Názor na dětské herny

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.9.13 09:20

Názor na dětské herny

Ahoj všem chtěla bych se optat jaký máte názor na dětské herny a prcekkoutky? Jste s nimi spokojené? Co vám tam chybí nebo co byste uvítaly? Díky moc:-) Já nejsem spokojená, v každém mi něco chybí a hlavně ten výběr mi přijde v Praze dost malej:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
25.9.13 09:21

Mě teda ten výběr v Praze příjde docela dobrej, stejně chodím jen do toho co je nejblíž a jen když prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
25.9.13 09:23

@Zmatenáprvomáma buď ráda, že máš výběr v Praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.9.13 09:24

Mě přijde výběr v Praze taky fajn, a to chodím jen do jednoho. A uvítala bych rodiče co si hlídají své děti :D

• Citovat
  • Upravit
24798
25.9.13 09:24

Výběr v Praze :mrgreen:
My tu máme jedno, cca 3km od baráku, ještě jsem tam nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
25.9.13 09:28

Já jsem spokojená, jsem z Prahy. Človíčkov na Budějárně je nic moc, ale děti se zabaví, konečně mají i tu klouzačku do míčků. Koala je fajn, jednou jsme byli i tam u těch blešáků, je celkem nově otevřená a taky to jde, jen pro matky málo místa, ale celkově spokojenost. Ta v Kotvě mi přijde předražená, na to, co tam mají, v Palladiu je to o ničem, tam už bych nešla. A to ještě určitě nějaké existují, kde jsme nebyli.
Jinak mě nedělá problém jet přes celou Prahu, předškoláka baví jezdit metrem, takže si klidně zajedu i dál.
Vstupné většinou pořizuju přes slevomat.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.9.13 09:28

Mně ted avýběr v Praze přijde dostatečný. Dají se najít i příjemn kavárny s malým dětským koutkem. Horší je to na menších městech.

• Citovat
  • Upravit
5724
25.9.13 09:43

Výběr v Praze malý. 8o Tak to už je na přestěhování někam do Německa, nebo já nevím kam. :lol:

No jinak já do heren nechodím, ale myslím, že by se tam prckovi líbilo, jako všem dětem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
25.9.13 09:59

Kdekoliv si můžu dát kávu, dítě tam má další děti a pár hraček, mne to uspokojuje. Měla bych se nad sebou zamyslet :think:

• Citovat
  • Upravit
44180
25.9.13 10:31

Mě to neláká. Semeniště bacilů, zvlášť v zimním období. Nejsem kavárenský a herničkový typ a s dětmi tam nechodím. Chodíme i v mrazech na chvíli na hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
25.9.13 10:31

Mne se prave libi ta Kotva..Malinada co ti tam chybi? Podle mne je tam toho hodne.. Mam dite 17 mesicu a plna spokojenost :potlesk: 90,– korun na cely den jednou za mesic mi moc neprijde :think:
Nechodime plavat, ani cvicit, mame nespocetne moc sousedek s detma ve stejnym veku(mlade sidliste), tak se hodne navsevujem, nebo se setkavame na hristi, tak neutracim na nejake krouzky..mozna proto mi ta Kotva prijde jak zadarmo.. nemam to s cim srovnat.. :think:

Příspěvek upraven 25.09.13 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
25.9.13 10:35

@Zmatenáprvomáma ted odpoved na tvoji otazku.. jsem velmi spokojena, obcas mi ale chybela houpacka pro prcky, co se jeste neumeji sami houpat, takova ta bezpecna..(holka je ma hrozne rada a pak se sape na houpacky pro velky deti a neda se jinak odpoutat jeji pozornost)
Vyber v Praze je vyborny, jen mozna musis vic hledat :think: Ktere jste uz navstivili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
25.9.13 10:45

@CokeLady ta zmena se mi prave libi, kdyz mam domackejsiho prostredi uz dost.. :mrgreen: co clovek, to jina chut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21994
25.9.13 10:48

Výběr v Praze mi přijde víc než dostatečný… :nevim:

S dětmi tam stejně zajdu tak možná jednou do roka… máme jiný program a mne to tam nebaví. Navíc prakticky pokaždé, když tam přijdeme, chytnou nějakou nemoc, nejčastěji střevní chřipku (přitom chodí normálně do školky a do školy… a tam jsou v pohodě :nevim: )… Takže jediné, kde se častěji vyskytneme, je hrací koutek u McDonalda, protože ho máme kousíček od domu a navíc v obchodním komplexu, kam pravidelně chodíme nakupovat. Tam zatím ani nikdy nic nechytli - je to tam menší a poměrně velmi dobře hygienicky udržované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
25.9.13 10:57
@nikol.ondrášovka píše:
Mě přijde výběr v Praze taky fajn, a to chodím jen do jednoho. A uvítala bych rodiče co si hlídají své děti :D

Pod toto se jakožto matka nechodícího ročňáka podepisuju! :) Těch kopanců a šťouchanců, co už schytal od rozdivočených dětiček bez dozoru… Karrramba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí