Přebalovací nehoda u chlapečka :-)

23
27.5.10 16:24

Přebalovací nehoda u chlapečka :-)

Tak se mi dnes stalo, že malýho přebaluju, a jak se tak soustředím na dokonalou očistu prdýlky, všimnu si, že si mrňous vesele čůrá, a s prominutím si pochcal celou hlavičku, včetně obličeje :roll: . To že nejraději čůrá když je bez plíny jsem si již zvykla, snažím se těmto nehodám předcházet, ale stejně se mi občas i 4× za den stane, že převlíkáme. Ale tohle se mi stalo prvně. Umíte takovým příhodám předcházet? Stalo se vám že by váš šikula byl až takhle „šikovný“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
27.5.10 16:30

U chlapečků to halt tak bývá. Mívala jsem pod nimi plínku (bavlněnou) a tu jsem jim lehce přehazovala přes nožky a camprdlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
27.5.10 16:32

:lol: :lol: :lol: oni se většinou počurají ,protože jak sundáš plínu ovane je studeý vzduch :lol: :lol: kolikrát můj prcek počůral doktory ani nepočítám .Jestli chceš minimalizovat dej si pod něj na přebalovák bavlněnou plínu a vždy když ho rozbalíš přehod mu ji přez pindíka-ne že by se nepočural ,ale nebude to aspon stříkat všude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
27.5.10 16:38

:lol: tak tyhle příhody známe moc dobře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
27.5.10 16:41

rafanek, kdyz uz videl, ze normlane mu to nevyjde, tak zkousel ruzny figle. trebas cural behem prebalovani 2×. nebo si natlakoval bricho, pak nejak povolil sverac a moc vytryskla jak ze sodovky. Naposledy mi pocural hlavu, kdyz jsem se ohybala ke kosi s plenkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.5.10 16:42
Andrimka píše: :lol: tak tyhle příhody známe moc dobře :mrgreen: :mrgreen:

To je u nás na dením pořádku vždy před koupání :D čůrá všude na sebe na mě na pult :D To jsou ti kluci :D

• Citovat
  • Upravit
8793
27.5.10 16:50

Pche Martínek je jiný přeborník, ten si načůral do ucha i do pusy… To že má věčně v uchu nablito, tak na to jsem tedy zvyklá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
27.5.10 16:51

Znám taky…malý nedávno počůral sebe a ještě zeď za sebou. No, manžel si hned nevšiml, kdo to byl :mrgreen: tak se díval na strop, jestli nám někde neteče voda jak pršelo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
27.5.10 16:52

Tak mně takhle Tobík počůral asi 3×, takže jsem to moc neřešila. Ale když to takhle víte dopředu, že se vždycky počurají, tak zkuste tu bezplenkovou metodu? To by možná fungovalo. Moc o tom nevím, ale viděla jsem pár mamin to praktikovat…to mě jen tak napadlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.5.10 16:54

Náš Jeník rád čůrá v koupelně na zem - skoro před každým koupáním, na nočník se mi ho podařilo párkrát posadit - asi na 2 vteřiny (je mu rok a půl). A pak když je ve vaně se ségrou, postaví se a snaží se trefit na ni.., ohromná zábava :dance: Ale na přebalováku se počůral snad jen dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.5.10 17:01

Tulenice, no právě tím obličejem a hlavičkou jsem myslela vlásky, nosík, pusinku, očička - prostě sakumprdum. A já blbka místo abych zachraňovala co se dá, se začala hrozně smát. Kor když jsem viděla jak je Mika vykulenej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
27.5.10 17:08

jojo a nejhorší je, že si většinou počůrají i oblečení, takže ještě převlíkat…
Dělám to tak, že jim na pindíka dávám takový ten lehounký papírový ubrousek z krabičky a přidržuju tou samou rukou, co držím nožičky. Když začne čůrat, ucítím to a rychle připlácnu další ubrousky. Úspěšnost není stoprocentní, ale tak na padesát procent už se mi daří zachytit, tréninkem se to zlepšuje :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
27.5.10 17:20
tulenice píše:
To že má věčně v uchu nablito, tak na to jsem tedy zvyklá :mrgreen:
Pudloslava píše:
Naposledy mi pocural hlavu, kdyz jsem se ohybala ke kosi s plenkou :-)
Zazie píše:
A já blbka místo abych zachraňovala co se dá, se začala hrozně smát. Kor když jsem viděla jak je Mika vykulenej :-)

Tak ja se tu fakt rehtam. :mrgreen: :mrgreen: Pocurany je dobry, me mladej pos… cely pyzamo, kdyz jsem ho jako aktivni prvomatka v noci prebalovala. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
27.5.10 17:35

Tak Samikovi je 8 mesicu a za tu dobu me pocural pred koupanim,jen asi 2×,jinak on tohle vubec nedela :)
Obcas ho mam treba pul hodky pred koupanim jen tak v bodycku bez plinky a nikdy se nepocural.
Kazdej mi prave rikal,jak ti kluci hodne curaj a ten nas nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.5.10 17:48
Pajule22 píše:
Tak Samikovi je 8 mesicu a za tu dobu me pocural pred koupanim,jen asi 2×,jinak on tohle vubec nedela :)
Obcas ho mam treba pul hodky pred koupanim jen tak v bodycku bez plinky a nikdy se nepocural.
Kazdej mi prave rikal,jak ti kluci hodne curaj a ten nas nic :)

Ten náš skoro 7.měs. klučina mě taky nepočurává, sice sem tam se stane nehoda ale to je spíš vyjimečné. Ale je fakt, že než ho začnu přebalovat, tak vyndám plínku a ukážu mu ji a položím vedle něj, pak ho začnu pomalu svlíkat a většinou se stihne vyčurat do plínky, případně ještě čurá, když plínku odklopím, tak ji zas hned přiklopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí