Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj všem chtěla bych se optat jaký máte názor na dětské herny a prcekkoutky? Jste s nimi spokojené? Co vám tam chybí nebo co byste uvítaly? Díky moc:-) Já nejsem spokojená, v každém mi něco chybí a hlavně ten výběr mi přijde v Praze dost malej:-(
Mě teda ten výběr v Praze příjde docela dobrej, stejně chodím jen do toho co je nejblíž a jen když prší.
Mě přijde výběr v Praze taky fajn, a to chodím jen do jednoho. A uvítala bych rodiče co si hlídají své děti ![]()
Výběr v Praze ![]()
My tu máme jedno, cca 3km od baráku, ještě jsem tam nebyla ![]()
Já jsem spokojená, jsem z Prahy. Človíčkov na Budějárně je nic moc, ale děti se zabaví, konečně mají i tu klouzačku do míčků. Koala je fajn, jednou jsme byli i tam u těch blešáků, je celkem nově otevřená a taky to jde, jen pro matky málo místa, ale celkově spokojenost. Ta v Kotvě mi přijde předražená, na to, co tam mají, v Palladiu je to o ničem, tam už bych nešla. A to ještě určitě nějaké existují, kde jsme nebyli.
Jinak mě nedělá problém jet přes celou Prahu, předškoláka baví jezdit metrem, takže si klidně zajedu i dál.
Vstupné většinou pořizuju přes slevomat.
Mně ted avýběr v Praze přijde dostatečný. Dají se najít i příjemn kavárny s malým dětským koutkem. Horší je to na menších městech.
Výběr v Praze malý.
Tak to už je na přestěhování někam do Německa, nebo já nevím kam. ![]()
No jinak já do heren nechodím, ale myslím, že by se tam prckovi líbilo, jako všem dětem. ![]()
Kdekoliv si můžu dát kávu, dítě tam má další děti a pár hraček, mne to uspokojuje. Měla bych se nad sebou zamyslet ![]()
Mě to neláká. Semeniště bacilů, zvlášť v zimním období. Nejsem kavárenský a herničkový typ a s dětmi tam nechodím. Chodíme i v mrazech na chvíli na hřiště.
Mne se prave libi ta Kotva..Malinada co ti tam chybi? Podle mne je tam toho hodne.. Mam dite 17 mesicu a plna spokojenost
90,– korun na cely den jednou za mesic mi moc neprijde ![]()
Nechodime plavat, ani cvicit, mame nespocetne moc sousedek s detma ve stejnym veku(mlade sidliste), tak se hodne navsevujem, nebo se setkavame na hristi, tak neutracim na nejake krouzky..mozna proto mi ta Kotva prijde jak zadarmo.. nemam to s cim srovnat.. ![]()
Příspěvek upraven 25.09.13 v 10:37
@Zmatenáprvomáma ted odpoved na tvoji otazku.. jsem velmi spokojena, obcas mi ale chybela houpacka pro prcky, co se jeste neumeji sami houpat, takova ta bezpecna..(holka je ma hrozne rada a pak se sape na houpacky pro velky deti a neda se jinak odpoutat jeji pozornost)
Vyber v Praze je vyborny, jen mozna musis vic hledat
Ktere jste uz navstivili?
@CokeLady ta zmena se mi prave libi, kdyz mam domackejsiho prostredi uz dost..
co clovek, to jina chut ![]()
Výběr v Praze mi přijde víc než dostatečný… ![]()
S dětmi tam stejně zajdu tak možná jednou do roka… máme jiný program a mne to tam nebaví. Navíc prakticky pokaždé, když tam přijdeme, chytnou nějakou nemoc, nejčastěji střevní chřipku (přitom chodí normálně do školky a do školy… a tam jsou v pohodě
)… Takže jediné, kde se častěji vyskytneme, je hrací koutek u McDonalda, protože ho máme kousíček od domu a navíc v obchodním komplexu, kam pravidelně chodíme nakupovat. Tam zatím ani nikdy nic nechytli - je to tam menší a poměrně velmi dobře hygienicky udržované.
@nikol.ondrášovka píše:
Mě přijde výběr v Praze taky fajn, a to chodím jen do jednoho. A uvítala bych rodiče co si hlídají své děti
Pod toto se jakožto matka nechodícího ročňáka podepisuju!
Těch kopanců a šťouchanců, co už schytal od rozdivočených dětiček bez dozoru… Karrramba.