Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, máte některá zkušenost s tímto přebalovacím pultíkem?? mě osobně zaujal, ale ráda si poslechnu nějaké recenze ![]()
Z mého pohledu matky tří dětí. Pult, kde je pouze podložka na mimino, bez místa vpravo či vlevo, kde budu mít ubrousky, plenky, olej atp. Prostě ty nejpoužívanější věci hned po ruce, je k prdu. Ke každé věci se ohýbat
(živě si pamatuju, jak mě po porodech bolela záda).
Nemám teda zkušenosti přímo s tímto, ale nebrala bych takhle úzký.
No já budu mít přebalovák u regálku, kde bude spusta místa na tyhle serepetičky, proto více místa u pultu nepotřebuji ![]()
Že jo. Mi to přijde, že i když bude vedle regál nebo co, že z hlediska praktičnosti prostě je třeba to mít u ruky.
To dítě bude později jak pytel blech a někde něco bokem hledat vedle.
Škoda, že zkušenosti jsou nesdělitelné.
Každý si to pokaždý musí zase pos*at podle sebe.
Za mě pořádná bytelná komoda s dostatečně velkou plochou a rantlem, kde budu mít dost místa na všechny krámy, pod tím v zásuvkách plenky, oblečení atp. Kus nábytku.
Já bych se u tohoto i bála, že je to nestabilní.
Nevím no, to dítě nebude pořád novorozenec, co se nehne.
Ale samozřejmě tvoje věc. ![]()
Jinak já mám obrovský homemade pult v koupelně - od zdi přes pračku a ještě kousek. Vejde se mi na něj i dvouletá
A náklady pár korun - deska a jedna noha na podepření.
Já mám něco podobnýho, hned vedle mám skříňku s ubrouskama a tak, a jsem spokojená ![]()
Ahoj, mě by nestačil.
je malý, nepřijde mi extra bytelny, nepraktický… za mě určitě supliky a místo kolem pro věci na miminko…
Víte co, mi skříněk máme dost, nepotřebuju další míasto pro oblečky, skříně máme volné, takže to nepotřebuji, jde mi jen o místo, kde dítě přebalím a osuším po koupaní, místa mám všude kolem dost na vše ostatní ![]()
Mne osobne to prijde nestabilni
vadilo by mi, ze si nemuzu dat veci nejak k prckovi a hlavne dite postupem casu zacina byt jak pytel blech a je sama ruka, sama noha
ja bych to nechtela ani zadarmo ![]()
Až budeš mít větší dítě, tak ti stačit nebude. já mám desetimesicni dceru u přetahování chce sedět, staví se atd. když sedí a hodí bok, tak na mém velkém prebalovaku, ten bok hodí na prebalovak, ale na tom tvem by miminko spadlo dolů. chce to něco většího…
Tak koukám, že ho asi škrtám ze seznamu
díky holky za názory ![]()