Prázdniny pro 15-leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37119
9.5.16 13:38

@Bridge a co kamarádky? mi se v tomhle věku vždycky domlouvaly a tejden sme byly u jedný kamarádky tejden u další, pak zas tejden u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3757
11.5.16 07:51

@Bridge

ahoj, mám ten stejný problém, akorát 16-tiletého syna…Na brigádu by šel moc rád - aspoň na 14 dnů - ale od března jsme zkoušeli vše možné, a nic nevyšlo - tedy podotýkám, že ne KFC, MCD, Tesco atd. - to ne, ale třeba knihkupectví atd. - nikde nechtějí nebo až tak od 17 let…to Tesco jsme nechávali jako poslední možnost…

Zatím program nemáme žádný, mám ještě 9-tiletého synka, ale ten starší 16-tiletý už je tak „samostatný“, že jakoby žádnou aktivitu s námi dohromady už nechce…jeho zájem je mhd, doprava - tak to může všude možně jezdit ostošest, ale s vidinou, že v podstatě pořád bude „doma“…kamarády nemá žádné a ty, kteří by třeba u nás byli na noc, to už vůbec ne, jsme halt samotáří - to tedy nejenom on, ale i já a i ten mladší syn…

minulé 4 roky jsme jeli aspoň na 14 dnů do Beskyd, to bylo moc fajn, ale letos totálně nevyšly peníze :zed:, museli jsme koupit novou pračku a plynový kotel na topení, takže prázdniny budou ti kluci „jenom“ doma, no nevím…budu si brát 2× po 14 dnech dovolenou a program pro toho malého vymyšlený celkem mám, ale ten starší - nevím… :nevim:

na tábory nechtěli oba nikdy a já je nenutím…protože sama jsem musela v dětství jet 2× a byl to pro mě neskutečně stresující zážitek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
11.5.16 08:58

@Bridge

nene, my jsme z jižní Moravy…ten starší objíždí různá města v ČR - Ostrava, Třebíč, Zlín atd…teď jede do Prahy, všude, kde je mhd…mrzí nás hrozně ta brigáda, že to - zatím - nevychází…on teda navíc není žádný „ranař“, je to hubeňour dlouhán a svaly moc nemá, tak proto jsme si mysleli, že třeba to knihkupectví nebo tak, ale to nevyšlo vůbec.. kdosi mi tu radil callcentra, že tam berou pořád…fakt netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí