Přebalovací koutky v Brnĕ

6160
2.1.14 23:33

přebalovací koutky v Brnĕ

Zdravím :mavam:
Nevíte kde všude v centru jsou?
Hlavnĕ u Letma, nám. Svobody, Česká, Masarykova…
Ve Vaňkovce je, to vím.
Poslednĕ jsem musela kojit a přebalovat v OC Omega v přebalovacím koutku a'la wc pro invalidy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
674
2.1.14 23:41

Když jsme ještě bydleli v Brně, tak jsme využívali knihovnu J. Mahena na Kobližné, nebo rodinné centrum na Josefské (dole pod papírnictvím Sedmikráska). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
3.1.14 01:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.14 05:50

V centru nevím, ale v univerzitním kampusu je v dlouhé prosklené komerční budově naproti nemocnice Bohunice - jako součást záchodů pod restaurací. Ale je to taky ve stylu „WC pro invalidy“. A jinak v areálu nové fakultní nemocnice by měl být taky, ale jeho polohu jsem blíž nezkoumal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.1.14 06:51

V Mcdonaldu, ale to je soucast wc.
Prebalit a kojit se da v Brane k detem na Orli, ale to je obchod, takze ja bych si tam pak urcite neco koupila, aby to nebylo blbe…(ale aspon by to bylo dobre zduvodneni pred manzelem, proc jsem tu vec musela koupit :jazyk: )
Prebalovak je na zachodech ve Spalicku akojit se da v Rebiu. V Rebiu u Meninske brany se da taky prebalit a kojit (da se schovat za sloup v detskem koutku).
Primo v Letmu je mistnost na prebaleni a kojeni, vedle zachodu, ale je to samostatna mistnost.
Pak na Jezuitske (v useku mezi Roosveltovou a Za divadlem je detska kavarna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
3.1.14 07:23

My nejvíc využíváme Family point v knihovně na Kobližné nebo Centrm pro rodinu na Josefské vedle kostela. Je tam i mikrovlnka k případnému ohřátí příkrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.1.14 08:17

Nechápu kojeni u mekace, když je v Brně na každém kroku family point

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
3.1.14 08:27

@zvědavá borůvka
Ahojky,
skús si prezrieť tento odkaz. Mal by tam byť zoznam family pointov v Brne, hádam sa ti bude hodiť.
 http://www.familypoint.cz/…m-kraji.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.1.14 08:46
@Jura007 píše:
V centru nevím, ale v univerzitním kampusu je v dlouhé prosklené komerční budově naproti nemocnice Bohunice - jako součást záchodů pod restaurací. Ale je to taky ve stylu „WC pro invalidy“. A jinak v areálu nové fakultní nemocnice by měl být taky, ale jeho polohu jsem blíž nezkoumal…

A nebo jak jsou jezdici schody kdyz se jde do kampusu tak dole na zachodech mistnost prebalovaci, a je tam lavicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.1.14 08:47
@kattkka píše:
A nebo jak jsou jezdici schody kdyz se jde do kampusu tak dole na zachodech mistnost prebalovaci, a je tam lavicka…

Přesně tu myslím. Ale komfort nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
3.1.14 09:09
@Jura007 píše:
Přesně tu myslím. Ale komfort nic moc.

Ja bych to prirovnala k Vankovce. Akorat ve Vankovce k otmu maji pripojeny zachod v campusu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
3.1.14 12:17
@babice píše:
Když jsme ještě bydleli v Brně, tak jsme využívali knihovnu J. Mahena na Kobližné, nebo rodinné centrum na Josefské (dole pod papírnictvím Sedmikráska). :kytka:

Děkuji :hug:
Snad to bude aktuální, jak budu poblíž tak to tam zkusím.
Snad jim nebude vadit, že si tam nebudu nic kupovat, ani číst a že si tam půjdu „jenom“ přebalit a nakojit dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
3.1.14 12:20
@Aletheia píše:
http://www.familypoint.cz/…m-kraji.html;)

Super přehled, něco takového jsem na netu hledala  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
3.1.14 12:23
@Jura007 píše:

V Kampusu jsem byla a dokonce tam mají nádherný přebalovací koutek s lavičkou a umyvadly, vypadá to tam moc nádherně.
Ale než jsem si toho všimla, tak jsem tenkrát vlezla na wc pro invalidy :lol: protože mi dítě plakalo hlady a já rychle hledala kam se zašít a až pak jsem si to tam pořádně prohlédla :)
V nemocnici jsem kojila v čekárně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
3.1.14 12:40
@mika22 píše:
V Mcdonaldu, ale to je soucast wc.
Prebalit a kojit se da v Brane k detem na Orli, ale to je obchod, takze ja bych si tam pak urcite neco koupila, aby to nebylo blbe…(ale aspon by to bylo dobre zduvodneni pred manzelem, proc jsem tu vec musela koupit :jazyk: )
Prebalovak je na zachodech ve Spalicku akojit se da v Rebiu. V Rebiu u Meninske brany se da taky prebalit a kojit (da se schovat za sloup v detskem koutku).
Primo v Letmu je mistnost na prebaleni a kojeni, vedle zachodu, ale je to samostatna mistnost.
Pak na Jezuitske (v useku mezi Roosveltovou a Za divadlem je detska kavarna.

Děkuji, všechno jsem si to zapsala.
To je super, že v Letmu je samostatná místnost, to je ideální. Akorát, kde tam jsou toalety? :nevim: Snad ne ty v přízemí jak je podchod do Tesca? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí