Praxe na úřadě - náplň práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.2.22 17:50

Praxe na úřadě - náplň práce

Ahojte prosím potřebovala bych poradit… Co bývá náplní praxe v případě praxe na městském úřadě? Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64943
14.2.22 18:02
@Anonymní píše:
Ahojte prosím potřebovala bych poradit… Co bývá náplní praxe v případě praxe na městském úřadě? Děkuji moc

to ti těžko někdo řekne. CO vím od dcery, tak její spolužáci sem tam kopírovali, jinak prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
14.2.22 18:07

Jestli myslíš v rámci středoškolské praxe, tak asi záleží jaký máš obor a na jakém úřadě :lol: já byla na stavebním a nechali nás akorát vozit dopisy na poštu nebo magistrát a skartovat staré výkresy/dokumenty :D možná ještě vařit kafe, ale to je tak vše.
Na vysoké jsme si našla praxi ve firmě, kde jsem pak zůstala pracovat i několik dalších měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 18:10

No popravde…zajima me co vypsat do naplne cinnosti v dochazkovem liste. :oops:

Jde o praxi na mestskem urade odbor neni blize specifikovany :)

• Citovat
  • Upravit
64943
14.2.22 18:13
@Anonymní píše:
No popravde…zajima me co vypsat do naplne cinnosti v dochazkovem liste. :oops:Jde o praxi na mestskem urade odbor neni blize specifikovany :)

tak jsi tam asi docházela, ne? Tak napiš, co jsi dělala. Nebo je to podvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21714
14.2.22 18:20

Tak pokud je to podvod, tak si poraď sama, co napsat, když jsi to uměla ošidit, tak musíš umět i lhát v náplni práce. S tím tu to nikdo radit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
14.2.22 18:29

Tak to už si absolutně nepamatuju co se tam psalo :nevim: ale pravděpodobně musíš mít v náplni činnosti něco co se týká alespoň trochu tvého oboru, aby ti to uznali jako praxi. My tam samozřejmě taky místo skartování, napsali nějaký lépe formulovaný výraz jako asistenci s výkresovou dokumentací nebo jiné hlouposti. Nebo pokud máš možnost tak se zeptej o rok starších co byli také na úřadé, druhá třída, popřípadě profesora, co by v náplni činnosti mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
14.2.22 18:35

Pamatuju si celkem dobre, co jsem tam delala na praxi. Ale rikam si, proc bych mela radit nekomu, kdo pravdepodobne jenom predstira, ze na nejaky praxi byl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.2.22 18:35

Sestavování městského rozpočtu, tajné změny územního plánu, přepisování katastru, hlášení do místního rozhlasu, sex s tajemníkem během obědové pauzy a skartace tajných dokumentů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
14.2.22 18:48
@Ou píše:
Sestavování městského rozpočtu, tajné změny územního plánu, přepisování katastru, hlášení do místního rozhlasu, sex s tajemníkem během obědové pauzy a skartace tajných dokumentů

Aspon by poznala, jestli to vůbec někdo čte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
14.2.22 19:55
@Anonymní píše:
No popravde…zajima me co vypsat do naplne cinnosti v dochazkovem liste. :oops:Jde o praxi na mestskem urade odbor neni blize specifikovany :)

Chtěla jsem ti napsat co jsem dělala ja, ale po tomto příspěvku nenapíšu nic a souhlasím s Ou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.2.22 10:11

Za mé středoškolské praxe jsme psali denní zápisy, co jsme kde a s kým dělali a ten dotyčný, co nás měl ten den na starost, k tomu dopsal pár vět a podpis. Po skončení praxe jsme měli dva týdny na vypracování zprávy o praxi s pak se to všechno odevzdávalo ve škole. Byla z toho samostatná známka na vysvědčení (druhý a třetí ročník).
A tady teď čtu, jak se to dá někde pěkně ošulit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
15.2.22 17:51

@Murka My jsme třeba ten úřad měli domluvený přímo od školy, to že nás nechají jezdit jen na poštu a skartovat mě taky tehdy nenapadlo :D bohužel i ten podepisující dohlížející tam napsal nějakou pohádku, kterou nás ve skutečnosti dělat vůbec nenechali.
Další co byli třeba na stavbě tak max zametali a uklízeli, spíš těm pracujícím překáželi, ale do protokolu o praxi psali jak se naučili dělat stropy, omítky atd. Bohužel praxe na střední často nebývá vůbec praxí a to i bez zavinění studentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
16.2.22 07:22

@Ardilera aha, netušila jsem. Žila jsem v tom, čím jsem prošla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie