Pražská Zoo - akvária
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pražská Zoo-akvária
Dobré poledne, chtěla bych se zeptat, zda v pražské Zoo narazím také na akvária-je jedno, jestli sladkovodní nebo mořská. Prostě-jsou tam rybičky? Blbý dotaz, ale nikdy jsem tam nebyla a jejich stránky jsou pro mě trochu nepřehledné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pár rybek tam myslím je, hned u začátku v malém pavilonu. Ale nečekej nic extra
Doufám, že nekecám.
Na rybičky v Praze je přímo nějaký mořský svět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jůů, děkuju, tak na stavy zvířat mě nenapadlo se podívat…
Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebylo by lepsi jít rovnou do Mořského světa na Výstavišti?
Co vím, tak velké akvárium v Zoo je dole u vstupu do Indonéské džungle…pak spousta ryb a želv je v pavilonu gavialu, ale tam nevím jestli se po povodních muze…
- Citovat
- Upravit
@Hadí ocásek no pokud ti jde o ryby tak jich tam moc není. to spíš to výstaviště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tu bylo psáno, pokud rybičky, tak je lepší Mořský svět.
jinak co tak šmátrám v paměti, tak nějaké rybičky jsou v indonéské džungli, ale co jsme tam byli naposled, tak část akvárek tam byla mimo provoz.
a potom u tygrů bylo akvárko s rejnokem (a něčím dalším). ale nejsem si teď jistá, jestli jsou po povodni tygři otevření, ti jsou vespod.
no a potom tam plavou barevní kapříci u dětské ZOO v rybníčku, ale tam to bude určitě zavřené. a plavali v potůčku sečuánského pavilonu, ale taky pochybuji, že byl už otevřený, ten je taky dole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.