Pražačky, prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
8.3.08 19:52

Pražačky, prosím o radu

Ahoj maminky,

potřebovala bych poradit. Od pondělka do čtvrtka tady budu mít kamarádku z Litvy, která teď žije v Paříži a mnoho let jsme se neviděly. Budu jí ukazovat Prahu, ale 90% času budu mít s sebou 15iměsíčního synka. Přestože s ním dost cestuju, do restaurací normálně moc nechodíme, tak bych potřebovala poradit, kam se dá v centru zajít, abych ho aspoň na chvíli mohla vždycky nechat někde vevnitř trochu proběhnout… (Navíc on chodí celkem krátce, takže dřív jsem ho z toho kočárku zkrátka nikde venku nevytahovala, mohl se v něm i najíst… :-)

Pár dětských koutků máme vyzkoušených, ale v rámci historické Prahy mě nenapadá vůbec nic kromě McDonald´s ve Vodičkově (hodně McD a KFC mají koutky až pro děti třeba od 3 let).

Koukala jsem do sekce o výletech a restauracích, ale jsou tam dost staré info… Prosím, poraďte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2766
8.3.08 20:02

Ahoj,

mrkni na bio-cafes.com.Já jsem byla v tom na Smíchově,je tam dětský koutek a nikomu nevadí,když tam bude dítě pobíhat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.3.08 21:22

Ahoj,
já jsem byla nedávno v nějakém bio café na Malostranské, je to kousek od metra. V dětském koutku je klouzačka a koberec a mají tam i rybičky, tak je na co koukat. Holkám se tam líbilo (ten koutek je ale pidi, tak abys nečekala něco super) a já mohla kecat s kámoškou.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
8.3.08 23:21

co treba countrylife v Melantrichově - sice bez koutku, ale „behaci“
nebo Vesmirna (doporucuju vrele) a nebo mrkni na www.dokurte.cz tam je seznam nekurackych restauraci a kavaren po cele CR - a jsou tam casto i oznacene jestli maji detsky koutek.
v pripade krize taky pasaz myslbek- v patre jsou po okruhu stolecky a zaroven je tam napriklad Mothercare s takovym hracim stromem- no ale tam by to asi na dlouhe zabaveni nebylo

jo jeste tohle, ale ta stranka uz je trochu stara:
 http://kamsdetmi.blog.cz/…skym-koutkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.3.08 23:24

Ahoj, přesunula jsem do jednodenních výletů a restaurací.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
8.3.08 23:38

Ahoj, asi nejlepší přehled najdeš na www.peknyden.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.3.08 21:53

Dík moc. Kouknu na ty odkazy. Snad se mi podaří najít třeba aspoň jednu věc s českým jídlem. Když ne, tak se někde rychle najíme, a pak si jinam půjdem chvilku pohrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.