Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Možná blbý dotaz, ale nějak mi to nedá…myslíte, že prdíky malého 2 měsíčního miminka mají zapáchat? To je dotaz co
Malý když prdíkuje, to je neskutečný smrádek. Je to normální? Jak to máte vy? Děkuji za odpověď na hloupý dotaz ![]()
NO musím říct, že malej mi prdí jak zjednanej ale nějakej smrad necítím........ ![]()
Teda můj malej když ujde, tak to je neskutečnej smrad
Ale moje tchýně samozřejmě bude tvrdit, že nesmrdí
prý je to takový ten miminkovský smrad. To sice jo, ale smrad je to teda fakt děsnej ![]()
Pájinka25 píše:
Teda můj malej když ujde, tak to je neskutečnej smradAle moje tchýně samozřejmě bude tvrdit, že nesmrdí
prý je to takový ten miminkovský smrad. To sice jo, ale smrad je to teda fakt děsnej
Mojí holce budou 3 měsíce a posledních 14 dní smrdí strašně moc,až to zvedá žaludek!!!
jen počkejte až vám budou prdět ve 3ch a více letech,to je teprve smrádek-i tulipánky a fialky uschnou
![]()
mooona píše:
jen počkejte až vám budou prdět ve 3ch a více letech,to je teprve smrádek-i tulipánky a fialky uschnou![]()
![]()
Já mám syna,tomu jsou 3 roky a zmiňovanou dceru 3 měsíce.Syn taky smrdí,ale ten smrad co vypouští mimčo je vážně o dost horší!!!Sama se divím ,jak je možné,že ten její prd tak smrdí!!!
babababa píše:mooona píše:Já mám syna,tomu jsou 3 roky a zmiňovanou dceru 3 měsíce.Syn taky smrdí,ale ten smrad co vypouští mimčo je vážně o dost horší!!!Sama se divím ,jak je možné,že ten její prd tak smrdí!!!
jen počkejte až vám budou prdět ve 3ch a více letech,to je teprve smrádek-i tulipánky a fialky uschnou![]()
![]()
tak já nevím,máme doma asi vyjímku
mě víc smrdí jako větší než jako mimi-ale v srpnu se nám narodí druhé tak budu moc zase porovnávat ![]()
Co prdíky, ale když dcera na celé kolo na veřejnosti hlásí, že prdí, to je potom sranda. ![]()
Jinak naše dětí někdy smrdí, někdy ne.
Podle jídla, co snědly, nebo co vypily ode mě.
Tak Marťas naštěstí nesmrdí, já kolikrát ani nepoznám jestli se pokajdil
. Já zase čekala že bude smrdět a přemýšlela jestli je toto normální
![]()
Naše malá kaká jednou za týden a to pak tři dny po sobě každý den a pak zas týden nic. Nedokážete si představit, jak před dnem D kdy má kakat strašně puší, když si prdne, to od ní s manžou utíkáme.
Je to malá tchořice, je jí 5 měsíců a je plně kojená,ale je to nářez, ty její prdy by se mohly prodávat armádě jako bojovej plyn
![]()
jak který děcko…
Synovi novorozenecký prdy voněly jak maliny, i jeho stolice… fakt jsem to ráda čuchala…
![]()
taková sladká vůně…
Dcera pušila jak fekál od prvního životního prdu…
![]()
NiKi