Prdy, nebo problém?

Anonymní
17.8.21 13:22

Prdy nebo problém?

Ahoj holky, jdu se zeptat zkušenějších.. Začínám 5. měsíc těhotenství, na screeningu bylo vše v pořádku, od té doby jsem kontrolu neměla. A teď k problému - často mě bolí břicho (někdy celý. někdy podbřišek jak před MS atd..) Chci se zeptat, jak poznáte, že máte třeba zaražený prdy nebo je něco špatně s mimčem?

Omlouvám se za anonym, ale stydím se za tak blbou otázku.. :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
17.8.21 14:14

Ahoj, tak zaražené prdy se dle mě poznají tak, že když si lehneš na záda a nohy dáš k sobě jakoby na hrudník, pocítíš úlevu a vyjde to z tebe :D ale pokud vyloženě nekrvácíš, s mimčem určitě nic nebude :kytka: já jsem tedy zatím jen ve třetím měsíci, ale pokud to opravdu není velká bolest břicha, tak to nebude dle mě žádná hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
17.8.21 14:17

Kontrolu bys měla mít teď v uvozovkách každým dnem, jestli se nepletu. Takže s lékařem to zkonzultuj.
Nějaký výrazný výtok, nebo silný svědění nemáš?
Nicméně si myslím, že to k těhotenství patří. Mírné pobolívání podbřišku i ty případný prdíky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.21 14:21

@Lilie00 Děkuji. :kytka:

@Fiducia Kontrolu mám až za 14 dní. Výtok mám, ale před dvěma měsíci jsem léčila zánět Macmirorem, a 3 dny na to se mi rozjely kvasinky, ty jsem týden léčila Pimafucinem, pak se výtok uklidnil a teď začal zase. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.21 14:25

Já mám teda do porodu cca 3 týdny, ale bolesti už mám šílené. Bolesti v podbřišku i celého bricha. Ale když mě bolí jakoby břicho, tak už poznám, že jsou to střeva, buď ty prdy a nebo celkově, že bych potřebovala na velkou. Pokud je to podbřišek, tak tam to do pár minut přejde, někdy ale taky pomůže, když se prikrcim a vypustim. Je to těžko, orgány už jsou utlačené. Vím, že kolem toho 5. měsíce jsem měla bolesti taky jak při ms a k tomu hodně bolesti zad. Bude lépe ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.21 14:34
@Anonymní píše:
Já mám teda do porodu cca 3 týdny, ale bolesti už mám šílené. Bolesti v podbřišku i celého bricha. Ale když mě bolí jakoby břicho, tak už poznám, že jsou to střeva, buď ty prdy a nebo celkově, že bych potřebovala na velkou. Pokud je to podbřišek, tak tam to do pár minut přejde, někdy ale taky pomůže, když se prikrcim a vypustim. Je to těžko, orgány už jsou utlačené. Vím, že kolem toho 5. měsíce jsem měla bolesti taky jak při ms a k tomu hodně bolesti zad. Bude lépe ;-)

Děkuji, chtěla jsem se uklidnit, jestli je to normální. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
37200
17.8.21 15:11

A jak pravidelně chodíš na velkou. Ja jsem ted nebyla asi 3 dny a včera mě už taky pěkně bolelo břicho. Pak jsem šla na wc a kdybych nevěděla, že to je od toho tak bych si myslela že rodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.21 15:13

@JancaS84
Teď mám období švestek, takže celkem pravidelně. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35432
17.8.21 15:33

Km

@Anonymní píše:
@Fiducia Kontrolu mám až za 14 dní. Výtok mám, ale před dvěma měsíci jsem léčila zánět Macmirorem, a 3 dny na to se mi rozjely kvasinky, ty jsem týden léčila Pimafucinem, pak se výtok uklidnil a teď začal zase. :zed:

Jestli je ten výtok nějak obtěžující, tak si raději zajdi na gynekologii. Může to být k tomu to pobolívání.
Ale taky nemusí. Určitý výtok je v těhotenství fyziologický. Já bych pro jistotu 2 týdny nečekala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí