Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky.moc vas prosim nevite kde se da na vlastni oci prohlednou vsechny barvy qiny buzz 2007??u nas v plzn jsem narazila jen na dve vystavene barvy a to na cervenou a oranzovou,jinak mi je ukazujou vsude jen na obrazku a ja bych je chtela videt nazivo.neporadite kam se vydat??klidne zvladnu dojet do prahy i kdyz jinam nez na zlicin asi netrefim,ale zkusila bych to,kdybych na 100procent vedela ze je vsechny uvidim.
tento kocarek si urcite poridime ale radi bychom ty barvicky videly nazivo aby jsme neprohloupily,proto ze na obrazku jsou ty barvy trochu jine.
predem moc diky kamca
Ahoj,většinou všechny barvy a velký výběr je v Babyparku na Zličíně.Najdeš ho vedle IKEI.Mají ještě jednu prodejnu a ta je na Černým Mostě.Tak hodně štěstí.
anonymko moc dekuji.na zlicin dojedu klidne i sama.moc ti dekuji ![]()
Ahojky Dalmatinko,
podle mě uvidíš všechny barvy a další kočárky různé věci pro miminko na veletrhu PRO DÍTĚ 2007 v Brně myslim že je v březnu. Přiznávám je to trochu z ruky
ahojky kajo.to je jenom v brne ten veletrh
.do brna se mi moc jezdit nechce.to je strasna cesta ![]()
Ahojky…tak ten veletr je opravdu jen v Brně a bude za nedlouho pro veřejnost od 15. do 18.března.Slyšela jsme že stojí za to tam jet,že si člověk udělá přehled a snad se tam dá koupit i levněji než v obchodě.Jinak bližší info najdeš na www.bvv.cz Taky se tam chystám. Měli jsme Quinny Zapp,ale díky tomu,že není polohovací jsme byla nucena ho prodat
. Teď váhám mezi TKF Buggster nebo Inglesina Zipp,ale je možné že mě právě tam uchvátí něco jiného
.Tak doufám,že jsem alespoň trošku pomohla…hezký večer
Švagrová tam byla v loni, když byla těhotná, něco málo tam i koupila, ale bylo tam hafo lidí. taky jsem se tam chtěla podívat, ale zrovna ten víkend slavím narozky a z prahy to taky není zrovna zarohem tak nevim.
kajo a raduzkomoc dekuji.bohuzel tam se nedostani.co jsem tehotna tak se bojim jezdit autem a do brna je to smrtelna dalnice
,takze me to moc mrzi,ale radeji tam nepojedu.je to prece jen dlouha cesta a ja po pul hodine musim na wc,tak by to byla cesta na celej den
.moc vam ale dekuji