Praxe u soudu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.16 13:28

Praxe u soudu

Ahoj holky, nebyla jste nektera na praxi u soudu v ramci studia? :) zajímalo by me co me tam ceka :) jo a jeste jeden dotaz - nemate nektera muze u vězeňské stráže? :) by me zajimalo jací jsou :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
11.11.16 01:30

Ahoj, byla jsem na praxi u okresního soudu v Plzni, ale v letech 2008 až 2011,když jsem studovala. My měli praxi vždy když byly zrovna maturity, takže každý školní rok asi jen 14 dní, takže nic moc, není to uznatelná praxe… Ale nevím co si myslíš, že tě tam čeká, ale já třeba lepila doručenky do spisů, hledala ztracený spisy, přenášela spisy z kanclu do kanclu, řadily cokoli podle abecedy. Jo a na podatelně jsem razítkovala poštu :roll:, jednou jsem dokonce tiskla obaly na spisy to byl asi vrchol :lol: :lol: :lol: pusitili mě do toho jejich programu kde jsem musela podle spisové značky vyhledat a vygenerovat ty údaje na obal pak se to dalo tisknout přehlo a založili se papíry :potlesk: :lol: Ale domluvili jsme se a mohli jsme se jít podívat na soudní jednání s nějakým zlodějem, to bylo třeba zajímavý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.11.16 17:55
@Esminka24 píše:
Ahoj, byla jsem na praxi u okresního soudu v Plzni, ale v letech 2008 až 2011,když jsem studovala. My měli praxi vždy když byly zrovna maturity, takže každý školní rok asi jen 14 dní, takže nic moc, není to uznatelná praxe… Ale nevím co si myslíš, že tě tam čeká, ale já třeba lepila doručenky do spisů, hledala ztracený spisy, přenášela spisy z kanclu do kanclu, řadily cokoli podle abecedy. Jo a na podatelně jsem razítkovala poštu :roll:, jednou jsem dokonce tiskla obaly na spisy to byl asi vrchol :lol: :lol: :lol: pusitili mě do toho jejich programu kde jsem musela podle spisové značky vyhledat a vygenerovat ty údaje na obal pak se to dalo tisknout přehlo a založili se papíry :potlesk: :lol: Ale domluvili jsme se a mohli jsme se jít podívat na soudní jednání s nějakým zlodějem, to bylo třeba zajímavý :)

My to taky mame jak jsou maturity :). A myslim ze je to vsude stejne :), takze taky tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
11.11.16 23:52

Byla jsem u NSS. Dostala jsem vždycky spis a měla jsem napsat rozhodnutí, který po mně soudce zkontroloval. Nikoho jsem tam nebalila, takže se zbytkem ti nepomůžu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat