Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, poradite kam vyrazit s deckama v Brne kdyz prsi nebo je jinak nevlidno? Vek 3,5 a cca rok, misto Brno ![]()
Za sebe doporucuji galerii/muzeum traktoru v Zetoru, naopak nedoporucuji kavarnu Hvezdicka - velmi se to tam zhorsilo - par hracek a jeste rozbite…
Pokud o necem vite, budu rada za tip.
Diky.
Minulou sobotu jsme byli v dětském centru v Zábrdovicích - megaprostory, vnitřní pískoviště, plno hraček, odrážedla, super ![]()
ikdyž - 3,5 to nevím, jestli by ho to tam bavilo ![]()
Příspěvek upraven 19.09.13 v 14:49
Naše malá má ráda dětskou kavárku s bazárkem na Jezuitské( je to vedle Janáčkova divadla), jinak se moc nikam nedostaneme- školka
Fitness centrum na konecne na Kamennem Vrchu… je tam kavarna a centrum pro deti s prolizackami, skluzavkami, kulickami apod.
Ted je moc hezká výstava v Anthroposu. Kromě mamutů a pralidí ve stálé expozici je tam Afrika očima cestovatelů. Náš byl nadšenej, jsou tam africké hudební nástroje, na které si děti můžou samy hrát, dětský koutek pro nejmenší atd. FAkt doporučuju. Vstupné jsem platila jen za sebe, myslím, že 40 kč
http://www.mzm.cz/…cestovatelu/
Anebo mě ještě napadlo Bongo a Modelový svět http://www.modelovysvet.cz/vystava.html
Nejlepší je kavárna na ulici Zábrdovická http://www.nasehriste.cz/ Pak se ještě dá v Černých Polích kavárna Hrádek hrátek (pokud už spravili tu skluzavku). V Komárově otevřeli novou kavárnu U Bedrunky. Na stránkách to vypadá dobře, ale nemám zkušenost.
Diky moc vsem! Nase hriste znam, ale nebyli jsme - chystame se! Antrophos je zajimavy tip, diky za nej! Jinak omrknu na netu ostatni zminene kavarny. Bongo je pro nas zatim nedostupne, neb chodim i s rocni a ta by to neuzila
Diky
Zuzz, naše si teda i jako roční vyhrála v Bongu v té části pro nejmenší nebo pak na trampolínách, chodili jsme středy dopoledne, kdy byl vstup levnější a bylo otevřeno jen pro předškoláky. Ale do Anthroposu zajděte, náš má taky 3,5 a užil si to. Prošli jsme i mamuty a pralidi, do teď o tom vykládá
užijte si to
Ja byla dnes poprve v kavarne u Bedrunky v Komarove…muzu rict ze fakt pekne, ciste, udrzovane…jsou tam dva hraci koutky pro deti do dvou let a od dvou let nejsou nijak rozdelene akorat kazdy je na opacne strane mistnosti…muj syn je mu neco pres dva roky samozrejme prozkoumal vse tak zasel i do koutku pro deti do dvou let a zacal se tam houpat na zirafe od Fisher pricehttp://www.dubisek.cz/21890-houpaci-zebra-fisher-price.html…Pani nevim jestli to nebyla zrovna majitelka na nej zacala ze na tom se houpat nemuze ze to rozbije atd…a na me ze ji je to jedno ze me to necha kdyztak zaplatit…no cucela jsem s hubou otevrenou…dodavam ze ta hracka je pro deti od 12mesicu…Ok beru ale muj syn vazi 13kg a houpal se na tom stejne divoce jako skoro dvoulety syn me kamaradky ktera tam byla s nama. Nevim jak vysvetlit dvouletymu decku ze s tim a tim si hrat nemuze…Tak tady mate, muj nazor…nevim jestli kavarnu jeste nekdy navstivim sice to mame 15minut cesty MHD, ale myslim ze radsi navstivim Hradek plny hratek.
Dobré je bistro Le Social na Úvoze, https://www.facebook.com/BistroLeSocial, již zmíněný Buldok na Husové a také centrum Na moment na Údolní, kde maminky každé dopoledne cvičí, učí se anglicky apod. a děti si přitom hrají.
Dobrý den, tak mám taky NE moc dobrou zkušenost s Bedrunkou v Komárově…hračky krásné,25 kč poplatek za dítě to bych taky ještě brala, ale když se mě mladý muž při placení řekl platíte dvě děti..to jedno byl 1,5 roční syn a druhý 13-letý chlapec od kamarádky, který seděl celou dobu na židli u stolu s náma, mě trochu rozesmálo..ne, opravdu nebudu platit za dítě u stolu…a jeho obsluha?..kdyby tam bylo plno, tak neřeknu, ale bylo nás tam tak 5 rodičů a jeho výraz „mě to tady fakt nebaví a děti nesnáším“…z většiny jídel neměli nic a bála jsem se že mi kavu nalije do klína, každý se učíme, to chápu, ale to nadšení mě prostě v dětské kavárně chybí… za mě teda NE, díky Bedrunku už nenavštívíme.. ![]()
Dobrý den,
ráda bych se vyjádřila k příspěvkům o dětské kavárně U Bedrunky.
Pajena:
Dítě za nic odpovědné není a se zničením hraček se počítá, proto se také vybírá poplatek na obnovu hraček a desinfekci hraček.
Rozdělení koutků na menší a větší děti není dáno nějakou kapacitou hraček, ale bezpečností. Větší děti prostě mohou neúmyslně ublížit těm menším, a proto mají menší děti svůj koutek. Koutky jsou volně dostupné, žádné ploty, žádné zídky. Chci, aby se děti v kavárně cítily dobře. Podél koutků jsou jen rozmístěny stolky, a to tak, aby rodič na dítě viděl a mohl včas zabránit případným karambolům.
Personál je instruován, že pokud jde větší dítě do koutku pro menší děti, má zasáhnout až ve chvíli, kdy dítě začne ohrožovat bezpečnost menších dětí.
Nikdo z personálu se k podobné situaci nechce znát, proto prosím, upřesněte o koho se jednalo nebo kdy jste naši kavárnu navštívila.
Norda:
Vybírat poplatek za 13ti letého kluka je samozřejmě nesmysl. Kolega, který měl onen den službu je půl roku po vyučení, tak si trému při servírování dovedu představit. Nemohu ale souhlasit s tím, že nemá rád děti. Řekla bych, že právě naopak. Byl vybrán právě proto, že na rozdíl od svých vrstevníků má k dětem pěkný vztah.
Z jídel toho opravdu moc nemáme. Kromě toustů jsou jen palačinky, které děláme z čerstvého těsta a pečeme domácí bábovku.
Maminkám, které byly nespokojené se moc omlouvám, a zároveň chci poděkovat, protože podobné příspěvky nám pomohou být lepší.
Za dětskou kavárnu - Petruželková
Paní majitelka se o kavárnu krasne stará a vse vyřeší ke spokojenosti zákazníků.
Děkujeme
Příspěvek upraven 04.02.14 v 19:37