Přebalovák přidělaný na postýlce?

579
26.7.12 14:26

Přebalovák přidělaný na postýlce?

Chtěla bych se zeptat, jestli má některá z Vás přidělaný přebalováček na postýlce? přemýšlím o tom, že to tak udělám, ale chci se nejprve zeptat na zkušenosti:)
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
26.7.12 14:33

Pro novorozence jsem dávala na postýlku - máme tu starou, se sundanou bočnicí a roštem nahoře, tu igelitovou nafukovací Ikea podložku - to jsi ale nemyslela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Já to tak měla docela dlouho, přišlo mi to dost praktické :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143

Já mám přebalovací podložku na postýlce a nemůžu si stěžovat :palec: Vedle postýlky mám věci na přebalování, vše je tak po ruce, bydlíme v 1+1, tak jsme to takhle vyřešili kvůli místu, přebal. komoda už by se nám do bytu nevešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.7.12 14:36

My to mely koplikovaný, s přítelem jsme koupili postylku ale nechavali jsme jí u mých rodiču aby se nám tu nepletla(mají spousty místa) a když jsme jeli do ikey koupit pár drobností tak nám oznámili že si postylku nechají a at si vybereme novou i s přebalovákem :zed: v 38tt behat po krámě je opravdu super :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
26.7.12 14:38

Takže jestli chceš pujčím ti moje rodiče protože já jsem z nich uz na nervy :zed: ale jinak jsem to plánovala stejne jako ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
26.7.12 14:38

Myslíš takhle?: http://www.svetpostylek.cz/produkt.php?…

Tak to mám taky vymyšlený, bude to určitě úspora místa. Zkušenosti ale zatím nemám, postýlku budem skládat teprve zítra. Ale když to nebude vyhovovat, může se ta podložka pak dát kamkoliv jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
26.7.12 14:39

Právě, že máme stejný podmínky, bydlíme v 2kk, takže prostoru nic moc, takže mi to přijde praktický to na ní připevnit a rovnou šupky dupky z postýlky jen o něco výš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
26.7.12 14:40

To muselo být velice příjemné ovšem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
26.7.12 14:41

Jo přesně jako v tom odkazu, a nekoukala jsem ještě, jestli se to tam na to jen tak dá anebo se to dá přidělat na pevno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
26.7.12 14:42

U té podložky mám takové čtyři nožičky, které se zespoda mají přišroubovat do té podložky podle šířky postýlky, aby nesjela dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
26.7.12 14:46

@eetkikinka jo tak už jsem na to koukala a mám to tam taky, tak to přiděláme, v nejhorším vždycky se to dá sundat dolů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠáruušN
26.7.12 14:50

Já mám postýlku spojenou s přebalovákem pod kterým jsou poličky na plenky, mastičky, kosmetiku… Dá se časem předělat na větší postýlku bez přebalováku… je to docela praktické, postýlku mám hned vedle své postele, takže ty poličky používám i jako noční stolek :)

• Citovat
  • Upravit
1021
26.7.12 14:52

Ja myslim, ze by mi tam prekazel. Kdyz jsem opatrne ukladala spici mimco do postylky, potrebovala jsem mit dost mista na svoje lokty a tak. Navic se mi sikne mit hned u prebalovaku plenky, zvlhcovaci ubrousky, masticku na zadecek, hadrik pres pindika, aby me nepocural, proste spoustu veci. A taky mam u prebalovaku kos na plenky a nechtela bych to mit hned u postylky, prece jenom se z nej obcas nejaky zapach line. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.7.12 14:55

Já ho mám akorát na cestovní. Přes den v obýváku a využívám často. Je to fakt praktické ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4