, kdy to dostanu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra.B1
17.9.23 12:15

Cyklusy 21-29 dní jsou v normě. Je normální, že v prvních letech to kolísá a menstruace je nepravidelná. I ženy ve zralém věku třeba nemají menstruaci úplně pravidelnou a je to OK. Někdo to třeba má zase jak hodinky přesné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.23 12:19
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebuji poradit menstruaci mám cca 2 roky.
Chtěla bych se zeptat, jestli ji mám pravidelnou, když mám cyklusy 21-29 dní.?
Nikdy přesně nevím, kdy to dostanu

Menstruaci mám již dost let a také nikdy nevím, kdy to dostanu. Muze to být po 29-48 dnech :mrgreen: Nejlepší je to neřešit, vykašlat se na ideální učebnicové příklady a brát to tak jak je… Pravidelnou ji zřejmě nebudu mít nikdy a HA kvůli tomu brát nehodlám. Také jsem kvůli tomu v pubertě plašila, ale je to zbytečné. Důležité je, že ta menstruace taknejak každý měsíc přijde. Jen minimum žen má cyklus pravidelný jak hodinky ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.23 12:24

@Sandra.B1 já to mám i třeba každý měsíc jinak silné. Někdy té krve je málo a jindy to mám silné třeba ještě 4. den

• Citovat
  • Upravit
502
17.9.23 12:28

Já mám mezi 21 dnem a 28 dnem a neřeším to. Pak mám třeba několik cyklu po sobě 26 dní a pak zas třeba 21 dní, 28 dní atd.. neřeším..
Ms 21 až 30 dní je v normě.
A taky mívám jinak silnou, když přijde třeba po 21 dnech tak je slabší než když přijde třeba po 28 dnech, to je silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
17.9.23 12:28

Cykly, prosím, cykly… 21-29 úplně nespadá do kategorie naprosté pravidelnosti, ale pořád je to OK, zvlášť na začátku, když se všecko ustaluje. Ani jako dospělá bych z takového cyklu velkou vědu nedělala. Těch 21 je dost hraniční délka a spíš otrava, ale já měla celoživotně takhle krátké cykly a žít se s tím dá. Pokud je rozdíl i v síle krvácení, dost dobře možná jsou některé cykly bez ovulace, ale to se opět velmi pravděpodobně srovná a pokud ne, řešila bych to nejdřív ve chvíli, kdyby se mi jednou nedařilo dlouho otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
17.9.23 12:41
@Anonymní píše:
@Sandra.B1 já to mám i třeba každý měsíc jinak silné. Někdy té krve je málo a jindy to mám silné třeba ještě 4. den

I to je na začátku normální. Většinou se to až později ustálí. Nebo se to může i v průběhu života měnit. V pubertě jsem to měla taky nepravidelný a i různě silný a když se mělo jet k moři, tak to byla vzdy loterie jestli to vyjde nebo ne :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
69142
17.9.23 12:44

@Sandra.B1 kdybych měla v běžnch loteriích šanci na výhru stejnou, s jakou pravděpodobností bych mohla očekávat menzes na dovolené, začnu sázet a je ze mě miliardář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
17.9.23 12:51
@ugluk píše:
@Sandra.B1 kdybych měla v běžnch loteriích šanci na výhru stejnou, s jakou pravděpodobností bych mohla očekávat menzes na dovolené, začnu sázet a je ze mě miliardář :mrgreen:

Ja uz dneska taky, ale tak do svých 20 let (nevím přesně) bych byla s tím sázením spíš na mizině :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4442
17.9.23 13:00

Ahoj. MS máš krátce, ono se to časem srovná. Dost dělá i psychika. Jinak ale si to tvé tělo musí s tím,,sednout". Ano, blběji jsem to napsat neuměla. Zkrátka teď bych si tím nedělala těžkou hlavu. Máš ji v normě. Já jsem první rok své MS, tak jsem ji neměla půl roku, a bylo to jako na houpačce. Klídek a nohy nahoru. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.8.24 14:30

Trápí mě to podobné někdy 22-35,ale průměr 28. Ms mám 2 roky je v pohodě dostat to 22 den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.8.24 18:35

@ugluk trápí mě to podobné někdy 22-35,ale průměr 28.ms mám 2 roky ne v pohodě dostat to 22 den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí