Prdíky a puch

1322
1.5.11 13:14

Prdíky

Možná blbý dotaz, ale nějak mi to nedá…myslíte, že prdíky malého 2 měsíčního miminka mají zapáchat? To je dotaz co :D Malý když prdíkuje, to je neskutečný smrádek. Je to normální? Jak to máte vy? Děkuji za odpověď na hloupý dotaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
1.5.11 13:33

A co bys chtěla, aby ty prdy voněly po fialkách? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.5.11 13:41

Po tulipánech :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
1.5.11 13:43

NO musím říct, že malej mi prdí jak zjednanej ale nějakej smrad necítím........ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.5.11 13:50

Jj, smrádek je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
1.5.11 15:43

Teda můj malej když ujde, tak to je neskutečnej smrad :mrgreen: Ale moje tchýně samozřejmě bude tvrdit, že nesmrdí :mrgreen: prý je to takový ten miminkovský smrad. To sice jo, ale smrad je to teda fakt děsnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.5.11 15:50
Pájinka25 píše:
Teda můj malej když ujde, tak to je neskutečnej smrad :mrgreen: Ale moje tchýně samozřejmě bude tvrdit, že nesmrdí :mrgreen: prý je to takový ten miminkovský smrad. To sice jo, ale smrad je to teda fakt děsnej :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.5.11 22:40

Mojí holce budou 3 měsíce a posledních 14 dní smrdí strašně moc,až to zvedá žaludek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
1.5.11 22:44

jen počkejte až vám budou prdět ve 3ch a více letech,to je teprve smrádek-i tulipánky a fialky uschnou :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
378
1.5.11 23:34
mooona píše:
jen počkejte až vám budou prdět ve 3ch a více letech,to je teprve smrádek-i tulipánky a fialky uschnou :lol: :lol: :lol:

Já mám syna,tomu jsou 3 roky a zmiňovanou dceru 3 měsíce.Syn taky smrdí,ale ten smrad co vypouští mimčo je vážně o dost horší!!!Sama se divím ,jak je možné,že ten její prd tak smrdí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
2.5.11 06:38
babababa píše:
mooona píše:
jen počkejte až vám budou prdět ve 3ch a více letech,to je teprve smrádek-i tulipánky a fialky uschnou :lol: :lol: :lol:
Já mám syna,tomu jsou 3 roky a zmiňovanou dceru 3 měsíce.Syn taky smrdí,ale ten smrad co vypouští mimčo je vážně o dost horší!!!Sama se divím ,jak je možné,že ten její prd tak smrdí!!!

tak já nevím,máme doma asi vyjímku :lol: :lol: mě víc smrdí jako větší než jako mimi-ale v srpnu se nám narodí druhé tak budu moc zase porovnávat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1712
2.5.11 09:26

Co prdíky, ale když dcera na celé kolo na veřejnosti hlásí, že prdí, to je potom sranda. :mrgreen:
Jinak naše dětí někdy smrdí, někdy ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Podle jídla, co snědly, nebo co vypily ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
2.5.11 09:35

Tak Marťas naštěstí nesmrdí, já kolikrát ani nepoznám jestli se pokajdil :mrgreen: :mrgreen:. Já zase čekala že bude smrdět a přemýšlela jestli je toto normální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.5.11 11:01

Naše malá kaká jednou za týden a to pak tři dny po sobě každý den a pak zas týden nic. Nedokážete si představit, jak před dnem D kdy má kakat strašně puší, když si prdne, to od ní s manžou utíkáme.
Je to malá tchořice, je jí 5 měsíců a je plně kojená,ale je to nářez, ty její prdy by se mohly prodávat armádě jako bojovej plyn :mrgreen: :mrgreen: :-D :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.5.11 11:05

jak který děcko…
Synovi novorozenecký prdy voněly jak maliny, i jeho stolice… fakt jsem to ráda čuchala…
:oops:
taková sladká vůně…

Dcera pušila jak fekál od prvního životního prdu…

:lol:
NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí