Přebalovací podložka babysmar - zkušenost

21.1.11 12:55

Přebalovací podložka

Ahoj maminky, znáte někdo tuto podložku BABYSMAR? Děkuji za odpovědi.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58833
21.1.11 13:20

Znám, viděla jsem ji na veletrhu, dokonce je měli v přebalovací místnosti.
Ale ta cena se mi zdá dost vysoká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 13:26

Děkuji za odpověď. Cena 1390 podle mě není zas tak příšerná. Ale je to podle situace a jestli je opravdu potřebná. Na čem tedy přebalit dítě? Děkuji za odpovědi Nikol :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.1.11 13:32

Ahoj,
tak to je úlet!! Peníze bych za to teda nedala…
No my jsme koupili přebalovací pultík v ikei a k tomu je i obyčejná nafukovací gumova podložka a úplně to stačilo :-D
http://www.ikea.com/…cts/70025318
to je ta podložka, používala jsem ji i na koupání a následné utření u vany…prodávají se na ni i potahy.
A prodávají se krásné přebalovací komody i s molitanový omyvatelným vrchem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
21.1.11 13:34

Taky bych za to nedala peníze. Všechny potřeby pokryla tahle obyčejná - http://www.nakupka.cz/…-baby-hneda/ (neměli jsme přesně tuhle, ale v tomto stylu, cena kolem 350,– a k dostání běžně v obchodech s dětským zbožím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
21.1.11 13:43

Záleží jak je to doma zařízené a kde bude místo na přebalování. Mě teda přijde dost drahá na to, že bych ji nemohla dát třeba na vanu nebo na postýlku :nevim:
Pro první dceru jsem kupovala podložku , aby se dala dát na vanu, takže dole s pevnou deskou a používala jsem jí jenom při koupání na vaně. Přes den na posteli, měli jsme malý byt. Stále používám jenom při koupání už na 3 mimčo. Pro druhé jsme kupovali do ložnice komodu na oblečení, která byla i s podložkou , ale stejně většinou požívám postel a do obýváku stolek z Ikey i s podložkou, kterou využíváme nejčastěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.1.11 13:52

my máme teda taky tu obyčejnou z ikey, co už tu na ni byl odkaz a bohatě stačí… používám i při koupání, mám ji vedle vaničky a suším ji na tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
21.1.11 13:56

Přesně tak, zbytečně vyhozené peníze.
Spočítejte, kolikrát by se do ceny této vešla ta ikeácká. A používá to člověk tak rok?? Pak už to není potřeba. Já ze setrvačnosti převlíkala na komodě asi do roku a půl, ale klidně už bych mohla normálně na posteli.

• Citovat
  • Upravit
Betty03
21.1.11 13:57

Jo a na holky jsem měla tu co píše Alichi, výhoda je, že je široká, takže se tam vešly obě pěkně vedle sebe- mám široký přebalovák (resp. nástavec na normální komodě).

• Citovat
  • Upravit
21.1.11 14:49

Upřímně přebalování na posteli se mi moc nelíbí. A nezlobte se, ale nesnáším ty věci, které mají na sobě ty příšerné medvídky s dalších x obrázků. Co jsem koukala na povlečení, to je taky na určitých stránkách příšerné. Proto budu kupovat materiál a povlečení si nechám ušít od babičky. Mantinel je také zdobený obrázky a je to velice nepraktické. Tak že vše nechám ušít. Jsem mladý člověk a tyhle příšernosti kupovala ještě moje maminka, před ně kolika lety pro mě. Chápu že někomu se to líbí a nikomu to neberu. Každý má jiný vkus. Do mého bytu by se tyhle obrázky nehodili. Mám jej nově a moderně zařízený. Po dlouhém hledání jsem ještě našla tuhle.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jinak bych koupila co psala Laaja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
21.1.11 14:59

Medvídci a podobné ozdoby jsou mi celkem fuk, vzhledem k tomu, že na přebalováku byla téměř vždy látková plena nebo jednorázová přebalovací podložka. Jasně, kup si, co se ti líbí.
Jen jsem chtěla říct, že mantinel na postýlku se dá koupit bílý (vím to jistě, měli jsme ho) - rovněž nejsem zastánce mantinelů v barvě/vzoru povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 15:22

Ano, mantinel si nechám udělat ke každému povlečení. Prý stačí 3 povlečení. Jinak bych koupila asi ten bílí. Mám zatím čas. Podívám se ještě na veletrhu. Je v Brně 10-13.3. Tak omrknu zboží ještě tam.
Jinak děkuji všem za jejich příspěvky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.1.11 18:09
Nikol Nikoušek píše:
Upřímně přebalování na posteli se mi moc nelíbí. A nezlobte se, ale nesnáším ty věci, které mají na sobě ty příšerné medvídky s dalších x obrázků. Co jsem koukala na povlečení, to je taky na určitých stránkách příšerné. Proto budu kupovat materiál a povlečení si nechám ušít od babičky. Mantinel je také zdobený obrázky a je to velice nepraktické. Tak že vše nechám ušít. Jsem mladý člověk a tyhle příšernosti kupovala ještě moje maminka, před ně kolika lety pro mě. Chápu že někomu se to líbí a nikomu to neberu. Každý má jiný vkus. Do mého bytu by se tyhle obrázky nehodili. Mám jej nově a moderně zařízený. Po dlouhém hledání jsem ještě našla tuhle.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jinak bych koupila co psala Laaja.

Ahoj,
tahle podložka vypadá použitelněji :lol:
Stejně si koupíš, co uznáš sama za vhodné. Ale něco jsou zbytečnosti a ještě drahé.
My jsme přebalovák používali prvních 6m, pak jsem přebalovala na zemi na pěnovém puzzle. Podložku jsem přesunula k vaně a miminko tam dávala na ručník, osušila a přenesla do pokoje na oblékání. Ale taky jen pár měsíců…jak si děti stoupnou a otáčí se, tak je vše zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 18:17

Musím nakoupit vše, aby to babička měla snadné. Jako podnikatel, nejsem často doma. Přítel taky podniká a zrovna je sestra v Anglii. Tak nemám nikoho jiného. Tak chci, aby to měla snadnější. Ty pěnové puzzle chci taky. Je to super věcička. Nemohu přebalovat na zemi ani na posteli. Můj pejsek je čipera a má schody do postele. Je trochu rozmazlený. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.2.11 01:09

no jak se tak divam.. no budeme mit sa 2 tydni 8 mesicu,ale prcek mi uz i stoji,.. lozi rychlosti svetla a otači se všechno.. tak asi uz prebalovaci podložku dalši ani nebudu kupovat.. mam totiž novou komodu jiny vecsi rozmnery.. a tak bych potrebovala jinou podlozku ale nevim do kdy to tak maminky vyuziji.. ja taky nechci prevlikat na zemi nebo na posteli. tak ted nevim.. poradte :) dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí