Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky žádný, dítě spí semnou v posteli a přebaluju v přiražené postýlce 😂
Taky žádný. Měla jsem jen takovou tu přebalovací desku na postýlce v ložnici. tam po ruce košík.. v něm pořád plíny, ubrousky, krémy… a druhý košík v obývaku pod stolem a taky pořád připravené v něm na přebalení.
Mela jsem z lidlu masivní na koleckach a s vanickou vysouvaci. Pro mě to byl velky pomocník, rodila jsem cisarem a mam vyhrezly plotynky. Takze zbytečný to je jen pro někoho. Kupovala jsrm ho asi za 3 tisice.
Taky žádný, mám klasickou komodu na oblečky, pleny apod a na ní položenou přebalovací podložku. Ty pulty většinou zabiraji moc místa.
Tak já jsem si oblepila hnědou komodu na bilo, protože hneda se mi nehodila
ale je to kvalitní těžká komoda bylo škoda ji vyhodit a na to mi chlap vyrobil vysoky nastavec na prebalovak. Bocnice jsou tlusté a vysoké prijde mi to bezpečnější než některé kupované. Miluji ten prebalovak
z porodnice jsem přišla celá zlamana, protože jsem hodně vysoka a byla jsem u prebalovani pořád ohla
jako kdyby bylo nejhůř tak to bez nej preziju, ale na to prebalovani, mazani a delani ksichtiku kdy můžu normálně rovně stát pro mě k nezaplaceni
takže pro mě strašně super věc.
Fotku mám ještě z doby kdy se to chystalo. Teď mám tu druhou půlku zahazenou olejicky a jinými blbostmi ![]()
@Kriss Tina píše:
Taky žádný, mám klasickou komodu na oblečky, pleny apod a na ní položenou přebalovací podložku. Ty pulty většinou zabiraji moc místa.
Souhlasím. Naše komoda je ale trochu málo hluboká, proto jsme ji odsunuli ode zdi (asi 20cm) a manžel nechal uříznout širší desku, kterou jsme dali na komodu. Vznikl tak větší přebalovací prostor. Až dítě odroste, tak se zase deska sundá. Jedu takhle už druhé dítě a super.
Měla jsem jen přebalovací podložku na komodu. V malém bytě jiná možnost nebyla, ale nakonec mi klasický přebalovák vůbec nechyběl.
Tak nejlevnější byla asi naše
Omyvatelná přebalovací podložka na pračce.. na pár měsíců naprosto dostačující..
Prebalovak je super vec, ale mela jsem klasickou komodu a na to nalepenou prebalovaci podlozku za 300,–.
Aby se vesla, byla komoda trochu posunuta od zdi.
A ted uz bych nevolila supliky, ale klasickou policovou skrinku s dvirky, aby bylo vse prehledne v kominkach a dite si mohlo samo brat obleceni, az je vetsi.
Sehnala jsem prebalovak za odvoz. U prvního dítě jsem ho využívala hodně. U dalších dvou minimálně.
@viki-no no tento moc levně nevypadá ![]()
pokud máš místo tak kup jen ten přebalovací nástavec
nebo ho může manžel vytvořit je to práce na hoďku ci dvě a Přířez desek a hrany ti udělá každý hobby market a doma už jen svrtat a sešroubovat ![]()
Když se měla narodit první vnučka nechala jsem udělat přebalovací pult. Skříňka se třemi šuplíky tak vysoká, abychom se nemuseli moc ohýbat - jsme všichni vysocí.
Nahoru desku s ohrádkou, aby nám mimi neuteklo. Na desku polstrovanou omyvatelnou přebalovací podložku. Pod skříňku jsou přidělaná kolečka s možností zabrždění a vrchní deska snímací. Kdyby bylo potřeba projet uzšími dveřmi.
Skříňka s pultem je v koupelně. Blízko u vody, u elektrického žebříkového radiátoru-tepelný komfort v přechodném období jaro, podzim.
Moc se nám pultík osvědčil, nebolí záda, mimi při prebalování neuteče a je všechno po ruce. Když je bobeček, “vůně” zůstane v koupelně a vyřeší to později větrák.😉
Koupila jsem z druhé ruky asi za sto pade a použila ho tak třikrát. Přebaluju tam, kde mimino zrovna leží, na hrací dece, na gauči, na postýlce… než ho někam přenášet, navíc ho to studí…
Nevyhovovalo mi to.
Mám něco podobného jako na obrázku… Stál asi cca 300-400 Kč… Má takové zarážky, které dáš na postýlku
za mě super.