Přebalovací taška

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
12.2.11 10:15

Já je mám taky z práce, jsem si na ně zvykla a jsou lepší než ty klasický :) jsem pečovatelka v DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
22.3.11 11:28

Já si taky myslím že je to zbytečné kvůli přebalování mit tašku..ale je to věc názoru..Jeden si chválí to a druhý bez toho žije a nevadí mu to..takže asi tak… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.3.11 20:27

já taky řeším otázku " přebalovací tašky". doteď jsme používala tašku koupenou spolu s kočárkem a byla jsem max. spokojená- na boku látka do gumy na flašku, vevniř 2 gumičky na flašku-v zimě fajn, jedna kapsa na kraji a jedna velká na ostatní.Přebalovací podložku jsme neměli, ani nám to nijak nevadilo- nosili jsme jednorázovou. Teď jsem kočárek prodala a pořídila sporťák- marně sháním něco co nemá milion kapsiček, není ani malé ani velké, zapíná se ke kočárku na druky či jinak dobře drží a má na zipu krytí+něco, co mi hned tak někdo v tramvaji neotevře. Viděla jsem emitex - moc mě nenadchla, přišla mi zbytečně velká :-( chtěla bych něco tak o cca 10cm menšího- potřebuji tam dát jen pár věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
14.4.12 09:34

Já jsem přebalovací tašku děsně řešila, nakonec jsem si díkybohu nekoupila žádnou obrovitánskou kabelu v dětském stylu, koupila jsem si přebalovací kabelu značky Oilily, která neřve do světa, že je přebalovací. Kapsy má také - ne moc, ale bohatě to stačí (jedna velká vnitřní na pleny, dvě vnitřní na sváču, pak jedna hlavní, zvenku dvě malé na drobnosti). A to v ní vozím věci na dvojčata. Podložka k ní byla, nikdy jsem to nevyužila a odložila do skříně. Vozím ji v košíku, u golfek na rukojetích. Má dlouhé uši (a popruh), takže pak ji hodím přes rameno a mohu jít k doktorovi a podobně. Když jedu na nějaký větší výlet, náhradní oblečení dávám do druhé tašky (takové té Eko od Yves Rocher, co se sbalí do malého balíčku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
15.4.12 20:27

já mám tašku značky JU JU BE a budu ji moct nosit i pak. Je krásná a vymakaná! Mají různé vzory i velikosti a neřekla by jsi, že je to taška přebalovací :palec:

• Citovat
  • Upravit
5009
10.6.12 14:08

Holky, jaké rozměry má vaše taška na kočár? Já mám teď 323012, ale čekáme druhé prtě a budu mít jednou tolik věcí. Líbí se mi kabelka, která má rozměry 503212 a nevím, jestli to není moc…bohužel nemají kamennou prodejnu, nemám kde vyzkoušet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.6.12 14:36

Já mám od babymoov - na netu píšou 42,5×33×23 a je veliká a hluboká - bála jsem se, že do ní budu kopat, ale nakonec ne.. To jsem poradila, co? :mrgreen: To je ta tvoje tak dlouhá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
10.6.12 15:02

@rosslyn zkus si zadat na youtube značku a název té tvojí kabelky. Já tam takhle našla, jak vypadá moje vybraná přebalovací taška v reálu, jak má vevnitř řešené kapsy a tak. Na ofiko stránkách jsem to nenašla, na youtube jo:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
10.6.12 15:17

Jo a tak moje má teda rozměry (kopíruju od výrobce) Dimensions: H 33cm W 44cm D 15cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
10.6.12 20:18

Nakonec mi paní psala, že ta taška je na kočárku nestabilní a že mi ji nemůže doporučit, nabídla mi dvě jiné, ale ty jsou spíš vyšší než širší..uvidíme, co z toho bude:) Moc vám děkuju! 3ířku bych chtěla těch 40, 50 už je moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.11.15 17:48

Ahojky maminky, blíží se mi porod, tak pomalu dávám do kupy co je všechno potřeba. Dostala jsem se k přebaloví tašce. Se starší dcerou jsem jí měla, ale nebyla jsem s ní spokojen. Ty co by se mi líbili, tak stojí min 2500kč a to mi přijde moc.
Tak jsem koukla na pinster a našla odkazy na různé taštičky. Tak jsem se chtěla zeptat jestli s nimi nemáte nějaká zkušenost, případně co vám přijde nejlepší varianta.
Případně jestli máte nějaký jiný tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.11.15 18:05

Taštička na jednu plínu? To je snad ta největší zbytečnost co jsem kdy viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
25.11.15 18:10

@Run Tak třeba při látkování jsem to považovala za jednu z nejlepších vychytávek… vytáhnu čistou, nacpu tam použitou a hotovo. Ale je fakt, že byly udělané tam aby šly rozumně zavírat a dobře prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.11.15 18:11
@Run píše:
Taštička na jednu plínu? To je snad ta největší zbytečnost co jsem kdy viděla :mrgreen:

ono je to cca na tři plíny, ale vyrábíš si to sama, takže si to můžeš udělat jak potřebuješ. Ale dík za připomínku. :kytka:

Já už ani nemám představu kolik bych těch plín měla sebou vozit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.11.15 18:17

@Netopirek tak jestli sama, tak jo. Tři už jdou, já jich vždycky vozila aspoň pět. Doteď mě to drží a vozím spoustu „nezbytností“ :mrgreen: Doteď (jsou jí čtyři :mrgreen: ) mám kabelu plnou náhradního oblečení, svačin, hraček, ubrousků a tak. Zákon schválnosti funguje, co nemám potřebuju :P A z toho vyplývá, že co zapomenu, to si promočí :P

@j.a.n.i1 no pro látkovky to asi opodstatnění má, nejlépe pogumovaný pytlíček, ale šít si taštičku na jednu papírovku je divný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí