Necílené hubnutí v těhotenství

Anonymní
16.8.21 20:33

Necílené hubnutí v těhotenství

Ahoj, je velký problém, když hubnu v těhotenství? Podle ultrazvuku dítě prospívá, ale já jsem hubenejsi než před těhotenstvím. Je tu někdo, kdo za cele těhotenství nepribral nebo dokonce zhubnul a bylo vše v pořádku? 8o
Jim, nezvracím, jen jim méně než pred těhotenstvím, ale ne hladovka. Doktor říkal, ze pokud jim, tak je to v pořádku, ale sestra na screeningu, co se koukla jen do průkazky mi to vycetla.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
16.8.21 20:54
@Anonymní píše:
Ahoj, je velký problém, když hubnu v těhotenství? Podle ultrazvuku dítě prospívá, ale já jsem hubenejsi než před těhotenstvím. Je tu někdo, kdo za cele těhotenství nepribral nebo dokonce zhubnul a bylo vše v pořádku? 8o
Jim, nezvracím, jen jim méně než pred těhotenstvím, ale ne hladovka. Doktor říkal, ze pokud jim, tak je to v pořádku, ale sestra na screeningu, co se koukla jen do průkazky mi to vycetla.

V jakém jsi týdnu? Pokud jíš (nemusíš za dva), nejspíš už hubnout nebudeš. Někdo polovinu těhotenství prozvrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
16.8.21 20:55

K prvnímu porodu jsem šla s 2 kg navíc oproti původní váze, v porodnici jsem nechala asi 10 kg. Přesně jak říkáš, nezvracela jsem, jen mi nic nechutnalo a bylo mi těžko i z vody. Nejméně jsem měla kolem poloviny těhotenství, asi - 5 kg oproti původní váze. Za mě těhotenství byla nejlepší dieta :oops:. Jinak sestřička vždy kroutila hlavou doktorka byla v klidu. Je fakt, že jsem měla z čeho brát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 21:12

@Russet, jsem 28tt

• Citovat
  • Upravit
92
16.8.21 21:15

K prvnímu porodu jsem šla se sedmi kilogramy navíc a k druhému jen se třemi. Můj gynekolog to neřešil, protože dítě vždy prospívalo. Porodní váha byla u obou skoro 3,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.21 21:23
@Anonymní píše:
@Russet, jsem 28tt

Jestli prospívá miminko a ty nehladovíš, tak je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 21:29
@Russet píše:
Jestli prospívá miminko a ty nehladovíš, tak je vše v pořádku.

Gynekolog říkal, že dítě je jako parazit a vše potřebné si veme, že by byl problém jen v případě, že bych nejedla, protože bych zkolabovala. Ale, že takhle je to v pořádku, když jsme oba v pohodě.

Ale ta sestra mi dala brouka do hlavy, když mi to vyčetla a malém mi vynadala jaktože to nikdo neřeší, jak je to špatně.

• Citovat
  • Upravit
53518
16.8.21 21:31
@Anonymní píše:
Gynekolog říkal, že dítě je jako parazit a vše potřebné si veme, že by byl problém jen v případě, že bych nejedla, protože bych zkolabovala. Ale, že takhle je to v pořádku, když jsme oba v pohodě.Ale ta sestra mi dala brouka do hlavy, když mi to vyčetla a malém mi vynadala jaktože to nikdo neřeší, jak je to špatně.

Kdybys přibírala rychle, sestra bude taky valit oči. Pro mě byl rozhodující názor lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 21:33

Jsem na konci 6m. a teprve teď jsem se dohrabala na původní váhu. Nikdo to zatím neřešil. Upřímně? Ani já. Nějak nemám potřebu se moc pozorovat. Čím min starosti, tím líp. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.21 21:37
@Anonymní píše:
Jsem na konci 6m. a teprve teď jsem se dohrabala na původní váhu. Nikdo to zatím neřešil. Upřímně? Ani já. Nějak nemám potřebu se moc pozorovat. Čím min starosti, tím líp. :nevim:

Jojo, já to taky neřešila. Ale kazdou pořadu mě váží, u mého gynekologa to nikdo neřeší. Ale teď v ty nemocnici hned měla kecy jak viděla průkazku. Zbytečně mi udělala stres. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.8.21 21:39
@Russet píše:
Kdybys přibírala rychle, sestra bude taky valit oči. Pro mě byl rozhodující názor lékaře.

Jo, vybodnu se na ní, když lékař je s tím v pohodě. :palec:
Některé sestry mluví do věci, které by měly nechat na lékaři, který má všechna vyšetření. Pak dělají zbytečně zmatek.

• Citovat
  • Upravit
53518
16.8.21 21:42
@Anonymní píše:
Jo, vybodnu se na ní, když lékař je s tím v pohodě. :palec:
Některé sestry mluví do věci, které by měly nechat na lékaři, který má všechna vyšetření. Pak dělají zbytečně zmatek.

Třeba ty 3 kila ještě do hodiny Há dne Dé ještě přibudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
16.8.21 21:42

Znám případ, kdy žena problila celý těhotenství a zhubla během něj přes 20 kg. Dítě se narodilo a mělo 3,5 kg. Dnes je dospělé a tohle ho nijak neovlivnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6709
16.8.21 21:47

Jsem 20 tt, zhubla jsem 2kg a mám 52kg, pokud mimco roste stejně s tím nic neuděláme, jim normálně jako vždycky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
16.8.21 21:48

Záleží kolik vážíš, pokud jsi měla před otěhotněním nadváhu, tak to nevadí, pokud bys byla už předtím vyhublá, tak to není nic moc. Ale já třeba hubla do 20tt, jak mi bylo zle, zhubla sem na 50 kilo a v druhé půlce těhotenství sem to nabrala zpátky a ke konci sem měla ještě 7 kilo nahoře, ten poslední trimestr to pak jde hodně rychle nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí