Přebalovací pult LEVNĚ

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72725
17.1.22 10:24

@viki-no neměla jsem žádný. Zbytečne to zabírá místo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
17.1.22 10:26

Taky žádný, dítě spí semnou v posteli a přebaluju v přiražené postýlce 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
17.1.22 10:32

Taky žádný. Měla jsem jen takovou tu přebalovací desku na postýlce v ložnici. tam po ruce košík.. v něm pořád plíny, ubrousky, krémy… a druhý košík v obývaku pod stolem a taky pořád připravené v něm na přebalení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
17.1.22 10:33

Mela jsem z lidlu masivní na koleckach a s vanickou vysouvaci. Pro mě to byl velky pomocník, rodila jsem cisarem a mam vyhrezly plotynky. Takze zbytečný to je jen pro někoho. Kupovala jsrm ho asi za 3 tisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
17.1.22 10:34

Taky žádný, mám klasickou komodu na oblečky, pleny apod a na ní položenou přebalovací podložku. Ty pulty většinou zabiraji moc místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
17.1.22 10:42

Tak já jsem si oblepila hnědou komodu na bilo, protože hneda se mi nehodila :mrgreen: ale je to kvalitní těžká komoda bylo škoda ji vyhodit a na to mi chlap vyrobil vysoky nastavec na prebalovak. Bocnice jsou tlusté a vysoké prijde mi to bezpečnější než některé kupované. Miluji ten prebalovak :srdce: z porodnice jsem přišla celá zlamana, protože jsem hodně vysoka a byla jsem u prebalovani pořád ohla :roll: jako kdyby bylo nejhůř tak to bez nej preziju, ale na to prebalovani, mazani a delani ksichtiku kdy můžu normálně rovně stát pro mě k nezaplaceni :srdce: takže pro mě strašně super věc.
Fotku mám ještě z doby kdy se to chystalo. Teď mám tu druhou půlku zahazenou olejicky a jinými blbostmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.1.22 10:46
@Kriss Tina píše:
Taky žádný, mám klasickou komodu na oblečky, pleny apod a na ní položenou přebalovací podložku. Ty pulty většinou zabiraji moc místa.

Souhlasím. Naše komoda je ale trochu málo hluboká, proto jsme ji odsunuli ode zdi (asi 20cm) a manžel nechal uříznout širší desku, kterou jsme dali na komodu. Vznikl tak větší přebalovací prostor. Až dítě odroste, tak se zase deska sundá. Jedu takhle už druhé dítě a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
17.1.22 10:46

Měla jsem jen přebalovací podložku na komodu. V malém bytě jiná možnost nebyla, ale nakonec mi klasický přebalovák vůbec nechyběl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
17.1.22 10:49

Tak nejlevnější byla asi naše ;) Omyvatelná přebalovací podložka na pračce.. na pár měsíců naprosto dostačující..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.1.22 11:04

Prebalovak je super vec, ale mela jsem klasickou komodu a na to nalepenou prebalovaci podlozku za 300,–.
Aby se vesla, byla komoda trochu posunuta od zdi.
A ted uz bych nevolila supliky, ale klasickou policovou skrinku s dvirky, aby bylo vse prehledne v kominkach a dite si mohlo samo brat obleceni, az je vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35500
17.1.22 11:07

Sehnala jsem prebalovak za odvoz. U prvního dítě jsem ho využívala hodně. U dalších dvou minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
17.1.22 11:10

@viki-no no tento moc levně nevypadá :lol:
pokud máš místo tak kup jen ten přebalovací nástavec
nebo ho může manžel vytvořit je to práce na hoďku ci dvě a Přířez desek a hrany ti udělá každý hobby market a doma už jen svrtat a sešroubovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
17.1.22 11:17

Přebalovací pult na kolečkách

Když se měla narodit první vnučka nechala jsem udělat přebalovací pult. Skříňka se třemi šuplíky tak vysoká, abychom se nemuseli moc ohýbat - jsme všichni vysocí.
Nahoru desku s ohrádkou, aby nám mimi neuteklo. Na desku polstrovanou omyvatelnou přebalovací podložku. Pod skříňku jsou přidělaná kolečka s možností zabrždění a vrchní deska snímací. Kdyby bylo potřeba projet uzšími dveřmi.
Skříňka s pultem je v koupelně. Blízko u vody, u elektrického žebříkového radiátoru-tepelný komfort v přechodném období jaro, podzim.
Moc se nám pultík osvědčil, nebolí záda, mimi při prebalování neuteče a je všechno po ruce. Když je bobeček, “vůně” zůstane v koupelně a vyřeší to později větrák.😉

• Citovat
  • Upravit
6659
17.1.22 11:18

Koupila jsem z druhé ruky asi za sto pade a použila ho tak třikrát. Přebaluju tam, kde mimino zrovna leží, na hrací dece, na gauči, na postýlce… než ho někam přenášet, navíc ho to studí… :nevim: Nevyhovovalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
17.1.22 11:23

Mám něco podobného jako na obrázku… Stál asi cca 300-400 Kč… Má takové zarážky, které dáš na postýlku :palec: za mě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný