Přebalování chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
18.6.06 22:18

A ony snad Pampers za ty prachy NEJSOU kvalitní 8O 8O 8O 8O 8O ?

Já se musela opřít o vozík, úplně mě orosilo, jak jsem viděla tu cenovku v Tescu 8O 8O 8O 8O 8O, a když jsem si to propočítala na kus, málem to se mnou šlehlo … to radši bezplenková metoda :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
18.6.06 22:20

Tak u nás se taky už řešilo :lol:
Počkala jsem až trošku klesne a zabalila. Taky jsem se ptala mužskýho a ten řek, že je to jedno, ale já ho nechám vyvětrat :wink:

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.6.06 22:28

No nam Vitek taky latkovou nikdy neprocural, ale prave tu pampersku. A nechapu proc, kdyz ho vecer prebaluje tatinek, tak je nekdy rychle procurany na obleceni a rekla bych, ze mu prave nechal pindika mirit nekam do strany. Takze proto to hlidam, kdyz ho prebaluju ja.

Me taky vadi, ze podle ceny si lidi mysli, ze pampersky jsou nejlepsi. My pouzivame latkove a na spani teskopliny. Ale je to kazdeho vec. A Bergia mi proste prisla jako netolerantni zastance latkovych plen? Mozna se pletu a kdyztak se predem omlouvam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.6.06 09:06

holky, nešilte, já byla jen veselá a pobavená a nemyslela jsem to vůbec nijak zle. spíš mě pobavilo to, že mám doma impotentíka :-O :-D
(to ale nemění nic na věci, že si o pamperskách nemyslím, že by byly nejlepší)
a s tím pinďourkem… mám se znepokojovat? fakt mu ještě nikdy nestál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
19.6.06 09:15

Pěkné téma :lol:

Já mám tu zkušenost, že když takhle Mišelínkovi stojí pindík tak se velmi brzy počůrá, takže chvíli čekám-někdy i delší dobu, hraju si s ním na přebalováku a jistím to plenkou :wink: když se vyčůrá tak mu pindík většinou klesne a já mu ho dám směrem dolů. Když nestojí tak to vůbec neřeším kam míří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
19.6.06 09:17

......jéje!!!…teď jsem se sama lekla co jsem napsala, samozřejmě že si nehraju s jeho pindíkem, ale s Mišelínkem!!!!!!! To jen aby to někdo špatně nechápal :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
19.6.06 09:55

Berun - to bylo fakt dobrý, ale kdybys to nedopsala, tak by mě to ani nenapadlo :lol:

Jinak u nás taky jistíme plínkou, protože většinou, když stojí, tak se pak i vyčůrá, ale není to pravidlem

Bergia - osobně myslím, že se nemusíš znepokojovat. Já taky denně nevidím, že by pindík stál. Je to náhoda a třeba si to ten váš chlapeček „nechává“ pro sebe :wink:

Teď mě tak napadlo, jak by se ti naši chlapečkové tvářili za 15 let, když by si tuhle diskuzi četli… :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.6.06 10:08

Milá Jarko i ostatní maminky holčiček, ono to vypadá, že se tu řeší velký problém, ale podle mě je to prkotina. I holčičky mohou mít nějaký problém. Takže hygiena a prevence různých potíží je u holčiček pečlivější než u kluků. Sama mám kluky, takže časté pročurání dobře znám, ale jak říkám, je to banalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.6.06 07:54

Jé holky,
to jste mě potěšily.Já už myslela, že mám doma malého úchyla :lol: . Pinďa mu stojí nejmíň třikrát denně!!!! (a to asi nevím všechno :roll: ). Jinak já vždycky musím počkat než mu klesne - je trochu víc vyvinutý, tak se bojím, abych mu ho nezlomila - naštěstí máme pleny už jen na spaní.
A co se týče těch pampersek, občas se nám stalo, že také protekly - ale i tak použivám jen je - jsou jediné, po kterých se mi prcek nikdy neosypal a to jsem jich vyzkoušela opravdu hodně. Takže radši zaplatím víc, než bych malému neustále dráždila jeho už takhle dost citlivou pokožku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.6.06 09:05

Náš malý má taky hodně citlivou pokožku a pampersky mu nedělají na pokožku dobře. Je to fakt individuální. I když si myslím, že jsou výborné, my se jim vyhýbáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
21.6.06 12:35

Ahoj Tracy,

pindíka dolů dávej, ale opatrně. My jme byli pročůraní i přes pampersky, když jsem neupravila :-(

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky