Tip na chůvu v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
16.10.13 09:45

Tip na chuvu v Praze

Ahoj vsem! Chtela bych se zaptat, zda nemate nekdo tip na chuvu v Praze na par hodin tydne. Eventualne tipy jak ji najit, kolik zaplatit a na co si dat pozor. Moje predstava je studentka PedF za sazbu okolo 100/hod., neni to mimo realitu? Diky za kazdou pripominku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MedunkaJana
16.10.13 10:17

@Krisss1 Ahoj, zkus se podívat tady https://www.hlidacky.cz/ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2436
16.10.13 10:20

Ahoj, já pracuju jako chůva, tak se v tom dost orientuju. 100,– na hodinu je naprosto běžná sazba v Praze za neprofi chůvu bez dokladu, kterou si najdeš sama. Pokud bys hledala přes agenturu nebo chtěla certifikovanou chůvu se ŽL tak jsou ty ceny už vyšší. Studentku si myslím, že za 100 seženeš v pohodě. Nejlepší by bylo dát na konkrétní doporučení, jinak využít web, je řada serverů zaměřených na nabídku a poptávku hlídání, teď funguje nový hlidacky.cz tam je právě převaha studentek, jinak jsou další třeba hodnateta, rodako, domelie, detihlidani…je toho spousta.
Vybranou chůvu si určitě prověř - obvolej reference, nech si předložit minimálně její OP pokud už ne rovnou výpis z rejstříku. Hodně napoví první setkání - to jak bude působit na tebe a hlavně na dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.10.13 10:48

Holky, moc diky, o Hlidackach jsem nevedela, to jste mi hodne pomohly, uz tam patram! Princess, dekuju za vycerpavajici info! Budu se tim ridit! Dik jeste jednou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí