Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já je mám taky z práce, jsem si na ně zvykla a jsou lepší než ty klasický
jsem pečovatelka v DD
Já si taky myslím že je to zbytečné kvůli přebalování mit tašku..ale je to věc názoru..Jeden si chválí to a druhý bez toho žije a nevadí mu to..takže asi tak… ![]()
já taky řeším otázku " přebalovací tašky". doteď jsme používala tašku koupenou spolu s kočárkem a byla jsem max. spokojená- na boku látka do gumy na flašku, vevniř 2 gumičky na flašku-v zimě fajn, jedna kapsa na kraji a jedna velká na ostatní.Přebalovací podložku jsme neměli, ani nám to nijak nevadilo- nosili jsme jednorázovou. Teď jsem kočárek prodala a pořídila sporťák- marně sháním něco co nemá milion kapsiček, není ani malé ani velké, zapíná se ke kočárku na druky či jinak dobře drží a má na zipu krytí+něco, co mi hned tak někdo v tramvaji neotevře. Viděla jsem emitex - moc mě nenadchla, přišla mi zbytečně velká
chtěla bych něco tak o cca 10cm menšího- potřebuji tam dát jen pár věcí
Já jsem přebalovací tašku děsně řešila, nakonec jsem si díkybohu nekoupila žádnou obrovitánskou kabelu v dětském stylu, koupila jsem si přebalovací kabelu značky Oilily, která neřve do světa, že je přebalovací. Kapsy má také - ne moc, ale bohatě to stačí (jedna velká vnitřní na pleny, dvě vnitřní na sváču, pak jedna hlavní, zvenku dvě malé na drobnosti). A to v ní vozím věci na dvojčata. Podložka k ní byla, nikdy jsem to nevyužila a odložila do skříně. Vozím ji v košíku, u golfek na rukojetích. Má dlouhé uši (a popruh), takže pak ji hodím přes rameno a mohu jít k doktorovi a podobně. Když jedu na nějaký větší výlet, náhradní oblečení dávám do druhé tašky (takové té Eko od Yves Rocher, co se sbalí do malého balíčku).
já mám tašku značky JU JU BE a budu ji moct nosit i pak. Je krásná a vymakaná! Mají různé vzory i velikosti a neřekla by jsi, že je to taška přebalovací ![]()
Holky, jaké rozměry má vaše taška na kočár? Já mám teď 323012, ale čekáme druhé prtě a budu mít jednou tolik věcí. Líbí se mi kabelka, která má rozměry 503212 a nevím, jestli to není moc…bohužel nemají kamennou prodejnu, nemám kde vyzkoušet..
Já mám od babymoov - na netu píšou 42,5×33×23 a je veliká a hluboká - bála jsem se, že do ní budu kopat, ale nakonec ne.. To jsem poradila, co?
To je ta tvoje tak dlouhá? ![]()
@rosslyn zkus si zadat na youtube značku a název té tvojí kabelky. Já tam takhle našla, jak vypadá moje vybraná přebalovací taška v reálu, jak má vevnitř řešené kapsy a tak. Na ofiko stránkách jsem to nenašla, na youtube jo:o)
Jo a tak moje má teda rozměry (kopíruju od výrobce) Dimensions: H 33cm W 44cm D 15cm
Nakonec mi paní psala, že ta taška je na kočárku nestabilní a že mi ji nemůže doporučit, nabídla mi dvě jiné, ale ty jsou spíš vyšší než širší..uvidíme, co z toho bude:) Moc vám děkuju! 3ířku bych chtěla těch 40, 50 už je moc!
Ahojky maminky, blíží se mi porod, tak pomalu dávám do kupy co je všechno potřeba. Dostala jsem se k přebaloví tašce. Se starší dcerou jsem jí měla, ale nebyla jsem s ní spokojen. Ty co by se mi líbili, tak stojí min 2500kč a to mi přijde moc.
Tak jsem koukla na pinster a našla odkazy na různé taštičky. Tak jsem se chtěla zeptat jestli s nimi nemáte nějaká zkušenost, případně co vám přijde nejlepší varianta.
Případně jestli máte nějaký jiný tip ![]()
Taštička na jednu plínu? To je snad ta největší zbytečnost co jsem kdy viděla ![]()
@Run Tak třeba při látkování jsem to považovala za jednu z nejlepších vychytávek… vytáhnu čistou, nacpu tam použitou a hotovo. Ale je fakt, že byly udělané tam aby šly rozumně zavírat a dobře prát.
@Run píše:
Taštička na jednu plínu? To je snad ta největší zbytečnost co jsem kdy viděla
ono je to cca na tři plíny, ale vyrábíš si to sama, takže si to můžeš udělat jak potřebuješ. Ale dík za připomínku. ![]()
Já už ani nemám představu kolik bych těch plín měla sebou vozit ![]()
@Netopirek tak jestli sama, tak jo. Tři už jdou, já jich vždycky vozila aspoň pět. Doteď mě to drží a vozím spoustu „nezbytností“
Doteď (jsou jí čtyři
) mám kabelu plnou náhradního oblečení, svačin, hraček, ubrousků a tak. Zákon schválnosti funguje, co nemám potřebuju
A z toho vyplývá, že co zapomenu, to si promočí ![]()
@j.a.n.i1 no pro látkovky to asi opodstatnění má, nejlépe pogumovaný pytlíček, ale šít si taštičku na jednu papírovku je divný..