Založení dětské herničky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
590
24.11.13 14:32

založení dětské herničky

Ahoj holky, mám 2 leté dítko a vím, že mi jí příští rok do školky nevezmou. bydlím na Praze 11 a uvažuji o založení dětské herničky. (na školku si netroufám - moc papírování, norem atd.). myslíte, že to je dobrý nápad? není toho už tady moc? kousek od nás jedna je.. zatím je to ve fázi uvažování, na druhou stranu si říkám proč to nezkusit? nechce jít někdo do toho se mnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
24.11.13 15:13

Je fakt, že jich je všude dost. Netroufám si vůbec odhadnout, tak by to šlapalo. :nevim: V pátek jsme byli poprvé v jedné herně a nestačila jsem se divit. Hračky špinavé, napůl rozbité, z hracího stolečku koukaly dráty…No katastrofa.Jen doufám, že takových víc není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.11.13 15:38

Já si myslím, že je to super nápad :) Když budeš herničku udržovat atd…myslím, že by se to klidně mohlo osvědčit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
24.11.13 15:58

@ccudlik Já nejsem z Prahy, tak neporadím, ale chtěla bych se zeptat, co je potřeba k vedení takové herničky (myslím jako vzdělání) Taky mě něco takového už delší dobu hlodá v hlavě, ale nevím kde hledat informace… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.11.13 16:45
@Saricat píše: Že by človíčkov v DBK? My tam byli jednou a odnesli si domů prima bacil :poblion:, ale ani se nedivím, dětí, že nebylo k hnutí a všechno špinavé… super „herna“…Jinak bych spíš ocenila něco jako zimní hřiště… písek, houpadla, klouzačka, jen pod střechou a s nějakou minimální garantovanou teplotou (aby se dítě nemuselo vysvlíkat, ale jen vyndalo z fusaku… prostě, když je 16 a víc, tak netopíme, jinak topíme na 16, jinak jako venku, jen pod střechou. Možná blbost, ale mě nejvíc vyhovují ty hřiště, jenže co teď, když už je na nule (a malej se stejně musí zklouznout) a co když týden v kuse leje?).

podobný hřiště je v Lefíku, v Holešovicích, mají tam pískoviště s klouzačkou a podobnýma věcma..akorát je ta tedy tepleji, tak na mikinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí